Woops!

Jag har just råkat slå sönder en tallrik, en av dom fina tom. Tur att Crille inte är hemma för förra veckan då han råkade tappa en av dom fula tallrikarna i golvet fick jag ett litet utbrott. Undra vad han skulle säga nu när han ser att jag har slagit sönder en av dom fina. Men om man tänker så här så är de ju faktiskt jag som köpt tallrikarna, så han kan ju inte bli arg på mej right?! Jag kan ju göra vad jag vill med dom. Om jag får lust att kasta några i golvet så gör jag väl de. Ja, just de!

Dessutom gör de ingenting om bara en är trasig, han vet väl inte hur många tallrikar vi har. Eller?!..


Later!

Snowstorm

Har hart världens mysigaste morgon med Donna. När vi klev upp i morse var de full snöstorm ute, men nöden har ingen lag tyckte Donna. Så de var bara att klä sej varmt och traska ut i stormen. Tur för Donna de. Att jag orkade menar jag. För jag tror inte att hon hande hittat hem själv om hon hade varit tvungen att gå själv. När vi kom in svepte jag in mej i mitt dubbelduntäcke, däckade i soffan, glodde the voice och drack varm oboy. Samtidigt som jag kollade ut genom fönstret lite då och då och var skadeglad över alla kiddos som var tvungna att plåga sej i stormen för att gå till skolan.

Nu hade jag tänkt rensa i garderoben och dumpa massa gammalt skräp på kupan. Sen blir de att ringa en massa olika peeps. Full rulle idag alltså. Jippie.


Later!

Just nu


Rihanna ft. T.I - Live your life

Lite jobbigt bara att jag inte hittade den riktiga videon för jag diggar den. Diggar låten också för den delen, Rihanna är kung! Eller nått.


Later!

The list

Jag har tydligen gått och blivit utmanad av Fia och ja, jag har ju inget annat för mig.

Senast:
Du skrattade:
Nyss åt ett kiddo på "My super sweet 16" på MTV.
Du grät: Kommer faktiskt inte ihåg, men de är inte länge sen. Gråter rätt ofta.
Kramen: Crille imorse.
Kyssen: Det var så jag blev väkt imorse av Crillepille.
Mottagna smset: "Nä ids inte gå sen för då är jag så mätt när jag ska träna :)" från Fia.

För:
10 år sen:
Då var jag 9 år, livet lekte. Hakuna Matata, inga bekymmer liksom!
5 år sen: För inte fullt fem år sen, men nästan blev jag och Crille tsm. Jag vet vad ni tänker "FEM JÄVLA ÅR!?".
1 år sen: Flyttade jag till min nya lägenhet, granne med världens bästa brud haha!
6 månader sen: Laddade inför studenten som alla andra.

Vem:
Ringer du när du är glad:
De är väldigt olika beroende på vad jag är glad över, oftast ringer jag nästan hela telefonboken men först Jennan.
Såg dig sist gråta: Ingen aning.
Var du sist kär i: Crillepille.
Är du besviken på: Jag har nog ingen som jag är besviken på.
Sov sist hos dig: Crille om de räknas, annars Frankie och Pattis.
Sov du sist hos: Mamma(?).
Gav dig sist en komplimang: Nån random guy på hotellet igår kväll.

Favorit:
Låt:
 Jag är en riktig allätare då de gäller musik så de är skitsvårt att välja ut EN favorit. Men just nu lyssnar jag mycket på Mick Jagger - Old habits die hard, Lady Gaga - Poker face, EEC - Save tonight, Kanye West, Kiss. Listan kan göras lång.
Godis: Choklad utan tvekan, i alla former.
Kroppsdel: Mina läppar maybe?!
TV-program: Kollar sällan på tv, är mer för film. Orkar heller inte följa med i serier så de blir väl mest underhållnigs program. Filip och Fredrik är ju alltid kul. 

Vad har du för:
Ringsignal: Jason Mraz - I'm yours
Mobiltelefon: Sony Ericsson K810i (måste bytas ut snarast!).
Bank: Swedbank.
Arbete: Vimmelfotograf.
Skostorlek: 39.
Hårfärg: Ljusblont och mörkbrunt. Min naturliga är dock råtta.

Kan du:
Stå på händer:
Nej.
Gå ner i brygga från stående: Nej.
Göra blomman med tungan: Nope.
Slicka dig på armbågen: Näe.
(Detta kallas onödigt kunnande!)

Utmanar du någon?
- Emma, Elina, Sanna, Carro. (kommer inte på någon mer med blogg)


Bad mistake!

Snart är de jobb, om ca en timma för att vara exakt. Jag har skaffat mej en fet och flashig blixt så jag kan leka paparazzi inne på hotellet. Eftersom att jag aldrig använt någon extern blixt tidigare så satt jag och lekte med den ett tag för att komma på en bra inställning. Jag visste ju så klart inte heller hur starkt den blixtrade så tänkte att jag måste kolla de också.

Jag stoppar den ganska nära ansiktet och avfyrar en testblixtning. Bad mistake! Blev blind i säkert en hel minut. Och då menar vi inte-kunna-öppna-ögonen-på-hela-tiden-blind dessutom såg jag en fet jävla vit fyrkant framför ögonen ett långt tag efter. Behöver jag säga att jag inte gör om de nån mer gång?! De enda bra med de är att jag nu vet hur jag kan jävlas med någon som är jobbig.


Later!


Idol och snuskiga mammutar

Så klart klarade sej kiddot Johan Palm från utröstnigen. Han sjunger ju inte ens bra! Men nu får jag ju inte ha Idolkvällar mer, eller så kan jag blunda varje gång kiddot kommer ut så scenen. Och hålla för öronen för jag orkar inte höra på han längre. Eller så byter jag bara kanal, de är ju lite enklare. 

Nu har jag iaf laddat upp med mys och Ice Age tillsammans med Donna. Första Ice Age med svenska röster så klart! Robert Gustavsson är ju bäst som Sid. Jag kommer dock ihåg då jag och Sassa (tror jag de var) var och såg 2:an på bio. De var nån scen med Manny (mammuten) som flörtade med tjej mammuten, plötsligt ställer sej en unge upp i salen och gapar;

Kiddot: "HAN VILL KNULLA!!"
Mamman hyschar sin unge nervöst medans övriga i salen fnissar och försöker hålla sej för skratt. 




Later!

Idol

Just nu pågår Idolmys så stör inte.
Ville bara säga att om inte Johan Palm åker ut tänker jag sluta kolla på skiten.
Punkt.


Later!

Skummt

Jag lär mej aldrig. Så här såg de ut i badkaret i morse. Skummet öste över kanten och på något sätt lyckades jag glömma bort att slå av vattnet. Såg ut som ett fucking badhus då jag kom in dit. Fick tom kasta ut endel skum för att rymmas. Snacka om skummigt.




Later!

Exuse me

Fia säger att man inte kan ha ost på spagetti och köttfärssås.
Men ursäkta mej, hade inte jag de just?!
Ja, exakt. Så de så!


Later!

Yeah, I did it!

Jag har varit ganska anti nu ett tag över att laga "rikitg" middag åt mej själv om de bara är jag hemma. Men nu blev jag så sjukt sugen på spagetti och köttfärssås att jag blev tvungen. Och de roliga var ju att de tog inte alls lång tid. Max 15 min och då hann jag dessutom diska undan allt i köket. Snacka om att jag blev impressed! Nu är de säkert nån kock som sitter där och tänker "hur fan har hon lyckats slaffsa ihop en köttfärssås på 15 min" men då kan jag tala om att de är jag som är proffset här. För de var yummy!



Okej, jag vet att de inte ser så yummy ut på bilden. Men de är ju insidan som räknas. Och ja, köttfärssås ska ätas i djuptallrik med sked. No question about it! Dessutom har jag en hemlig ingrediens som jag aldrig kommer avslöja mohahaha! Okej, de är tacokrydda. Ni vet sån som man har i köttfärsen till tacos. Testa de! De är supergott jag lovar. Jag menar, tom jag klarar ju av de!


Later!

Soptjuvar!

Det är någon som har brutit sig in i vårat soprum. Väldigt moget måste jag ju säga. Vem vill liksom sno några sopor?! De måste ju vara höjden av onödighet, de finns ju inte ens nånting att ta därifrån. Bara en massa skrot och äckel. Jag gruvar ju mej tom för att gå in dit och så är det någon som har brutit upp dörren för att komma in dit, är inte det ironi så säg!

Varför inte bryta sej in i cykelförrådet eller nått annat smart. De hade jag gjort om jag hade varit tjuv. Eller tänk om tjuven trodde att de var cykelförrådet som han bröt sig in i. Hahah! Fatta hur snopen han ska ha blivit!



Later!

Bortspolad



Haha! Finns de nått sötare?!


Later!

Look at my pigtail

I fredags då vi hade Idolkväll hemma hos Jennan (börjar nog bli en tradition de med) fick hon för sej att leka med mitt hår lite. Vad tycks, riktigt nice va?! Kanske inte syns så bra på bilden men de är en fläta som är format som typ ett diadem. Kul att man ser lite av min mörkare färg vid luggen. Ignorera dock den fabulösa minen och de osminkade fejset. Och nej jag är inte naken på bilden.



Crille: Varför tar du alltid så fula bilder på dej själv..

Naw, thanks honey!


Later!

Underbara Joel

Jag måste bara tipsa er om en blogg!
http://joelsunderbara.blogg.se
Klockren är de enda jag har att säga


Later!

Massa mys

Jag är på världens myshumör idag. Har tänt ljus och bänkat upp med alla tre Pirates of the Caribbean filmerna (jag har glömt hur mycket jag älskar dom filmerna). När jag går in i köket för att hämta kakor och mjölk så är mjölken SLUT! Vad är de för en sjuk människa som stoppar in ett tomt mjölkpaket i kylen?! Hela kvällen är förstörd, de går ju inte att häka kakor uitan mjölk heller. Ljusen har jag blåst ut också. Men filmerna ska jag se. Och tjura. Synd bara att ingen är hemma som kan se att jag tjurar. Men vänta bara tills Lovern kommer. Då ska de tjuras som bara den!


Later!

Marie i ett nötskal

Okej, världens klantigaste sak har just hänt moi! De är tillåtet att skratta och rulla runt på golvet.

Jag kommer hem efter en runda på Nova, jag vet hurtigt värre. När jag står i trappuppgången så tänker jag att de är lika bra att boka en ny tvättid (ni skulle se mina tvättkorggar!). När jag sen ska gå där ifrån så fastnar min nyckelknippa i dörrhandtaget och samtidigt smäller jag igen dörren. OJ! Mina nycklar är alltså härmed inlåsta i tvättstugan. Ingen är hemma och jag har ingen extranyckel gömd i fickan (vilken idiot har förresten de?!). I panik försöker jag komma på någon smart lösning. Jag går och ringer på hos mina grannar, men ingen öppnar dörren trotts att jag vet att alla är hemma. Tack så jävla mycket! Ringer hyresvärden som har av telefonen, varför just idag?! Ringer och plågar Patteboy över min olycka, men inget vidare stöd får man där. Går över till andra ingången för att se om Anders är hemma. Och då ser jag en idiot som är på väg att gå in i tvättstugan från andra sidan. Jag slänger ur mej ett målbrottsskrik, "VÄÄÄÄNTAAA!!" och springer mot dörren. Snacka om tur, eller nått. Trodde nästan att jag skulle få sitta i bilen sluskig och svettig och vänta på att Crillepille skulle komma hem.

Ja, detta kan man sammanfatta på ett sätt: Marie i ett nötskal!


Later!

Rich bitch

Läste just en kommentar som jag fått från Annika. Tänk att den bruden alltid kan få mej att le haha! Nu blir de väl för mej och Jen att planera vinkväll i ökx, right!?

Från en sak till en annan. När jag öppnade kylen imorse la jag märke till en sak. Jag är jävligt kräsen när de gäller mat. Jag äter bara källarrökt skinka i suuuper tunna skivor, Heinz tomatketchup, Felix små delikatessköttbullar, Havrefras med torkade jordgubbar i. Ja, jag vet att vissa av sakerna har man inte ens i kylen, men ni fattar vad jag menar. Men de jag vill komma fram till är att Frankieboy har rätt! (De tar hårt att erkänna detta.) Men jag måste börja tänka på vad jag köper för skit. Spara pengar jada jada.. Så nu ska jag till banken och lära mej hur man planerar en budget. Eller de var egentligen dom från banken som ringde och frågade om jag var intresserad av att göra det, men jag svarade JA!
Fattar ni vad detta innebär?! Jag kommer alltså lära mej hur jag ska kunna spara miljoner om året!
 I'M GONNA BE RICH!! *ser dollartecken framför ögonen*




Later!

Blodet droppar

Okej, nu är de så att jag har lovat Fia att skriva i min meningslösa blogg. Direkt imorn då jag vaknar. Eller egentligen är de ju tisdag nu, men ni fattar?! Men vad ska jag skriva om. Kanske hur många låtar jag hörde på mp3n när jag gick på morgonrundan med Donna. Eller om hur mång flingor jag tog i filet till frukost, eller jag kanske tar gröt till frukost. Spännande värre!

Btw, var till tandläkaren imorse. Kom typ 10 min för sent och redan då såg jag den mordiska blicken hon gav mej. Hon hatade mej för att jag var sen. För då hon gick loss i munnen på mej sprutade blodet. De är sant!

Nu ska jag se CSI och sen ska jag sova så jag orkar vakna för att skriva blogg. Se där, jag har ett liv. Jag har visst saker att göra på dagarna. Kan ju låssta iaf..


Later!

Innebandy

Ojoj, på ca 30 min ska jag på innebandy med Fia & Saz och ännu ligger jag i sängen. Inte bra. Men dom känner mej, de är lugnt. Dessutom så behöver jag bara dra på mej nått så att jag ser ut som folk. Fanske lita mascara, natural beauty you know. NOT! Ser nog mer ut som en sliten ren som blivit släpad efter en bil och sedan spottad på. Men jag klarar mej. De är ingen som ser mej i min dunkappa hahah! De är luuugnt.

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...


Later!

Tomhet

Idag känner jag mej ganska... tom på nått sätt. Eller bara riktigt, riktigt ensam. Jag vet inte varför. Men de känns bara så i magen. Ni vet säkert när man får en sån känsla i magen, vare sig de är lycka eller sorg eller vad de nu kan vara, så vet man att de är på "riktigt" när man känner det inifrån. Jag vet att jag inte är ensam, jag har ju bl.a världens bästa vänner runt omkring mig. Vad skulle hag göra utan dom?! Förmodligen ramla ihop till en klump på marken och inte kunna resa mig upp. Ni kanske inte märker de, men allihop stöttar mig på ett eller annat sätt. Att bara få mig att le betyder så mycket.
Tack för att ni alltid finns vid min sida!

Jag vet att ni läser, vare sig det är i smyg eller inte.


Later!

Tragus

Jag har kommit på en dålig sak med att ha hål i tragus, snibben vid örat.
Idag då jag skulle var värsta duktig och städa hela, ja HELA lägenheten så brukar jag alltid lyssna på mp3n. Men de gick ju inte att pilla in hörsnäckan. Den fick inte platts! Måste jag tillägga att jag dessutom har ytte-pytte-små babyöron?! Så jag fick lyssna från datorn, inte så kul ska jag säga. Man hör nämnligen inte så bra då man dammsuger. Jag fick lixom inte igång den där popstar feelingen. Jag brukar ju skutta omkring och leka Angus Young och sjunga (läs gapa) med dammsugaren som mick. Var inte alls lika kul idag!

Dessutom låter Tragus som en svordom.


Later!

Makeover!

Japp, här har ni de! Före-bilden är inte allt för ny men den bästa jag kunde hitta. När jag höll på att kolla igenom alla bilder efter någon som kunde visa hur mitt hår såg ut tidigare märkte jag en sak. Jag blundar på nästan alla bilder! I don't know why. Och fråga inte heller vad dealen med händerna är, dom lever sitt eget liv.


Före - Efter

I love, love, love it! De är nu tillåtet att överösa mej med kommentarer. Bokningar till Jennan kan göras via bloggen. Om hon har tid vill säga, cause she's mine!


Later!


Eagle-Eye Cherry

Tänkte att jag skulle följa spåret "bra musik". Ska bjussa på en före och efter bild på frippan, som lovat. Men tills dess;


Eagle-Eye Cherry - Save tonight


Later!

Pimp my hair!

Idag har jag gått och fått mej en riktig makeover av Jennan. Jag måste bara få skryta lite, jag är super nöjd! Jupp jupp, hade jag inte sett så sliten ut imorse hade jag kunnat lägga upp en före och efterbild. Men jag ska försöka leta upp nån. Om jag kommer hitta någon vill säga. De är ju inte så ofta som jag fotar mej själv haha! Men en efterbild finns, för jag ska vara med i Jennans och Cams projektarbete. En frisyrbok ska de bli. Kommer bli NICE! Imorgon ska jag leka fotoassistent igen. Hör och häpna, jag har nått att göra under dagen. Nä, nu är jag trött och färdig för sängen. De tar på krafterna att vara eftertraktad!


Later!

Katy Perry

Jag har kommit fram till en sak: just nu görs de jävligt bra musik! Har en massa superlåtar på hjärnan just nu, detta är en av dom.


Katy Perry - Hot n cold


Later!

Licence to kill

Jag skulle kunna döda för en Ben & Jerry's just nu!
Tänkte bara varna, om de nu skulle vara så att någon skulle komma farligt nära...





Later!

Tjuvlyssnat

Väntrummet, Kalmar Central


En tjej ~25 ringer ett samtal på sin mobil och hon verkar ha kommit fram till en telefonsvarare.

Tjejen: Ja hejsan, Anna heter jag, jag var på arbetsintervju hos er för två veckor sen. Jag bara undrar hur och när ni hör av er, jag börjar bli jävligt trött på att vänta på ert samtal så för er skull ska ni nog ta och ringa snart, jag väntar inte hur länge som helst! Sen tänkte jag informera er om att jag INTE tänker ringa er igen och tjata, det här är mina sista pengar på mobilen och jag har ingen lust att fylla på den igen än på ett tag. Hoppas ni hör av er, hej!


Är nog den enda metoden jag inte testat. Kanske värt ett försök?! Hittills har ju ingen nappat...


Later!

Halloween

Hmm, har haft bloggtorka ett tag nu och jag siktar på en kommande bloggpaus.. (Muhahah)

Gårkvällen spenderades med mina två favoritgrabbar, bacon och step brothers. Ikväll är de halloween och jag är ingen torris, jag SKA klä ut mej. Dock blev ju mina planer om catwoman förstörda då mina linser inte hann komma, vilket jävla slöseri. OCH om de är någon som leker catwoman nästa år (för jag måste ju vara de nån gång) kommer jag bli väldigt ledsen, tänk på de. Så igår fick jag och fia planera om lite, men de gick! Ska bara testa kläderna idag så blir de finemang. Behöver jag säga att jag är taggad?!


Later!

RSS 2.0