Klad hest



Ni fattar va?!?!?!


Can you tell me where old memories go

Har haft en fullspäckad helg som vanligt.
Körde upp till mammsi i fredags då jag kom på att det är enda helgen jag hinner hem och byta till vinterdäck på bilen innan 1a november. Stannade och mös hos mamma till på söndag då jag åkte hem till Sandra där det blev ännu mer mys med Sara och Julian. Som vi även var barnvakt åt på måndagen (Julian alltså). Hade middags-date med Saz på kvällen på Pastabacken. Mumma! Sen hem med världens karrapåse till Friends with benefits. Rikitgt bra! Även fast jag flängt runt en massa känns de bra att jag fick fira Sandran som fyllde år igår ♥

Just nu händer det för övrigt väldigt mkt i mitt liv!
Hoppas på att komma med en riktig update snarast.


Grab somebody sexy tell em' hey!

Världens finaste b-rudar har varit och hälsat på under helgen!
Sjukt kul och mysigt har vi haft de. På fredagen fixade jag och Anna (mest Anna) middag här hemma innan Elajjna och Carris stack iväg och kollade på Winnerbäck. Jag, Sannie och Anna for över till Priscey och kollade på Idol innan vi möttes på Allstar för vad jag hade bestämt skulle bli EN drink. Slutade med tre. Blev dessutom förföljda av en massa muppar under hela kvällen. På lördagen for vi och käkade på Balder innan vi begav oss till moi för lite spel och vindrickande. Tiden gick så fort att vi inte märkte att de var dags att åka in till stan och Cover Club. Endast en timma ute på krogen men bästa utekvällen på länge.


Helgens skratt-attack:
Vi spelar "Med andra ord" och Sannie försöker förklara ett ord för Elina.
- Men de är nästan som slalom men man åker som guppigt (gestikulerar med armen). Och så åker man BAKLÄNGES! Och gör som konster.

Ordet - Backhoppning.


Runkeeper



En sak som jag känner att jag måste dela med mej av är Runkeeper.
Ett program till mobilen som räknar ut sträcka, tid och kaloriförbrukning under ett träningspass. Funkar lika bra till joggingrundan som till powerwalksen till och från skolan. Det roliga är att se vilka resultat man gör. Har använt programmet sen jag börja springa hemma under sommaren och det är riktigt kul! En till liten rolig grej är att de är en röst som berättar hur långt du tagit dej och vad din tid ligger på. Riktigt peppande.

'Nuff said!
Nu ska vi ut och göra sista passet för veckan. 


Music is what feelings sound like


I can't kill Dr. Meridien yet. I still need another therapy session.



Jag veeet att jag är lite slow. Har just börjat kolla på Dexter och är helt fast! Sjukt bra och sjukt snyggt filmat. Har redan kollat igenom första säsongen på mindre än en vecka. Tragiskt, jag vet, men det lockar mer än att tentaplugga just nu.
Det jag ville få fram är egentligen - KOLLA, KOLLA, KOLLA!


Jag må vara ung och dum men inte den, som är den som knullar runt

Längtar så sjukt otroligt mkt till helgen! Mina favvo-brudar anländer till Umeå imorn kväll. Barrunda på fredag och utgång på lördag. Och en massa mys med dom bästa helt enkelt! Dock äre nån som lämnas kvar hemma men mitt mission är att ha alla samlade på halloween hehe. Tror det är länge sen jag var så här taggad inför en helg så det ska bli spännande att se hur den slutar. Var btw väldigt taggad för utgång redan förra helgen så det kan vara en förklaring till varför jag är över psyched nu.

Men då blev de bara mys hemma med ost, kex och lite vin. Vilket jag fick endel vuxenpoäng för, vinet alltså. Jag var vinsugen, det fanns endast två flaskor kvar av en ny flaska och var mkt dyrare än de viner jag annars brukar köpa (80 spänn!!) så jag tänkte att de MÅSTE ju vara gott. Om jag hade rätt? Näe. På etiketten stod de att den hade smak av citron, nässlor, äpplen och passionsfrukt. PASSIONSFRUKT! Allt som är gott innehåller passionsfrukt, det vet jag. Tills nu. Besvikelsen var total men resten av flarran ska jag tvinga i mej på fredag. Det var ju trotts allt ett 13,5 procentigt vin. Sånt kastar man icket.

Igår kom jag fram till att jag ska ha shoppingförbud nu ett tag (på tal om ingenting). Det första jag gör är att åka iväg och köpa ett nytt halsband till Donna och ett par nya löparbyxor åt mej. Men det var faktiskt nödvändigt, jag har inte prolem.

På tal om halloween - jag är sjuuukt taggad. Mindre än en månad kvar nu!

Sen på tal om rubriken - Läste att Daniel Adams-Ray kommer gå över till rap igen till nästa skiva. Lycka! Kommer bli lilla intressant tror jag.

Och ja, de går perrans med min nya roomie!


(Okej, jag känner att detta blev ett rätt så rörigt inlägg men det är längesen jag skrev. OKEJ?!)


RSS 2.0