Lyckan som uppstar...

Nar man kan lyssna pa NY musik igen.
Glomde att skriva om hur stor min lycka var igar da jag installerade Spotify pa en av datorerna och det fungerade! Jag har missat: Ackligt - Ansiktet, Trojan du hatar - Norlie & KKV och Somebody that I used to know - Gotye. Varenda en har nu spelats om och om igen pa alskade Spotify och alla som sitter runt om kring mej maste tycka att jag ar varldens jobbigaste manniska som lyssnar pa samma svenska latar hela tiden. Varvat med en engelsk da och da. Men de ar ju sa jag gor da jag hittar en lat jag gillar. Fram tills jag blir less och inte kan hora den mer.


Genialiskt!
(Nu maste jag bara hitta ett satt till att ladda min iPod med ny musik.)

Job to dooo



Allting sag sa trakigt ut pa bloggen just nu (storsta orsaken ar pga bristen av bilder) att jag blev tvungen att lagga ut soundtracket till var resa. Lyssna och njut mina vanner!

Borneo dreams

Orsaken till en glesare uppdatering skyller jag pa bristen av internet.
Eller rattare sagt, bristen pa BRA internet. Just nu befinner vi oss iaf i Borneo - Sarawak - Kuching. Mina tappra b-rudar har atervant till Sverige igen och de drojer inte lange foren jag ar kvar sjalv pa resande fot. (Aven om morsis inte ar nagot vidare fan av de.) Men innan dess kommer jag och Conor aka vidare mot Bali, narmare bestamt pa tisdag!

Detta kommer inte bli ett vidare roligt inlagg for nu kommer jag bara punkta upp en massa skit som jag kommit under fund med sen senast:

- Pulau Tioman ar paradiset personifierat (so far).

- Vem fan ar Bjorn Ranelid och vad fan gor han pa melodifestivalen?! Som jag dessutom inte ens visste gick just nu. For att inte tala om hur konstig laten ar. Ja, den ar bara konstig.

- Hur svart de skulle kunna vara att vara blond i Malaysia. Jag alskar Malaysia, de ar tom battre an Thailand men malay-snubbar kan vara varre an turkarna i Alanya.

- Vad mycket en tv kan gora under. I vart nuvarande guesthouse finns det en tv med dvd vilket varit till stor nytta under regniga dagar har i Kuching. Ingenting som jag direkt klagar over. Som lakaren jag traffade for min hals sa "No rain, no rainforest".

- Vi besokte en grotta igar. Vilket var awesome! Anda tills solen gick ner och vi fortfarande var inne i grottan. Sa klart fanns dar inga lampor. Sandra, du har sett The Cove du vet vad jag snackar om. Behover jag saga att jag freakade ur?!

- Orangutanger ar bade vackrare och storre an vad jag trott tidigare. Vi besokte ett rehabiliteringsceneter for orangutanger for ett tag sedan. Har var de inga inburade djur inte. Nej nej. Sa fort vi kommer fram till parkeringen utanfor rehabiliteringscentret hoppar det ut en orangutang med tva ungar fran djungeln framfor oss. Snabbt blir vi tillsagda ev en taxichauffor att halla avstand, da de kan vara lite eggresiva nar de har sina ungar med sig. Efter att vi tittat pa da de matar orangutangerna kommer det fram en djurskotare och oppnar ett band som var for en stig in till djungeln (som om de bandet gjorde nagon skillnad for djuren). Han berattar att vi kan folja stigen som gar vidare in till en annan utfodringsplattform men att vi maste vara forsiktiga och akta oss for orangutangerna som ar bade vilda och losa i deras djungel. Sedan forsvinner han och later oss sjalva folja stigen, efter att ha skramt upp oss (mej) med att orangutanger ar farliga och vilda bestar. Cool upplevelse iaf!

- Alla manniskor som man moter pa vagen ar sa trevliga. Vi akte till en by dar manniskorna fortfarande bodde i longhouses och de lat oss vandra omkring dar och se hur de bodde. Undrar om de nagonsin skulle fungera sa hemma. Forovrigt suger det att jag inte har nagra bilder fran de da batteriet efter orangutangerna tog slut.

- Jag saknar alla dar hemma mer och mer! Och jag har borjat fa konstiga cravings. Just nu lockar tex korv och macaroner valdigt mkt. Men jag vet att korven och alla dar hemma fortfarande finns kvar da jag atervander. Asien kanske inte kommer finnas kvar for mej senare sa bast att jag suger upp alla intryck som en liten svamp nu medans jag kan.


Lite update, nu vet ni vad jag gor och att jag lever.
PUSS! 

RSS 2.0