Chocolate rocker

Jag måste bara säga hur otroligt tacksam jag är för att få ha så många fina människor runt om mej. Människor som jag älskar och som jag vet alltid kommer finnas vid min sida. Vet att jag säger det allt för sällan, men ni vet också att jag har svårt för att uttrycka känslor hehe! Hoppas ni vet hur jag känner iaf.

Okej, jag ska även medge att ikväll är en sån kväll då jag känner mej sjukt sentimental. Men så blir de efter att man lyssnat på Acoustic-listan på Spotify hela dagen. Helst av allt skulle jag vilja sitta och lyssna på den resten av kvällen insvept i en filt, samtidigt som jag sitter och trycker i mej chokladpraliner och häver rödvin. Rödvin?! Dricker inte ens rödvin men det känns om att det skulle passa. Dock skippar jag vinet. Borde egentligen skippa chokladen också men det tänker jag inte, jag har ju jullov! Tänker dock dumpa smör-listan för rock-listan. Om ett tag.
Choklad och rock går inte så bra hand i hand.


Dag 9 – Min tro

Jag vet, otroligt svenskt att säga att man inte har någon tro. Att man inte tror på någonting. Men jag gör faktiskt inte det.

Däremot tror jag på att man ska göra allt som får en att må bra och som gör en glad. Jag tror på att man måste våga vara lite impulsiv och våga ta dagen som den kommer. Det går inte att planera hela livet. Våga vara beredd på att livet kommer ge dej en klackspark, men var också där med en rak höger tillbaka. Jag försöker tror på mig själv och har nog faktiskt blivit bättre på det med tiden. Jag kansle inte är bäst på allt, men jag kan i alla fall göra ett försök!

Your body is a wonderland



Känns som ett bad move att stoppa John Mayer som bakgrundsbild på mobilen.
Jag har pillat på den hela dagen nu.


Dag 8 – Ett ögonblick

Eftersom att hemtentan inte lockar så mycket just nu gör jag ett försök här istället. Jag har suttit och funderat över detta ett tag nu. Ett ögonblick.

Mina tankar går automatiskt till "ett första möte". Då man träffar en speciell person för första gången. Och då vandrar tankarna ännu mer bort till Zante. Vet inte varför, kanske var det atmosfären där borta eller så är det den kalla vintern som gör att jag vill ha någon att värma mig mot just nu. Men ibland säger det bara klick mellan två människor då blickarna möts. Allt som behövs är ett ögonblick för att falla dit. Det som sen ska vara så orättvist är att man bor på helt olika ställen. Och att man vet att man inte kommer kunna ses igen. Att man bara kan få bli teasad av tanken. Men kanske är det också den känslan som måste få vara kvar. Ett till ögonblick och tjusningen, förtrollningen, skulle vara bruten. Förmodligen?!.

Is it just me, or..




Fin blogg...
Har du sett min blogg eller?!

GOSH!
(som Napoleon Dynamite skulle ha sagt)


Saturday cravings

Sitter och roar mej med en hemtenta. Finns roligare saker jag skulle vilja göra denna lördagkväll, men i stället sitter jag här. Det som är mest spännande ikväll är min skål med fruktcoctail och partylistan på Spotify som skulle peppa mej till att skriva. Behöver jag ens säga att det inte fungerade. I stället så sitter jag och drömmer mej bort till Asien och "crejvar" Le Specs brillor.



Dag 7 – Min bästa vän

Jag jag kan inte säga att jag bara har en bästa vän. Jag har många vänner, någar få som står mej väldigt nära dock. Några vänner har man glidit från genom åren, men de är det som är grejen med relationer. Charmen med riktiga vänner är dock att man alltid kan hitta tillbaka till varandra.

Men det finns en som alltid funnits där, vad det än gällt. Alltid förstått utan att jag ens behövt öppna munnen och funnits där att skratta med (ibland även åt). Och denna sköna böna är ingen annan än the one and only - Sandra!
Sen finns även mina nyvunna och återfunna vänner, tänker speciellt på Prisca och Elina. Känns skönt att kunna lita och komma så nära inpå någon annan så att de känns som att man känt varandra hela livet, fast än de egentligen bara är under ett års tid man känt varandra.

Jag vet att jag är väldigt dålig på att dela med mej av mina känslor men ni betyder mycket för mej! ♥ (Se där, ansträngde mej så mycket att jag gick till facebook för att kopiera ett litet hjärta.)


PS. Vet att det alltid är känsligt att skriva och peka ut bara just någon specifik person. Men det finns många i mitt liv som har en plats i mitt lilla hjärta. Ingen nämnd och ingen glömd! 

RSS 2.0