I know it makes no sense but what else can I do

Jag har haft världens bästa långhelg hemma!
Mys och kladdis med mamma, IKEA-tripp, sleepover och mys i Saz nya lägga - Mitt andra hem, riktigt bra utgång med finaste brudarna, bakismys i bilen. Men framför allt - Jag har fått träffa mina muppar igen! Det har blivit en hel del flängande hela helgen men jag gillar det. Sen är jag ledig idag så har världens bästa sovmorgon med Donna. Nu blir de snart frukost i sängen och lite serietittande som jag inte hunnit med i helgen. Idag kommer dessutom de sista peepsen som ska kolla på läggan, sen måste jag bestämma mej. Sjukt svårt! Jag har ju mina 3-4 "favoriter". Kan man inte välja alla?!


I saw an angel become the devil

Jag har flytt hem till mamma. Upp till de norrländska skogarna. Känns rätt skönt att komma hem ett tag, äta mammas mat och mysa med en kladdis i soffan. Igår trodde jag att det redan gått en hel vecka fast än det "bara" är torsdag idag. Jag har hunnit med sjukt mycket och nästa vecka kommer det flytta in en ny i läggan på Mariehem. Känns faktiskt rätt kul! Dessutom har det varit sjukt kul att träffa alla som varit intresserade av rummet, känns som att alla varit med om så många olika saker. Resor, olika jobb, erfarenheter. Det får mej att vilja backpacka ännu mer! Jag riktigt känner suget efter Asien, Australien, Sydamerika, Europa - You name it!


Who's with me?!
Upp med en haaaand!


I blame it on Disney


Your order has been dispatched from our warehouse

Aaah, så spännande!
Hoppas bara att jag kan ha allt. Jag blev så förvirrad på storlekarna. Men nuuu vill vill vill jag bara att tiden ska gå fort och att jag hinner få paketet innan jag drar till Töre. Hinner jag inte få de innan onsdag kanske jag tom får bli så desperat att jag väntar till på torsdag. Näe. Men då skulle jag ju iofs hinna träffa fler av roomie peepsen. Men näe.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan vi drar iväg på hundkurs över helgen.
Schpennande!


P.S

Nu blev jag lite nervös.
Om de nu mot förmodan skulle vara någon av mina blivande roomies som hittat hit så förlåt! Jag är bara väldigt virrig och en aning skraj över att dela lägga med någon jag inte känner. Däremot kommer de ju så klart bli väldigt spännande! Men läskigt. Därför känns de faktiskt lite bättre att träffa alla och se vem man klaffar bäst ihop med. Okej, nu har jag förklarat mej. Förmodligen helt i onödan, men de känns bättre iaf haha!

D.S


Getting good at starting over

Har haft en fullproppad dag med en massa fixing. Vaknade före fa-an imorse, trots att det var min lediga dag. Vilket iofs säkert var bra, men de kändes inte alls bra att kliva upp från en allt för varm och skön säng imorse. Käkade lite frulle och tog en prommis med Donna, de var ju tom sol ute. Sen körde jag igång med tvätten som jag inte hann klart med i måndags. Förstå hur mkt jag hade att tvätta! I skrivande stund kommer jag dessutom på att jag inte har några sängkläder i sängen och att det står en IKEA-påse i hallen med blöt tvätt som skulle ha hängts för länge sen. Fuck! Har stuckit iväg och inhandlat allt nödvändigt för hundkursen med Elina i helgen. Hann hem, plocka upp tvätten från tvättstugan, byta om och sticka iväg på spinning.

Väl hemma igen har jag gått igenom en MASSA mail från peeps som vill bli roomies med mej och trasselsudden. Sållade ner alla till 16 pers. SEXTON! Vad tänker jag med?! Jag kommer vara borta hela helgen, är hemma mån-ons och sen sticker jag norrut till mammie och Saz som ska dela på mej fram till helgen. Sen hem till Ume igen och har jag tur hinner jag träffa alla under veckan som är kvar för en ev inflyttande roomie måste ju få komma till slutet av månaden. Så typiskt mej att vara så oplanerad!
But I'll make it work.

Nu måste jag däremot hänga tvätt och bädda i sängen så jag kan sova.
Också jävligt oplanerat.


Shower time!



Fick denna från Anna, hon tyckte den passa in på mej.
Kan ligga nånting i de!


I wanna see how you lose control

Måste bara börja med att säga hur otroligt tacksam jag är för de vänner som jag har! Man säger det allt för sällan. Men jag är verkligen tacksam för de som alltid finns där vid min sida ♥

Sen en annan sak som slog mej. Det är bara på NH som man blir bjuden på naturgodis i kön, får vänta 30 min på att bli serverad fyra shots och två cider, bevittnar världens catfight med knytnävar som slutar i poliseskort och träffar allmänt fummiga och genom-goa muppar! Som sagt, endast på NH.

För övrigt har jag haft en riktigt bra dag med ett och annat "kärt återbesök". Blev ett försök till lite shopping också men jag har fått inse den bittra sanningen att jag är allt för kräsen (gäller för övrigt de mesta!). Så nu kommer jag i vilken sekund som helst kasta iväg en beställning till TopShop, lika bra att sätta pengarna på nånting som jag verkligen vill ha och vet att jag kommer använda, än på skräp som jag egentligen inte kommer använda. Som jag köper bara för att jag vill ha "nånting nytt".



Om jag struntar i att plugga just nu för att jag har seminarium imorn?!
Nääääe rååå...


It's a little too late to say that you're sorry now

Jag har haft en bra helg och mår förvånansvärt bra efter en tvådagars. Men jag längtar efter biokvällar och snarra. Utgång känns t.o.m uttjatat just nu. Kanske säger rätt mycket om vilket stort behov jag är av en förändring i min vardag. Det är inte de att jag inte har kul med mina vänner, för det har jag. Men jag vill ha lite mer variation. Jag hatar när saker bara går på rutin hela tiden. Så för att bryta denna trend hade jag tänkt sätta igång med tvätten. Har inte tvättat sen jag kom hem från mamma. Får se om jag fortfarande kommer ihåg hur man gör. Duuuh!


Let me see your body go like a Maracacacacaaa

Fick en kommentar av Sandra imorse som gjorde min morgon! Seminariumet gick som smort och på vägen hem hittade jag TVÅ fyrklöver. Denna dag kan inte annant än sluta på bästa sätt. På tal om saker som inte kan sluta dåligt. Hade världens bästa snackis långt in på natten igår med en fin liten prick. Kanske också därför som jag är på så bra humör idag! Tänk att så lite kan göra så mycket.

Nu blir de en sväng in till schtan' för att fixa de nödvändigaste.
Sen kör vi - Tacos och NH!


Always!


Something new

Jag är extremt uttråkad och kanske lite less på mitt liv just nu. Det är bara samma sak varje dag. För mycket rutin helt enkelt, jag behöver nånting nytt! Jag vill göra nånting spännande, bryta av vardagen lite helt enkelt. Blä, vad jag sitter och drömmer. Men så går de då man egentligen ska sitta och plugga. Jag vill inte. Seminarium imorn. Seminarium är så bajsnödigt onödigt. Nä sluta klaga var de. Imorn är de rock-kväll på NH som gäller. Jag är taggad! Har inte varit på kära NH på et halvår nu. Juste plugg..

Ciao for now!


If you only knew what the future holds

Ligger däckad i soffan och slökollar på Breaking News. Jag har med andra ord helt gett upp på de jag ska läsa ikväll. Jag hade fel tidigare, detta kan visst bli min död. Eller de känns iaf så just nu. Egentligen är jag bara lite dramatisk och tycker synd om mej själv som håller på att bli sjuk. Dessutom är de en massa som måste göras nu. Jag hatar måsten. Jag vill göra det jag känner för, när jag känner för det. Dessutom har jag fått ett sug efter att baka bröd (?!?!?!) på tal om ingenting. Kanske får bli efter helgen om jag hinner bli klar med alla mina måsten.


What we fell now isn't pain


Takida - You learn

Jag veeet att de är en Takida-låt och att alla hatar dom. Men ge den en chans.
Riktigt olik deras andra låtar.
Väldigt fin också.


Shawty's like a melody in my head that I can't keep out

Igår var en dag fylld av "första". Nya terminen började, vilket ändå var helt okej. Visst en massa plugg, men vem har nånsin dött av lite kunskap?! Sen drog jag och Elina iväg till hundparken och lät våra fyrbenta vänner härja runt med alla andra doggisar. Både jag och Donna sov som en stock under natten. Vilket kanske har varit behövligt, har inte sovit så bra de senaste nättrena. Hoppas på att pluggandet ska ta ut sin rätt och ge mej en hel del trötta nätter. Sen känner jag att en förkylning är på g så ska traska ner till ica på en gång och plocka på mej allt nödvändigt. Jag får inte vara sjuk i helgen!


Me Tarzan. You Jane.

Jag har haft en riktigt perfekt helg. Ett grymt avslut på detta sommarlov med andra ord. Mysmidda i fredags, världens utekväll igår och obligatorisk bakis-söndag idag. Igår bestämde jag och Anna oss i sista sec för att åka iväg på TC och skippa campus. Sagt och gjort åker vi in till TC som har sommaravslut med tre våningar och riktigt mkt folk! Grym kväll, träffa några kända ansikten och shakade loss på alla tre dansgolven. Spanade in hetaste Tarzan-snubben! Avslutade kvällen med lite Max-mat och en bussresa hem med ReggaeBusschauffören. Väl hemma slocknade vi i soffan till Aladdin.

Just nu ligger jag själv i min 140s säng som känns allt för stor denna kväll. Lyssnar lite på musik och inväntar tröttheten. Imorn är inskrivningen på nya kursen. Jag är inte alls pepp för föreläsningar, seminarium, tentor och rapportskrivningar. Ge mej en till veckas ledighet!


Love is never in the same place that you left it



Morgonen har spenderats med Donna, en burk Bullens och Aladdin. Världens mys med andra ord! Gårkvällen spenderades hos Jonatans bror där vi blev bjudna på mat av kockarna Karlsson. Jag och Priscey gjorde ett bra jobb att pimpla vin. Riktigt trevlig kväll med andra ord!

Nu inväntar jag Anna så vi kan styra upp dagens planer!


Just. Don't.


Jump you little plumber, jump!

Igår spelade jag och Anna lite gammalt hederligt Mario på Nintendo 64. Vilket jag tror att jag inte kommer göra om! Hon blev som tokig, levde sej in värre än vad jag gör. Och tro mig, jag är en Mario-nörd. Det hela slutar med att Anna går hem med en blåsa på tummen. På tummen! De är det sjukaste jag hört hahah!


Carpe Diem


One hit and you were lit up like a firefly

September kommer med en bra start.
Regn och rusk enligt prognosen, men på Mariehem skiner solen! Jag har lärt mej att inte ta ut nånting i förskott men då dagen börjar så här bra spelar de ingen roll om det duggar på kvällen.


Don't underestimate the things that I will do

Var på cykeljakt med Anna tidigare idag. Hon behövde en ny cykel, jag behövde nånting nytt. Hittade TVÅ par fake-skinnbyxor-saker. Dagens i-lands är dock om jag ska behålla båda paren eller bara det ena. Sen behöver jag ett par nya skor också. Jag har tom börjat fundera på nånting med en aning klack! De finns ju långa pojkar i Ume och mina brudar kan ju ha 14cm klackarna på sej då jag kommer med min lilla klack. De borde ju funka?! 

Sen har jag fått nobben från en tjej som sökte boende, så imorn knåpar jag ihop nått finurligt att lägga upp på blocket och hoppas på att någon nappar. Nån måste väl vilja bo med mej och Donnisen, vi är ju så adorable!


RSS 2.0