Down under

Någonting som jag imponeras av är människor med riktiga talanger. Vare sig det är trolleritrick, dans eller musik det handlar om. Denna kille är riktigt duktig på det han gör. Jag får gåshud av låten!




Later!

Virrpanna

Tänkte bara meddela att jag hittade tandborsten lite senare, så ni inte tror att jag gått och luktat skunk hela helgen. Var den låg?! I garderoben under några tröjor. Inte där jag kom ihåg att jag la den alltså. Sen har jag inte fått någon massage ännu. Crille börjar förhandla om att dela upp den, "15 min varje dag" säger han. Kan du glömma säger jag då! 2 timmar på en gång ska det va.


Later!

Fussing

Crille har lovat mig massage i två timmar. Det lönar sig alltså att låna ut pengar, han kommer nog hålla på att fjeska ett bra tag framöver (hoppas jag). Från en sak till en annan, jag har lyckats tappa bort tandborsten?! Hur nu det gick till. Men jag vet att den inte ligger där jag la den sist.
Om de nu var där jag lämna den.


Later!

Kyskhetslöfte

Sassa visade mig en blogg för ett tag sen som hon tyckte att jag skulle kolla in då jag hade lite att göra. Som idag då. Och nu tänkte jag visa den för er. Det är så att en kille som heter Jimmy har tagit sig an ett 40 dagar långt kysketslöfte, han ska alltså hålla sig från allt som har med sex att göra. Dessutom gör han en liten video varje dag för att berätta hur det går. Jag har suttit och kollat igenom alla videosarna och han är ju bara för skön. Jag älskar folk som vågar bjuda på sig själv. Nämnde jag att han är från Lule?



40dagar.se


Later!

I'm so hungry I could eat a horse

Crille vill äta pizza ikväll. Får väl se hur de blir med den saken för tro det eller ej, men jag röstar på köttbullar och makaroner med brunsås. Muma! Dessutom är det sjukt länge sen jag käka det. Får väl se vem som vinner. Hah!


Later!


Gratis är gott



Lookie lookie vad som damp ner på hallmattan för ett tag sen. Perfa så här då man ligger och tycker synd om sej själv. Gratis är gott, gratis är gott!


Later!

Sick

Jag har gått och blivit sjuk. Inte kul alls! Mår riktigt apdåligt och går bara omkring och tycker synd om mej själv. Eller går och går, jag ligger nerslagen i soffan. Nu inväntar jag Crille som är på ingång med lite juice, halstabletter och äpplen. C-vitamin är bra har jag hört. Nu ska jag övergå till att tycka synd om mej själv.


Later!

I bet you know what I mean

Nu tänkte jag bjuda på låten som spelats så mycket  i mina lurar att jag har hunnit bli beroende. Fuckin' lovely! Nu ska jag äta nånting och sen bär jag mig iväg mot bussen för lite häng i lule med the one and only Saz.


Ciara ft Justin Timberlake - Love Sex & Magic


Later!

Spring i benen

Igår var jag och mammi i happis och brände lite money. Köpte bla världens snyggaste jacka från Nike och ett par nya joggingdojor. Så nu är det dags att inviga joggingsäsongen för moi och Donna. Ska bara hoppa in i duschen och sen ska jag ner och kolla om jag hittar några nya joggingbralls, sen är jag good to go!



Later!

Tackar!

Jag vet, jag har varit lite borta nu ett tag. Men anledningen till det är att jag har haft bättre saker för mig. Det är sant! Hoho, I have a life. Nä, men jag vill bara ta och tacka grannkärringen för bötern jag fick på min födelsedag. De var nog det enda jag saknade den dagen. Men nu är de krig. Mellan mig och grannkärringen. Och vad gäller bötern så tänker jag inte betala den. Så jag antar att det är krig mellan mig och Kalixbo också. Lovely.


Later!

RSS 2.0