Legendary!

Snacka om att denna helg har varit fullspäckad. För att inte tala om urspårad.
Men som alltid då man har höga förhoppningar blir de ju inte riktigt som man tänkt sig, även om vi haft det awesome! Men som sagt, denna yra blev bara förfesten inför nästa.

Annars då?! Inte mycket.
Fick sommarlov idag vilket känns rätt skönt.
Råka beställa en klänning från Nelly tidigare idag. Men som Sandra brukar säga; "Så kan de gå!"
Jag försov mej även en aning till vårt avslutningsfika idag. Vaknade halv 2?! Snacka om att yran tagit ut sin rätt.
Ska slinka iväg hem till Fija nu på ett tag.
SLUT PÅ UPDATE!


Later!


Kärlek vid sista ögonkastet


Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet

Jag är beroende.
Kanske inte vid första "ögonkastet" men den har bara blivit bättre och bättre.


Later!


Feels like summertime!

Jag älskar att sommaren är på väg. Och jag älskar alla dofter utomhus!
Grillat, den söta doften just före och efter regn, nyklippt gräs, jordgubbar, sandstarnd, hav, blommor, björkar, ni fattar. Nu när jag kom in efter min prommis insåg jag att jag tom gillar lukten av asfalten som dom håller på att lägga utanför Å-centrum. Ett STORT minus är dock att jag börjar få min pollen nu när gräset börjar slå.


Later! 


Skämmes-ta-me-fan!




Asså, jag skämms. Skämms åt/för denna tjej!
Kan man göra så här, är detta sant?!
Lyssna även på denna.


Later!


Renovering!

En liten ombyggnation sker här på bloggen. Eller ja, de var innan jag kom på att jag inte har nått Photoshop på datorn. Med andra ord kommer de se ut så här ett tag. Ett jävligt långt tag.
Oh yes, ovärt inlägg!


Later!


Nu ryker den!

Min mobil är nu trasig för femtioelfte gången. Nu verkar den dock ha gett upp för sista gången. Den vill inte ens bli laddad och batteriet är snart slut. Just nu vet jag inte heller vad som är jobbigast. Att den ligger och tjuter och är irriterande för att batteriet håller på att rinna ut när jag dessutom inte kan göra någonting åt de, eller att jag kanske måste skaffa mig en ny. Senast imorn!  Visst den har fått sina smällar här och där, men nu på sista tiden har den fungerat felfritt. Jag har tom gjort allt jag kan för att laga den. Tagit ut batteriet, slått av och på, låtit den ligga i laddaren en evighet, ryckt ut batteriet och pepprat på alla knappar, tappat den i golvet för att se om glappet skulle rätta till sej. Men ingenting fungerar.
Jag vet att den gör såhär för att den hatar mej!


Later!


Old habits die hard

Jag vill så gärna ringa och höra vad du gör, vad dina planer för helgen är, vad du åt till middag. Inte för att jag vill att allt ska vara som förr, men för att det är så det alltid varit. I sex års tid. Det är svårt när man alltid stått vid varandras sida att plötsligt sluta med saker som förut var en del av vardagen, en del av ens liv. Hur gör man nu. När får man ringa, får man ringa?! Hur gör man om man vill umgås, är de med vänner eller är de inte heller rätt!?

Trotts att de är ett av våra bästa beslut just nu är de svårt att anpassa sig. Speciellt då jag aldrig varit i denna situation förr.
Old habits die hard..


Miss Marie

Tänk att de går fortare att få ett paket from the UK än vad det tar att få ett paket från H&M. Känner mej som ett barn på julafton!


Later!


Blondes have more fun

Ska få fixat barret idag, men av någon anledning känns det lite nervöst. Jag brukar inte ens vara nervös innan jag far till frissan och tänker alltid att de växer ut. Men nu har jag lite planer på att göra mitt mörka hår lite ljusare och mer sommarfresch. När jag har pratat med favopojkarna har dom sagt att jag ska spara mitt bruna och att de är de jag passar bättre i. Dom har inte riktigt förstått de där med man-kan-inte-vara-brun-på-sommarn-om-man-är-blek. Pattes svar; "vaddå du blir ju brun på sommarn".
Brun, jag?! HAHAHAHA..


Later!


Lily Lolo

Just nu är några goingar från Lily Lolo på väg hem till mig. Har liksom fastnat i allt som börjar på mineral. Min ursäkt: "Dehär ska ju va bra för hyn". Om det funkar återstår att se. Sjukt billigt var de iaf!

Nu är de bara att krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorn och lämna trasselsudden på trimning innan hemfärd. Hade också behövt trimma barret. Dock inte hos Donnas frissa.





Later!


Pick me up and take me for a ride

Har gjort allt annat förutom att plugga idag. Nu är de bara snabba ryck som gäller. Dock inte så jävla lätt då hjärnan tagit sommarlov. Imorn bär de av hem till Umeå igen, dock utan hund. Henne har jag lovat bort till mammi. Kommer bli massa tomt där hemma då. (Okej detta är ännu ett försök i att slippa läxan.)


Later!


It messed me up, need a second to breathe

Någon mer än jag som tänkt på att musiken som spelas i bilen oftast hör ihop med vad man pratar om just då eller vad som händer. Precis som på film då det alltid spelas passande musik för tillfället.
Helt sjukt och enligt mina studier är detta sant.


Later!


Timing is everything

Snacka om att jag alltid har bra timing. Så typiskt mig.
Nu är det inte början på ett nytt kapitel, utan på en helt ny bok.

To be continued!


Dio - Hungry for heaven


RSS 2.0