Music for my soul

So you do - Hoffmaestro
I like - Keri Hilson
Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna
Club can't handle me - Flo Rida ft. David Guetta
Stop this train - John Mayer
Kärlek vid sista ögonkastet - Maskinen
All the rights moves - OneRepublic
Breakeven - The Script
Forever angel - Axel Rudi Pell


(Jag struntar i att vissa redan nämnts i andra inlägg, de är värd att nämnas igen.)

Lets face it, I'm hotter than you

Inte för att jag är nått fan eller så, men filmen igår var helt okej! De blir en sån speciell mysig känsla också då man går på en biopremiär. Just nu sitter jag puppisvakt åt Saras bäbisar. Åh, dom är så söta! När Sandra kommer hem efter jobbet ikväll ska vi se nån film och käka lite snarra. Det finns både choklad och tjiiips kvar. Hur ska jag hålla mej?!


Later!


Vampyr vs Varulv

Vem hade kunnat tro att rean i Harstad skulle vara bättre än i Sverige?!
Detta kan komma att bli farligt för mej. Ikväll ska vi på premiären av Eclipse, kommer bli spännande! Eftersom alla andra tänker gå på date med Edward så kanske jag får Jacob för mej själv?! Inte för att jag bryr mej, men de hade ju varit skönt att slippa tävla om någon.


Later!


Run Forest, run!

Jag älskar att ha körkort. Jag älskar att köra bil. Även de fungerar som en sorts terapi för mej. Det kanske är så att jag gärna flyr från mina problem, springer bort dom. Om jag bara kunde lära mej att dem hinner ikapp fortare än vad man tror.


Later!


Lyckad kväll och 1000 myggbett

Helmysig midsommar med brudmaffian igår! Helt sjukt att de är så länge sen vi träffats men att allt bara flyter på som vanligt ändå. Grillningen klarade vi för övrigt gallant, inte behöver vi någon karl inte!

Sen är de bara två dagar kvar ni tills jag åker till Sandra. Jag håller på att spricka. De är så mycket som jag behöver berätta som inte funkar på msn eller telefon. Men snart så! När jag pratade med Frankie och berättade de och att de var 100 år sen vi sågs, så sa kan; "Men va fan, de är ju högst fem veckor sen ni träffades. Jag var ju med då." Eeh, ja kanske de. 100 år för oss då hehe!

Nu ska jag göra mej i ordning för att åka ut till stugan. Mys!
(Snart får jag sluta. Jag bara myser och äter då jag är hemma i toere, de funktionerar icket.)


Later!


Vad som följer mej i lurarna


Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie


I love the way you lie

De är sjukt. Jag måste hela tiden ha nånting att göra annars går jag bananas här hemma. Jag tänker för mycket då jag är själv. Det är inte bra. Jag försöker fylla dagarna så gott de går, men ibland blir dagarna för långa. Som idag. Snart drar jag på mej dojorna och far ut i spåret. De är ren terapi. Jag vet att de låter otroligt fånigt och nånting som alla som "springer" säger. Men de är bra skit helt enkelt.


Later!


We no speak americano

Måste bara få säga att jag haft en grym kalixdag med bäst-brudarna Elajna och Emmo!
Idag har jag och Emma varit till Ltown och fixat lite inför midsommar som kommer bli grym. Sen är de måndag och då beger jag mej mot finaste Sandra. Jag har handlat en massa snarra som kommer räcka för en vecka, annars kommer de krisa för jag har hört att norrmän är så dumma att dom inte vet vad som är gott.
För övrigt; är de tillåtet att gå och lägga sej 21?!


Later!


Dear John

Allt för länge sen jag fick skeda nu!
Ikväll kommer jag få göra det med Channing Tatum.




Later!


She's got eyes of the bluest skies

Är det bara jag som tycker att en låt blir förstörd efter att man har haft den som ringsignal på mobilen?! För ett tag sen hade jag Sweet child o' mine - Guns n' roses som ringsignal och jag får fortfarande för mej att mobilden ringer då den låten åker på i Spotifylistan. Och då ska vi inte tala om Show me the money - Petey Pablo, en låt från filmen Step Up. Jag hade den som larmsignal då jag gick på media och jag får fortfarande en sån där jobbig känsla då jag hör den. Känns lite som att jag har försovit mej och måste hoppa upp ur sängen och sticka iväg med tandborsten i munnen.


Later!


Music for my ears

Jag har skaffat mej en ny kategori som jag tänkte inviga med mina nya och återkommande förälskelser som, just nu, spelas 24/7 i Spotifylistan.

Young dad - Hoffmaestro
So you do - Hoffmaestro
I remember you - Skid Row
Dynamite - Taio Cruz
La, la, la - Auburn ft. Iyaz
Ridin' solo - Jason Derulo
California gurls - Katy Perry ft. Snoop Dogg
Rising girl - Lovestoned


Only the good die young

Idag har jag varit en duktig dotra och bakat till mammis b-day på tisdag. Trots de fina vädret ute! Jag har ju hunnit lega ute en stund, men nu drar jag snart på mej dojerna och far ut på en joggingrunda. Snacka om att man blir rastlös i denna håla. De är svårt att hålla emot då jag vet att du bara är ett par 100 meter bort. Tanken som slår en hela tiden; "De skadar ju inte att bara umgås?!"

För övrigt kan jag inte sluta lyssna på denna låt!


Only the good die young - Def Leppard


Later!


Summertime

Har käkat smörgåstårta like no tomorrow idag.
Vi har firat mina småa bröder som inte är så små längre. Ena börjar åttan till hösten och ska få betyg för första gången och den andra börjar första året på gymnasiet (gosh!). Dessutom är båda två längre än mej.

Sen är de ju en massa lallare som tagit studenten idag, tänk att de redan har gått två(!) år sen vi tog studenten. Snacka om sjukt att tiden går så fort. Är grymt partysugen men ingen verkar vara med på den iden. Dessutom blir de inte bättre av att jag sitter och nöter partylistan just nu + att peepsen där hemma (umeå) börjar höra av sej nu.
Fuck Töre, du är inte världsmetropolen!


Later!


Snacka om i-landsproblem

Jag håller på att få lite smått panik över att mitt LÄPPsyl håller på att ta slut.
Asså nu snackar vi puckad brud, men de är jätte jobbigt att vara lypsylberoende.
Hahaha, jag dör av mej själv. Är tom seriös.
Eller kanske lite uttråkad då.

Måste dock skaffa nytt lypsyl snarast!
(Ja, de är på sant.)


Later!


Sex, Drugs & Rock n' Roll

Idag kickade SwedenRock igång med första festivaldagen. Jag har suttit och varit lite deppig över att jag, förmodligen aldrig, kommer få komma mej iväg på en konsert som jag verkligen vill se. Samma visa var de i torsdags då AC/DC hade sin spelning i vår kära hufvudstat. Och samma visa lär de säkert bli på Kiss spelar på lördag. Jag har, sedan vår kära rock-DIO (gud) dog, börjat tänka att tiden snart är ute för alla de övriga som jag också vill se. Tiden med Sex, Drugs & Rock n' Roll borde ju ta ut sin rätt någon gång, right?!

Hur som haver har jag suttit och nött Aerosmith, GNR och Stone Sour hela dagen/kvällen.
Sen har jag varit lite bitter på alla som får gå bal ikväll.
Men de är en annan historia.


Later!


Anyone in the mood for a little Alfie, straight-up?

Fyra timmar och en ciabatta-burgare senare är jag nu hemma i Töre (världsmetropolen). Fick tom åka finbil med Elina och hennes brollis! Som skönt att få surra av sej med någon som känner en så pass bra. Dessutom klaffade allt just denna kväll. Himlen var vacker, vädret hur mysigt som hellst och musiken från radion perfa. Sen då jag kom in genom dörren möttes jag av världens lyckligaste trasselsudd. Stackarn måste ju trott att jag lämnat henne för alltid. Hon har varit efter mej som ett plåster (tom suttit och gnällt vid dörren då jag var på toa i 5 sec) och velat sitta i knät hela tiden. Ska aldrig lämna min baby borta så länge!
Nu blire mys i sängen tillsammans med Alfie.


Later!


Packa pappas kappsäck

Snacka om att jag har överträffat mej själv! Hittills har jag lyckats packa:

- 2 par skor
- 2 jackor
- 2 par jeans
- 4 klänningar, varav en långklänning
- 2 skjortor
- 2 cardigans
- 2 par shorts
- 6 linnen/t-shirts
- Oändligt med underkläder
- leggings och strumpisar

Allt detta i en väska! Cred till mej tack.
Okej jag vet dock att jag fortfarande har kvar en massa badrumsprodukter och lite mer småtjaffs, men de ska gå att ordna. En viktig fråga som behöver få ett svar är dock om de är värt att ta med träningskläder till kära toere?!


Later!


Please don’t waste my time

Jag förstår inte vad dealen med Justin Bieber är. Trodde helt ärligt att de var en tjej som sjöng med i denna låt innan jag såg att de var han. Men den är för-jävla-bra och har satt sej på skallen.


Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie Meenie


Later!


One hot angel, one cool devil

Fortfarande ingen klänning. Någon som vet om peepsen på posten jobbar på lördagar? Tänkte att de kan ju fortfarande finnas en liten, liiiten chans att jag hinner få den. Måste iaf in till stan för en panikshopping. Inte mitt fel dock. Jag hade redan allt så fint planerat och så sket de sej. Nu har jag ist en VIT klänning som jag inte vet när den kommer användas. På tal om ingenting: Jag har en mobil utan kamera och digitalkameran är hos crillepille, vad gör man?!
Jo man leker med webcamen.




Later!


I will kick your ass!

Nelly kan gå och dö!
Jag har ännu inte fått min klänning och har härmed INGENTING att ta på mej imorn.
Tack så jävla mycket!


Later!


Jag kan om jag vill

Snacka om effektiv dag!
Har hunnit med att baka scones till frukost, första gången själv dessutom. Handlat en massa mat, varför vet jag inte. Var väl inte så där genomtänkt eftersom att jag har vissa planer på att åka hemåt nästa helg. Men de löser sej! Och dessutom har jag varit på mitt tredje och sista träningspass för denna vecka.

På tal om sconesen(?) och att de var första gången jag bakade dem själv. De är en massa saker nu på senaste som jag märkt att jag gjort själv för första gången. Annars har jag ju alltid, ALLTID haft någon vid min sida. Lite som, sjukt faktiskt. Första gången jag kom att tänka på de var då jag gjorde en storstädning för någon vecka sedan. Andra gången de slog mej var då jag fixade datorn för ett tag sen. Annars är det alltid du som gjort det åt mej. Det tar kanske ett tag innan man lär sej att "jag kan själv".


Later!


I can't fly, but I can kick your ass

Härligt att kunna ligga ute i solen hela morgonen. Dock hade jag ingen bok att läsa, vilket sög. Kanske får ta de som ett mission då moi och Priscey drar ner på stan.
På tal om ingenting, lite kul från helgen: Éfter fyra försök lyckades vi se hela Kick-Ass utan att någon somnade. Fattar inte att alla jag snackat med innan inte har gillat den filmen, för den var verkligen kick-ass-awesome. Tar med den till Norge Sandra om du inte sett den. Eller jag tar med den ändå!

Hmm, jag vet att de var en massa mer som jag hade tänkt dela med mej av men nu kan jag inte komma på vad det var. Får bli en annan gång då.


Later!


RSS 2.0