Creepy halloween

Tror att jag lyckades överträffa mej själv igår vad gäller min egen klantighet.
Kvällen började bra, riktigt bra faktiskt! Men då vi ska gå från förfesten till Corona får jag en briljant idé om att ta en "genväg". Vad som inte slår mig är att INGEN annan gått över gräsmattan som vi är på väg att korsa. Sagt och gjort, jag leder mej och Priscey över, vad vi tror är en gräsmatta. Detta visar sej i själva verket vara kvicksand och efter att ha korsat halva jordmattan sjunker vi i varje steg och blir tvungna att springa sista biten. Mina nya ballerinaskor tyckte nog inte alls att det var så kul att sitta fast i leran. Sedan väl i Corona-kön inser jag att jag glömt plånkan hemma. (Hur är detta möjligt?!) Så efter att ha köat i 15 min blir jag alltså tvungen att gå hem och hämta den. Sedan tillbaka i en ännu längre kö. Lyckades dock hitta mej några partners in crime och vi hoppade framåt rejält i kön och slapp en allt för lång väntan. Väl framme vid vakterna började jag babbla på i mitt vanliga jag och lyckades charma vakterna så att jag kom in gratis för att jag var så awesome (trotts att tiden för gratis ingång vid utklädnad gått ut) och sedan styrde jag även kön tsm med dom.
Hahaha, you gotta love vaktera på Corona!

Summan av kardemumman: Superkväll med dom bästa!

Ikväll avslutar vi halloween med att gå på Saw 3D. Har en känsla av att jag kommer skrika i salen, men de är brudarna berädda på hehe! Ett senare projekt är också att kirra fram lite bilder från gårkvällens bravader då min egna kamera valde att ge upp innan kvällen ens börjat.

"They put a sword right in my funny bone"



Roligaste videon på YouTube just nu. Alla har vi sett "David after dentist", här är två syskon som också är hög efter att ha opererat ut visdomständerna. Varför får inte vi i Sverige så tunga droger då vi går till tandläkaren?! Kan också vara så att jag är riktigt uttråkad just nu och tycker detta är hilarious bara därför, men de finns iaf en längre version för den som vill se den också HÄR.


Varför...



... ska John Mayer vara så äckligt snygg?!
... kan inte min hals vara lite snällare så jag kan få i mej nått annat än tea!?
... kan inte kärringen på vårdcentralen ge mej nånting mot halsen ist för att mumla och konstatera att de ser riktigt illa ut med blåsor på halsmandlarna?!
I'm in paaaain, ge mej morfin!
... kommer jag inte ihåg hur många säsonger av SATS jag sett?! Nu när jag är dödssjuk kan jag ju catcha upp lite av de jag missat.
... måste de kännas som att mina ögon ska sprängas och hoppa ut från skallen varje gång jag ska böja mej ner?!
... ska min telefonräkning alltid vara snorigt dyr?!
... sitter jag och klaga här för?!


Edit: ... ringer kärringen från vårdcentralen och säger att de är "fel i databasen" och att hon inte kan få upp mina uppgifter så jag måste komma dit imorn ist?! TACK, en dag till med ogenomlidlig smärta.

Watch my face as I pretend to feel no pain

Jag har haft skrivabstinens rätt länge nu, men varje gång jag sätter mej ner för att skriva ut mina tankar får jag inte fram nånting. Som att jag inte kan formulera mina tankar till ord. Inte för att jag har speciellt mycket att dela med mej av just nu. Iaf ingenting som berör en stor skala människor. Men det känns som att tiden går extremt sakta fast den går i ultrarapid. Sen tror jag att jag dragit på mej en vinterdepression, kan ev också vara en vanlig förkylning. Men jag känner stort behov av att göra nånting, nånting kul. Jag vill att det ska hända någonting som kan förändra min tråkiga vardag. Kan man inte få ett sånt där erbjudande som man inte kan tacka nej till, ett sånt som huvudpersonerna alltid får i filmer. Varför kan inte mitt liv få vara som på film?! En tanke som också slår mej rätt ofta är hur sjukt de är att man kan känna sej så ensam fastän man vet att man har fullt med vänner runt om en som alltid kommer att ställa upp, kanske är ett bevis på hur självupptagen man egentligen är.


RSS 2.0