Camera's flashing



Detta är min nya lilla älskling som ska få följa med mej på resan. En Sony NEX-C3 och jag känner på mej att vi kommer bli riktigt goda vänner. Har lekt runt lite med den och är helt kär! En liten systemare i fickformat helt enkelt. Mitt nyårslöfte kommer alltså bli - fota mera. Har blivit allt för lite fotograferande på senaste, men nu när jag har en liten som jag kan ta med mig överallt ska jag försöka avfyra minst ett foto om dagen. Kanske låter lite, men målet är iaf att kunna göra ett fotoalbum på 365 bilder som ska kunna representera hela mitt år. Ett foto för varje dag.


(Om detta är ännu ett försök till att inte plugga?! Vem försöker jag lura. Klart de är.)

New year's resolution, anyone?!


My mind didn't change, I still feel the same. What's a life with no fun?



Jag hade en sleep over hos Sandra i tisdags.
Väldans mysigt att umgås! Hur ska jag klara mig utan de i tre månader?! Det har slagit mig nu. Men som mamma sa tidigare: "Märker du att de inte är nånting för dej är de ju bara att du kommer hem igen!" Jo, för jag tror ju att det här med att resa och uppleva nya saker inte är någonting för mej.

Hur som haver!
Blev bjuden på go' midda och snarra hemma hos Saz. Sen fick jag även snosa bebis och nykläckta valpar en trappa ner hos Sara. Som man förövrigt kan skåda på bilden. Kanske inte världens bästa pic men så gåre med en crappy mobilkamera. Ska bli ändring på de nu!

Superficial thoughts

Lyckan som uppstår när man inser att Victoria's Secret finns i Singapore!

That's how it's supposed to be, living young and wild and free

Fick ett ryck och fixade utseendet på bloggen lite, fortfarande en del att göra men det får bli då orken faller på igen. (Detta är bara ännu ett försök till att slippa rapportskrivningen.) Ser dessutom ut som om jag har fått en dille på ROSA detaljer. Verkligen inte likt mej, men kanske bra med lite färg bland allt de svarta.

Världens mysigaste jul hemma med familjen. Och som förväntat, alldeles för lite pluggande.
Men det kommer! Har verkligen inte fattat att jag åker på bara tio dagar ännu.

RSS 2.0