Uppe på toppen

Inatt vaknade jag av att jag låg på världens mest pytte lilla plats i sängen och Crille låg utbredd över mer än halva sängen. Så klart försökte jag göra allt för att få han att flytta sig till sin sida av sängen.


Jag: Snälla kan du flytta dej, jag får ingen plats
Crille: Men nä, jag måste ligga såhär
Jag: Vadå, varför de?!
Crille (frustrerat): Meh, du fattar ju inte!
Jag: Eeh..
Crille: Ja men nu när jag ligger så här kan jag bara hoppa mellan bilarna.
Annars måste jag ju gå och då tar de jätte lång tid.


Senare samma natt då jag satte mej upp i sängen utbrister Crille i ett glädjetjut.


Crille: Wooho, yeah! Nu är du uppe på toppen, hur känns de!


Ja, vad svarar man på de där liksom. Tycker dock att de är ganska kul att höra på honom då han jyrar i sömnen. Undrar just vad de är som gör att vissa talar i sömnen så pass mycket. Något att ta reda på kanske.


Later!

High Voltage Tattoo



Efter att ha promenerat en sväng med Donna har hela morgonen spenderats med LA Ink tittande. Kat Von D har skrivit en bok som kommer släppas i Februari och jag ska läsa den. Boken kommer handla om henne själv, tatuerarvärlden och självklart innehåller den massa bilder. Kommer säkert vara mucho mucho great! Har ganska höga förväntningar på den boken, men jag kan tänka mej att hon har haft ett ganska intressant liv hittills.
Nu - Lunch


Later!

Isvatten och förfrusna tår

Igår tänkte jag vara lite hurtig och gå till spinningpasset för en gångs skull. Okej, egentligen var jag tvungen att gå för att Crillepille hade lånat Forden. Svin kallt! Jag går där i träningsbyxor, mjukisbyxor och täckbyxor. Ja, allt ni kan komma på som slutar på byxor. Och ändå håller jag på att frysa röven av mig. Det var -21 grader ute och för att ni ska förstå hur kallt de var så ska jag försöka förklara det så bra som möjligt.

Jag hade med mej en vattenflaska som de var kvar lite vatten i och när jag kom fram till TC hade de vattnet fryst till is. Förstår ni, på den lilla promenaden som högst tar sju min att gå hann vattnet som var kvar i flaskan frysa till is. Då vet man att det är kallt ute.


Later!

Ice cold

Detta är ett problem som jag vet att alla är intresserade av att veta så lyssna noga.
Varmvattnet i vårat hus har varit avslaget hela dagen. Inte alls kul kan jag tala om. Det går inte att duscha och att diska var en plåga. Vattnet är kallare än is. Jag slår vad om att de kommer börja droppa små isdroppar från kranen snart.

Och jo, en sak till. De stämmer. Man kan inte diska i kallvatten. Det betyder alltså att all disk som jag har stått och diskat i isvatten och köldskadorna på fingrarna var helt i onödan. SUCK!


Later!

I hate this part

Jag älskar att köra bil. Poppa världens bästa musik och sjunga med i alla låtar, även om man inte kan dom. Lovely. Igår höll Crille på att lära mig att sladda med fåfen. Framhjulsdriven. Stackars fåfis säger jag bara. Crille blev yr. Men jag hade skit kul.



Pussycat Dolls - I hate this part


Later!

Let's Dance

Jepps, jag sitter och glor på Lets Dance. Fatta vad coolt, världens strakaste man Magnus Samuelsson är med. Tänk att dansa med han. Jag menar vissa skulle säkert känna sej trygga vid tex lyft och så. Med tanke på hur stark han är, han skulle ju inte tappa en. Men hallå, tänk så här då. Han kanske tar i för mycket och så flyger man bara som en vante över halva scenen. Och tänk om han trampar en på tårna. När man kommer till sjukhuset säger läkaren:

- Aj, de här var inte bra. Tre tår krossade. Bara att amputera.

Inte coolt. Men Kitty var ju ballast av alla, henne hejar jag på. Och Magnus Samuelsson. Så de så.


Later!

Can't keep my hands out the cookie jar

Att de ska vara så jävla svårt att komma ihåg vad man ska handla när man väl är framme i affären och har grabbat varukorgen. Även fast de bara är tre saker man ska ha kommer man hem med tio. Och ändå har man bara fått hem en av de tre sakerna man skulle ha från första början. Nu ska jag kuta över till coopan igen för jag glömde hundmaten, hur nu de gick till. De var ju bara de och frukt som jag skulle köpa. Och nu så står jag här med två apelsiner, tvål och mjölk.

Dessutom har jag fått Gym Class Heroes på hjärnan. Jobbigt. Eller kanske mer jobbigt för andra, för alltid då jag har en låt på hjärnan går jag runt och nynnar på den eller sjunger (skvelar) vissa rader från den som jag kommer ihåg. Hela tiden.


Cookie Jar - Gym Class Heroes


Later!

Fel, fel, fel, fel, fel!

Jag vet inte vad de är för fel på inlägget nedan. För kl 4 låg jag och sussade i sängen för länge sen. De var bara lite mysko. Btw så var de mitt 200:e inlägg. Jippi!


Later!


(Jo, jag är glad över de på riktigt!)


Tjugohundraåtta

Jag tänkte göra som alla andra muppar, sammanfatta de gångna året. Men i bilder.
Tömde hela mobilen på en massa skit och hittade endel roliga saker.
Nollåtta i bilder alltså.


 Januari: Jag och Crille är ute och snurrar med bilen i lilla Töre och möter upp detta spår. Någon som varit på väg hem efter en lyckad kväll kanske. Jag tyckte att de var lite smart att fylla i fotspåren med rött för att dom skulle synas bättre.

 Februari: Cheeze rings. Jag vet, mindre rolig bild men de var de bästa jag hade från Februari. De "roliga" med bilden är att dom har klibbat ihop i ostkryddekletet. Om ni undrar så åt jag dom inte själv, de hade ju varit äckligt. Jag gav dom till hunden ist.

 Mars: Vi var och åkte pulka en heldag i en slalombacke. Behöver jag säga att svanskotan värkte i en vecka efteråt och att träningsvärken satt i flera dagar. Jag tillbringade många och långa myskvällar med Donna i sängen. Hon är så fin.

 April: Jag fyllde 19. Jennan my darling målade fina saker på tavlan i köket. Jag skaffade min första tattoo och somnade allt för många gånger under mina, crilles, frankies och pattes filmkvällar. Kanske ser gulligt ut på bilden, men att dräggla på kudden är inte så jävla gulligt.

 Maj: Klassresa till STHLM vår hufvudstat. Många skratt, mycket tack vare käre Anders Durvall. Mitt lås till resväskan pajade och jag blev tvungen att bryta upp det med en hårnål. Ett klassiskt filmtrick som ser ut att fungera.

 Juni: Studenten, studenten, studenten. En super mysig studentfrukost i världens bästa lärares trädgård med live musik. Behöver jag säga mer. En härlig blandning mellan glädje och ångest.

 Juli:
Sverigeresa med Crille och båpen. Vi råkade ut för både åskväder och en trasig koppling som vi fick klara oss utan hela vägen från Stockholm hem till lilla Töre. Första bilden är tagen i Salas silvergruva. De kanske inte syns någonting men de är just för att de är 80m ner i marken och kolsvart.

 Augusti: På Nolia ville Crille att jag skulle fota denna minililla putte stridsvagn, vilket jag tyckte var helt idiotiskt och onödigt. Donna hade konstiga ställningar i soffan och jag spelade en massa volleyboll med brudarna och hade spakvällar i Cammys stuga.

 September: Rhodos med underbaraste Fia. Heta dagar, bad, mysiga nätter och en massa onyttigheter stod på schemat. En vecka av total avkoppling med världens bästa sällskap.

 Oktober: Jag och mammi var och käka god lunch på restaurang när vi hitta denna filur i maten, mums! Jag funderade även på kockyrket där ett tag. Planer som jag dock lagt åt sidan.

 November: Jag hade en riktig spakväll hemma som jag avslutade i sängen med mina favoritfilmer, alla tre Pirates of the caribbean filmerna. Jack Sparrow skulle gärna få mitt nummer. Måste komma ihåg att skriva upp de på "att göra innan jag dör" listan.

 December: Jag glömde att kasta soporna en dag innan jag gick hemmifrån, de påminde Donna mig genom att göra såhär. Vi var även en sväng och hälsade på frankieboy i Lule. Ja, han bor där.


Later!

RSS 2.0