Veterans Day

Helgen gick. Vi hade en massa planerat och fick destomindre gjort. Vi hade planerat att åka till banken och fixa mig ett bankkonto och kort som jag kan använda här men eftersom banken (precis som hemma) stänger tidigare på helgen blev det inte av. Dock har vi hunnit umgås med familjen här, stor familj och alla ska umgås samtidigt. Lite tröttsamt för en skygg norrlänning.




Sen har vi hunnit åka runt på jack- och skohunt för mig. Jag lämnade vinterkläderna hemma då de tog så stor plats i väskorna och såg detta som ett ypperligt tillfälle att faktiskt få köpa nytt! Till min besvikelse har jag inte kommit ens i närheten av de jag letar efter (inte för att jag vet vad jag letar efter för den delen heller!) men nästa helg har jag blivit lovad att få åka upp till Minneapolis 'The cities' och försöka få klarhet i den saken. Om vi har tur kommer vi kanske kolla på hus då också. Hann även få tag på lite material till att börja plugga på körkortet IGEN då mitt svenska bara gäller i tre månader här. Tur att ett amerikanskt körkort är betydligt billigare och enklare att ta än ett svenskt.

Idag är det Veterans Day här och vi ska ut och käka med Conors vän Jennie som är med i armen. Sjukt tuff tjej men om man möter henne skulle man aldrig kunna gissa att hon är militär!

Okey, gotta go. Som vanligt är jag lite sen och Conor kommer hem på 30min. Wish me luck!




Back in the US

Woha, snacka om att blogg.se har ändrats en aning sen jag bloggade sist. Har dock lovat att börja blogga igen då jag flyttat till andra sidan av Atlanten så får väl se hur detta går. Vet att de finns vissa där hemma som fortfarande vill ha koll på vad jag gör om dagarna. Känner dock att en "bloggutmaning" skulle funka som en bra mjukstart. Ni vet, en sån lista på 30 dagar. 

Anywho bloggen behöver nog dammas av och uppdateras en aning också, men de får bli då jag orkar fixa Photoshop på datorn. De kan ju faktiskt bli lite kul att blogga då. Typ som att köpa nya träningskläder så man kommer igång med gymmet efter ett uppehåll. 

En fråga bara, blogg är väl inte omodernt nu eller?!



P.S en update om hur resan hit gick kommer upp snarast!

RSS 2.0