Hold me tight



Det vilar en förbannelse över mig.
Teknikprylar har en extermt kort livslängd i mina händer och då menar jag verkligen KORT. Min dator håller på att helt haverera och jag är glad att jag nu lyckats fixa så att den klarar av att visa YouTube-klipp igen (jepp, de fanns en tid då inte ens de ville fungera). Min nya iPod Nano är förmodligen trasig och det efter att jag ägt den i några timmar. Min mobil har varit trasig ett x antal gånger under loppet av mindre än ett år. Nu är den förhoppningsvis fixad för gott. Eller ja, inte just samma mobil, jag fick nämligen en helt ny phone i min ägo. Inget problem med den än så länge, peppar peppar. Dock så fick jag ett helt nytt nummer som inte var de lättaste att lära sig men sen fick jag också ett års gratis Spotify Premium. Man tackar, man tackar tänkte jag. Där sparade jag lätt 1200 spänn på ett år.

Men det jag nu vill komma till är kronglet med mitt nya Spotify Premium som jag skulle få från Telia. Innan jag kunde uppgradera till gratis-prenumerationen var jag tvungen att säga bort betalningen på det jag redan hade från mitt konto. Sagt och gjort, jag avslutade min betalning och mitt konto gick över från att vara Spotify Premium till att vara Spotify Free. Där tog det liksom stopp. Det gick inte att uppdatera kontot till ett Premium igen och Telias support var stängd för länge sen. Paniken begav sej, jag kunde inte längre lyssna på musik i mobilen och samma låt fick bara spelas fem gånger. Inom loppet av två dagar hade jag dessutom nått maxgränsen på fem speltimmar/månad. Endast FEM timmar?! Tack och lov har jag nu fått igång mitt Premium igen, men nu fattar jag varför alla klagar på Spotify. Det är ju totalt ovärt om man inte har Premium.


Ja jag vet, jävligt långdraget för att få fram den lilla poängen.
But now u know!

Un, deux, trois...



Bara för att Joey fortfarande är bäst och att 9gag har förstört mitt liv.

De finns ingen väg tillbax för nån som är en looser, ett riktigt jävla as

Sitter och trycker hårdbrömackor utan pålägg just nu och laddar inför en prommis med Donna. Ingenting känns kul just nu och batterierna är helt urladdade efter denna vecka. Ser fram emot en heeelt lugn helg där jag inte har nånting planerat. Vet inte när jag senast hade en lugn helg, en månad sen kanske?! På måndag börjar praktiken som jag har stora förhoppningar på, hoppas dessutom på att ha lite fritid under iaf första veckan. Saknar att inte ha rutin i träningen, endast prommisar är inte riktigt min grej.

Över och ut

All I wanna see is a sky full of lighters


Lilla nano, du är inte min vän just nu.


Härligt att man unnat sig en ny mp3 och så är datorn cp och inte fattar vad en usb-port är. High five på den! Urseg dag för övrigt och har dessutom världens mest fullproppade vecka framför mig. Längtar tills nästa vecka då praktiken kör igång så man kanske har tid med lite fritid också. Är för övrigt sugen på att fixa en rygga inför resan och testpacka den redan nu. Kan väl inte vara nått fel med de. Eller?!


Mission impossile


We all know we can't live forever

Tentaångest var hälsad, du är inte efterlängtad.
Mitt sämsta drag på länge är nog att boka backpackresan så här "tidigt". Min hjärna kan inte koncentrera sej på annat än sol, härliga stränder, lata dagar och nya upplevelser. Allt jag läser går ut lika fort som de går in och ingenting fastnar innan det passerar. Typ så känns de. Jag vill hellre kunna planera resan. Vad jag ska packa, vad jag ska packa i, vaccinationer som måste göras, platser som måste besökas, research, research och åter research! Sen har jag ett annat mission innan resan - tandläkaren. Jag hatar tandläkaren och om de är som jag tror kan jag behöva dra två visdomständer. TVÅ. Jag är död.


This is what I'm made of


Langkawi - Malaysia


Nu händer det grejer på riktigt!
Min efterlängtade backpacking-resa är nu ett faktum!!
Jag tror att jag spricker av glädje. Helt sjukt. Nu ska de börja planeras, bara 67 dagar kvar tills avfärd. Mammas kommentar: "En sån här resa planerar folk under iaf ett år. Du tror att de bara är att ta tandborsten och sticka". Ja jo, lite så är jag väl kanske. Men det är en resa jag velat göra länge! Det känns fortfarande sjukt overkligt att det äntligen händer på riktigt.

Thailand - Malaysia - Singapore - Borneo - Bali - Thailand - Kambodja - Vietnam.
Allt detta på tre/fyra månader.

Jag dör!


RSS 2.0