Tell me what you want!

Alla som ska se "Den rätte för Rosing" ikväll räcker upp en hand!

Jag vifftar med båda armarna som en tok.


Later!

Oh, Betsey I love you soo

Okej, sista habegäret för idag.
Jag vill ha den, jag är kär. Men när kommer jag ha användning av en vit klänning?!
 Så snälla, ni som tar studenten i år. Bär den för min skull!


Betsey Johnson kopia från Chicy.se


Later!


Edit: Ja, jag vet alla har redan skrivit om den. Punkt.

Baby carrots

Tror att jag har vaknat upp med seriösa habegär idag. Först var det den blåa skönheten (annat ord för mockajackan) och nu är det minimorötter. Himla konstigt btw. Så det var bara att traska ner till coopan och köpa sej en påse. För de kunde jag ju skaffa mig på en gång. Till skillnad från jackan som jag kommer få sukta efter ett tag.

Och ja, en ska till. Kan inte någon snäll jävel ge mej en skiva så jag kan bränna lite nya låtar till bilen.
Slut på habegär!


Later!

Biker


Ååh! Den är så fin att det gör ont i mej!
Denna mockajacka SKA jag ha. Om jag så ska behöva köpa den till mig själv i födelsedags present.
Ja, nu vet jag! Jag önskar mig den. BARA den. Och om jag inte får den kommer jag bli riktigt, mega, super olycklig. HA! Där har ni ett hot, alla som ska fira mig på min 20:års dag. Tänk 20! Klart att jag ska få vad jag pekar på.

Okej, jag tror inte att denna metod fungerar. Men snälla, snälla, snälla! (Tänk er att jag låter värre än af Ugglas) Jag skulle bli så lycklig tillsammans med jackan. Jag lovar, jag ska aldrig mera tjata och gnälla om någonting. Jag lovar att alltid bara göra snälla saker och jag kommer att bli en evig slav åt den som ger mej jackan (nu önskar jag nästan att jag köper den själv). Nä, me löve topshop helt enkelt!


Later!

Det gäller att ha huvudet på skaft

En faktauppsats skrivet av en mellanstadieelev.

Nyttan med Kon

Kon är ett husdjur. Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor.
Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet. Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen.
Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Detär nog för att den säger mu.
På den bakersta sidan sitter svansen. Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår. Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur. men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben. Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med.

Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne. Vi kan känna lukten av den på långt håll.

Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.


Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!



Jag skrattade tills jag grät då jag försökte läsa texten för crillepille, de var helt omöjligt. Om det är pga kombinationen mellan övertrötthet och att jag har tränat så hårt att mina ben inte orkar bära mig vet jag inte riktigt. Justja, sängen var de!


Later!

Slow

Gaah! Jag vet att jag kan vara lite seg med vissa saker men de här tar nog priset.
Jag har nämnligen lyckats med att glömma ställa fram klockan en timma!
Riktigt lyckat med tanke på att jag har tjatat om de en hel vecka.
Plötsligt blev alltså min dag en hel timma längre.


Later!

Changes

Ojoj, nu är snart min framtid bestämd. Har just postat betygen, skickat in alla ansökningar. Hoppas, hoppas, hoppas! För vad gör jag om jag inte kommer in?! Ruttnar förmodligen här.

Btw, satt på Crilles dator för ett tag sen och såg att bloggen såg förjävlig ut från den. Så nu krävs det en förändring tror jag. Eller någon gång då jag orkar. Kanske.


Later!

Open happiness

Carro the music master made my day!

Det är på sant, jag vet inte hur mkt jag har suttit på youtube och lyssnat på en massa låtar. Och dessutom letat som ett tok efter att hitta någon stans där jag kan tanka hem dom. Ja vet, sorry man får inte göra så. Men nu är jag lycklig! Nu kan jag sitta med repeat på tills jag blir spyless på dom.


Open Happiness - Ft. Brendon Urie, Patrick Stump, Travis McCoy, Cee-Lo and Janelle Monae


Later!

Tack!

Nu vill jag bara veta en ska.

Varför har ingen sagt åt mej att MONKI har öppnat i lule?!?





Later!

Birthday boy!

Idag fyllde min Crillepille år, hela 21 år gammal.
(Vi låssas att det fortfarande är onsdag, okej!)
Grattis my love!




Later!

Sveriges värsta

Hahaha, jag dör av dom här två!




Later!

Den rätte för Rosing

Jag vet inte vad ni tycker men "Den rätte för Rosing" är ju världens bästa underhållningsprogram! Jag får alltid garva då jag ser det och det ju som att ingen av grabbarna är där för hennes skull. Förutom lilla Hugo. Hon kan väl inte välja en 19 åring som den rätta mannen?! För de första, ta någon i din egen storlek och lämna köttet till någon som behöver. Ska iaf bli kul att se vad som händer ikväll. Jag kommer ju sitta bänkad i soffan kl 20,00 för den som undrar!




Later!

Allting är inte vad det verkar

Jag har just suttit och kladdat med en chokladmask igen. När jag sen skulle skölja bort allt så råååkade jag få i mej lite av ansiktsmasken. Jag kan ju säga så här, det smakade allt annat än choklad!




Later!

Kalla mig blödig

Såg "Spårlöst" för ett tag sen. Det var om en tjej som sökte sin pappa och jag kunde inte hjälpa att det vattnades i ögonen på mig. Tänk att det har gått nio år sen. Det är helt sjukt. Det här ska inte bli ett deppinlägg, tvärtom. Jag har lärt mig att tänka på det positiva minnena som jag har. Visst, jag kan bli ledsen ibland. Men jag slår snabbt om och tänker på något roligt minne som vi har tillsammans och sen sitter jag där och ler. Skrattet sägs ju vara den bästa medicinen.




Later!

Elvisp från stenåldern

Jag har en riktigt och då menar jag riktigt gammal elvisp. Den har tydligen ägts av min farmors mamma (?). Tidigare då jag bakade så märkte jag hur gammal den är på riktigt. Den luktar rätt konstigt och har nog sett sina bästa dagar. Men jag tänker inte önska mej någon ny nu när jag fyller år. Sånt är tråkigt. Dessutom kan väl Crille göra det?!
 



Later!

Satisfied

Woow, har just städat klart hela läggan och nu känner jag mig sådär äckligt nöjd över mig själv. Vuxenpoäng! Hela dagen har btw flytit på ganska bra. Var och gick en runda på isen med Jennan och Donna medans solen fortfarande lös. Hurtbullar, jeez. Men nu ligger vilddjuret däckad i soffan så jag antar att hon behövde springa av med lite energi. På tal om energi så ska jag baka en kladdecookie bara för att jag har gjort av med allderles för mkt energi från all städning. Mumma!


Later!

Bara för att

Törehäng hos mammi hela dagen. Trevligt, trevligt.
Mor bjöd på middag och efterrätt och jag vräkte som bara den. Man vet ju inte när nästa tillfälle kommer. Jag menar, hur ofta lagar jag GOD mat hemma och dessutom med efterrätt till?!
Nä, just de. Aldrig.


Later!


Hjälpande hand

Jag ringer till Crille

Jag: Hej! När tror du att du kommer hem?
Crille: Jag vet inte, vad tänkte du?!
Jag: Jag kan inte få upp ett nagellack, så jag hade behövat ha hjälp med de.. (blir avbruten)
Crille: Men du får ta en annan färg. Jag tänker inte fara hem ännu!

Nähä, okej! De ser ut som att vi inte prioriterar samma saker.


Later!

Väntar aldrig för länge

Idag har jag besiktat min älskade ford (uttalas på Ronny & Ragge vis). Vilket gick som smort. 
Sen for jag och mammi och bokade oss en tid för fotvård, i MAJ! Men den som väntar på något gott..


Later!

För många val..

Ju mer jag sitter och kollar på alla utbildningar som finns, desto mer snurrig i skallen blir jag.
De finns ju hur mycket som hellst  att välja bland och när jag väl komer till en lösning så börjar jag med mitt "tänk om". För tänk om jag kommer på att det inte är de jag vill, att jag vill nånting annat. Skulle inte alls vara olikt mig att jag ändrar mig i sista sekund. Jag vill bara att någon säger åt mig vad jag ska göra och sen är det så de ska vara.


Later!

I gotta be on top some day

Nu har jag legat däckad i soffan med en massa högskolekataloger och jag har nog kommit lite närmare ett beslut. Fia och Saz verkar iaf gilla mina planer! Sen är de ju bara att hoppas på att de blir som man tänkt sig, för här ifrån de vill jag iaf. Känns verkligen som att jag måste göra nånting nu innan jag växer fast i lilla Kalix. Haha.

Emma har också lagt ut lite bilder från tidigare idag så de är bara att kika.
Nu ska jag kolla vad Chrisse håller på med i köket, I need fooood!

Later!

Gold digger

Idag har jag varit och lekt med Emma i studion. Och som alltid då man leker med Emma ska de kladdas. Vet inte om de syns så bra på bilden som är tagen med mobilkameran, men hela jag är täckt i guld. Riktigt kul var de då jag skulle tvätta bort allt ihop. Helt omöjligt kan jag tala om.




Later!

Blondiestyle

En fråga bara.

Varför har blondinbella skaffat sig en stylist då hon håller på med en egen klädkollektion?!
Det är ju som att vara busschaufför utan körkort.
Jag menar, borde hon inte redan ha en egen stil och veta hur hon ska klä sig om hon nu ska designa sina egna kläder.


Later!

I ett nötskal

Crille: Ibland får jag lust att stoppa Donna i frysen..

Eeh, okej.
De var sista gången jag lämnar dej ensam hemma med henne.


Later!

Utmanad

Ha, jag är grymt tävlingsinriktad och känner att jag kommer vinna detta! Dock är det fortfarande lite oklart ännu vad jag kommer kunna vinna och om det går att vinna (?) för är det inte en tävling om man blir utmanad?!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Detta var extremt jobbigt eftersom att jag var tvungen att kliva upp från sängen och gå och hämta en bok. (JA, jag ligger här ännu.)

- Vad betyder det? Frågade jag henne.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ingenting, men om jag lutar mig lite och sträcker mig ännu mer så tar jag i väggen.

3. Vad såg du senast på TV?
Musikvideos på MTV.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
12,38!
Okej jag kunde inte hålla mej, men vem fan klarar av det då de står att man inte får titta?!

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik, har på de hela tiden. Hatar då det är helt tyst hemma.
Kings Of Leon - Use Somebody.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Köpte karra med Jennan och Cammy.

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Donna som ligger vid mina fötter.

9. Drömde du något inatt?
Nope, var super länge sen jag drömde och kom ihåg vad det var.

10. När skrattade du senast?
Igår då vi flummade på här hemma.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter, tavlor och någon hylla

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Konstigt. Näe, tror inte de.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Tycker och tycker..

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Systrar i jeans.

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
En flådig villa i något varmt land. Italien kanske. Och ett eget hus som får stå brevid där jag har alla mina kläder, de mesta från Balmain. Snacka om att ta walk-in closeten till en ny nivå! Sen måste jag ju ha en ny bil också som passar in. Kanske en Camaro eller en Mustang.

Va?! Om jag tänkt på de här förr. Njae.

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Saken är den att jag tror inte att de finns en sak om mig som ingen vet. Jag berättar väldigt öppet om allting för mina vänner. Men jag är extremt stressad över vad jag ska göra. Om jag ska plugga nu till hösten, flytta, resa. Vad ska jag göra med mitt liv?!?

17. Tycker du om att dansa?
Oh, yes I do!

18. George Bush?
En snubbe som styrde USA. Kände han inte så bra dock.

19-20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Liam, Elias, Albin, Leo, Alicia, Enya

Alla namnen är paxade! Så de så. Och nej, jag tänker inte ha sex kiddos.

21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
JA, Läs fråga 15.
DUH!

22. Vad tror du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
- Du kommer vara min högra arm eftersom att du uträttat en massa über bra saker under ditt liv. Jag är riktigt stolt över dig! Önskar att alla mina skapelser kunde vara som dig.

Ungefär nått sånt kan jag tänka mig.

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Carro, Sanna, Emma, Elina, Fia, Sassa, Tessan

Laundry day



Egentligen kanske jag inte ska klaga på tvätten eftersom att jag tvättar så sällan att det alltid växer sig till skyhöga berg i tvättkorgen och runt i kring. Brukar väl boka tvättid då de bara finns fula underkläder kvar som är rena. Crillepille gillar nog inte detta eftersom att jag har lite mer än dubbelt så många par underkläder som vad han har. Om ni undrar om jag har så många kläder att det kan växa sig till skyhöga berg så är svaret nej. Ni kan kalla det för ett mindre Mount Everest, kullar eller bara stora högar. Ungefär.


Later!


Edit: NEJ, de är inte mina trosor på bilden. Bara ifall ni skulle undra.

Use condoms

Hahahah!
Jag vet inte om jag bara är lättroad just nu eller om det är kul på riktigt. Måste iaf kuta ner till tvätten nu. Inte för att jag vill, utan för att jag måste. Hatar alla måsten. Hatar att tvätta.




Later!

Cause you know I'd walk a thousand miles..

YouTube har alltid varit min vän, tills nu. De var helt omöjligt att hitta orginal videon till denna låt. Bara en massa covers och skit. Blev tvungen att klicka in mig på Dailymotion, som jag aldrig annars gör. Hur som hellst så vet jag inte hur många gånger jag har lyssnat på den idag. Har haft den på repeat ett bra tag nu. Men den är ju så sjukt bra! Har nästan städat klart hela läggan tack vara den. Så härmed utnämner jag Vanessa Carltons låt A thousand miles till den bästa städlåten ever!
Idag är jag glad.


Vanessa Carlton - A Thousand Miles


Later!

Bananas are for monkeys



När jag stod och skulle handla tidigare idag blev jag riktigt sugen på att göra en bananasplit. Ni vet, då man blandar glass, chokladsås, maränger och banan. Egentligen vet jag inte varför man ska snöra i bananen. De låter bara som ett försök till att göra de hela lite nyttigare. Men hur som hellst, nu sitter jag här med BARA bananen. Säg att jag är bäst.


Later!

Vardagslyx in my ass!



Jag har just suttit med en ansiktsmask kletad i fejan.
Varför kallas detta för vardagslyx?!

Allting kladdar och de fastnar i håret, när de väl stelnar så går de inte att röra en enda min i hela ansiktet. Sen så står de på baksidan att man ska slappna av i 15-20 min och sen skölja bort allting. Slappna av! För de första så går de ju inte att slappna av då man sitter och tänker på att man inte får röra en min. Och sen, hur vet man om man ska sitta i 15 eller 20 min?!

Om jag vart len. Jorå. Som en baby rumpa.


Later!

Guess what!?

Alla har väl sett klippet med Eva Nazemson då hon spydde i direktsänning på TV4 plus?!
Men gissa vad jag såg nyss då jag höll på att slö kolla på tvn. Programmet handlar om folk som blivit kända tack vare youtube och de är ju helt sick att hon var där.




Later!

It's a long way to the top



Finns de ingen som vill komma med mig och se AC/DC då dom spelar på Ullevi i sommar?!
Jag vill. Crillepille och grabbsen ska ju på Sweden Rock så då måste ju jag också göra nått kul.
Just ja, du som kommer med kan väl fixa två biljetter. Tack!


Later!

No stop signs, speed limit, nobody's gonna slow me down

Har suttit och kollat runt på en hel del utbildningar nu och de börjar faktiskt ljusna. Jag har en plan iaf, men vart jag hamnar återstår att se. Känner mej för övrigt jäkligt slö idag. Upp som en sol och ner som en pannkaka, är de inte så man brukar säga. Får se om jag orkar mig nån sväng till nova idag, måste iaf bli ngn mer sväng ut med Donna. Ska se om jag kan locka med mej Jennan ut i kylan.


Later!

You know that I could use somebody

Jag är för bra för mina kläder! (som Fia brukar säga)
Har just kommit hem från dagens andra träningspass och ännu lever jag. Skit kul för övrigt. Det var Emma som höll i både torson och spinningen, de var inte igår. Nu väntar te och mackor och sen snör jag mig i soffan, där jag säkert kommer slockna för kvällen. Sätter punkt för idag med en låt som satt sig i min skalle.


Kings of Leon - Use somebody


Later!

Sagan om Snook


Danne & Oskar


Vad är de som egentligen har hänt med Snook?! Vart håller grabbarna hus?!
Jag hade nästan glömt bort dom då 1990 nånting började spelas i spelningslistan på datorn.
Gör en comeback i sommar, snälla!

Min pappa var störst och starkast (back in the days!)


Later!

She was one of a kind



Just nu vill jag vara denna brud. Hur cool stil har hon inte. Jag vill ha håret, halsbandet, klänningen. Jag vill, vill, vill.


Later!

Shake that ass for me

Lördagen blev perfa och Sannie fixade maten som blev super! Dock gick tiden riktigt fort och innan jag hann andas var de dags att gå hem och sussa. Måste iaf göras om snarast, eller vad säger ni brudar?!

Nu ska jag snöra mig i soffan efter ett träningspass på nova, med en skål popcorn och familjen annorlunda på tv.
Life is sweet!


Later!

Läges update

Min vecka har bestått av lule rännande, träning och långa nätter. Kan man väl kort säga.
Ikväll kommer Sanna och Carro hit, vi ska fixa ngn form av middag som vi sen ska käka. Efter de så kommer resten av brudarna och då är de för fest at my place som gäller. Sedan vidare mot hotellet för att skaka rumpa. Någonstans där emellan ska vi leka pinsamma lekar och säkert kommer vi ha ett öga på melodifestivalen. Bara för att.
Tha end, slut på update.


Later!


RSS 2.0