Here we come!

Jag tror inte att jag har fattat ännu att det är imorn som vi åker iväg till sthlm för att sedan på tisdag morgon åka vidare till Zakynthos, eftersom att jag ännu inte börjat packa. Jag har skrivit en lista över allt som ska med, för listor är ju roliga att skriva. Jag har tvättat alla kläder som ska med, de var mindre roligt men annars hade jag inte haft mycket vettigt att ha på mej. Jag har käkat alla mina cookies som jag skulle ha som pack-snacks för att göra de hela lite lättare. Jag har tänt ljus i hela lill-rummet för att öka mysfaktorn, vilket resulterade i att jag tog en powernap (wooops). Jag har läst min tidning som jag skulle ha på flyget och jag har seriösa planer på att smaska i mej min choklad som egentligen är tänkt till resan. Allt detta utan att ens öppna resväskan. Det är inte okej. Men jag har kastat ner passet i handbagaget och de är allt som behövs. Kommer iaf få en toppenvecka med brudmaffian!


Zakynthos


Amen to that!

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst,
then you sure as hell don't deserve me at my best." 
Marilyn Monroe


Girl lose your blues and just laugh at life

Jag tror att hemkomst kl 8,00 på morgon, feber och förkylning blandat med sjukt roliga efterfester kan summera årets kalashelg. Blev dock inte allt för många bilder pga batteribrist. FUCK! Imorn ska jag och knäcka nacken för sista gången denna sommar, har dock en känsla av att de inte kommer bli 100% bra. Måste hitta en bra kiropraktiker i Umäää också. Sticker hem på torsdag. GRYMT skönt! Night.


Inga köttbullar i näsan men en biljardboll i magen


Stevie Starr

Snubben är helt sick, men sjukt rolig. Kanske lite som en trafikolycka, man vill inte titta men kan inte låta bli. Okej kanske inte helt rätt att jämföra honom med en olycka, men ta en titt själv så förstår du vad jag menar.


"De ä ju han Lasse (Lazee) på scen"

I lördags kom Frankie med den brillianta idén att dra iväg på PDOL. En timma senare har jag hoppat ur mjukisarna, snört på mej ett ansikte och fått Freddelito till Töre för att sedan brumma iväg mot Lule och plocka upp Frankie och till sist styra mot Pite för att möta upp resten av favvopojkarna. Grymt rolig kväll trots nyktert tillstånd. Men måste säga att man alltid har kul med dom mupparna! Vi hann iaf se The Sounds (att Maja Ivarsson ser bra ut!), Lazee, Adept och endel grymma cover band. I övrigt innehöll kvällen allt som hör till en "festival". Spel på diverse chokladhjul, lite shakin', irrande, karuseller, öltältshäng och avslutning med thai mat.
Perfekt uppvärmning inför LK!


Can I be the one who make you settle down


Norlie & KKV ft. Lazee - Can I Be The One


RSS 2.0