Addicted


I Call Shotgun - Ride With Me

Först och främst måste jag bara få klaga på internet. De enda sidorna som jag har fått upp utan problem har varit youtube, google och tv.nu. Inte speciellt kul då jag hittat den här låten som jag måste dela med mej av. Den är beroendeframkallande och jag har tappat räkningen över hur många gånger jag har spelat den idag. Om de är någon som vet vart jag kan få tag på den, hör av dej!
Jag MÅSTE ha den.


Later!

Män som hatar kvinnor



På Fredag ska jag på bio med Mor & Mormor, de kommer bli super. Män som hatar kvinnor ska vi se. Jag tror den är bra och mormor har läst boken så de blir säkert kul för henne. Sen har jag lite planer på söndag som måste fullföljas. Nu ska jag gräva i kylen efter något att äta.


Later!

Rätt åt henne?!?

Få saker kan få mej riktigt arg, men detta är nog en av dem.

Alla har väl säkert hört om Chris Browns misshandel på Rihanna och det är ju ganska uppenbart att han har gjort det eftersom att han själv lämnat in sig till polisen. Nu har det tom kommit uppgifter om att misshandeln har pågått länge. Jag vet inte vad ni tycker, men snacka om fegt att slå en tjej som dessutom inte har en chans att stå emot. Jag har suttit och kollat igenom alla kommentarer som folk har skrivit på TheVoice och var bara tvungen att plocka ut några.


"Bilden kan inte vara äkta då Rihannas näsa är mkt mindre än den på bilden." - Snacka om dum nöt detta är, får man en knäckt näsa så brukar den bli större. Rihanna kan tom behöva plastikoperationer för att få sitt ansikte som förr.

"Rätt åt henne äckliga f*tta. Han fick 9 års fängelse pga henne."  - Ja, vad ska man säga åt detta?! Pinsamt..

"Orka tycka synd om Rihanna, han bad ju iaf om ursäkt. vad är problemet." - Ja men visst, där har vi ju en lösning på alla problem. Det är bara att be om ursäkt så blir man förlåten. Ett bra laternativ ist för fängelse och psykvård. DUH!


Här kan du läsa mer om hela skiten. Jag blir bara trött i skallen av allt.


Later!

Is this real life



This's why jag hatar the Tandläkere!


Later!

Vissa tänker steget längre

Jag och Crille sitter och ser på Tomb Raider. Det kommer en scen där Laras hus förstörs i en fight.

Jag (suckar): Åh, varför ska dom alltid förstöra hela huset
Crille: Jo, jag tänkte också på de just. Sen kom jag på att hon får de ju på försäkringen


Later!

Summer Beauty



Varför luktar Niveas BUS som att man blivit grillad i ett solarium?!
Det är ju liksom de sista man vill då man smörjer in sig på morgonen.
Jag bara undrar.


Later!

RSS 2.0