Vredesutbrott



Jag är så jävla arg på dej din fege jävel!
Men vem skadar det mest av att jag går och är arg på dej?! Jo, just mej själv. Jag orkar inte gå och slösa min energi mer på någon som inte ens förtjänar det. Det som stör mej så mkt är bara att du är för trög för att ens fatta vad du gör. Eller så ser du bara förbi allting för att göra det lättare för dej själv. Prolemet är att det inte alls är lättare. Det ligger på ditt samvete. Jag å andra sidan kan med gott samvete viffta bort allt och vända ryggen till. Jag har redan gjort vad jag kan.

Grow a pair and man up!


(Får man inte den kontakt man behöver får man ta ut sin ilska på andra sätt.)


Just a funny story

I somras drattade jag i sjön. Jag vet, inte ovanligt mej och de hör heller inte hit. Men grejen är den att min mobil åkte med i fallet. Det tog en vecka på tork för den att vakna till liv igen. Dock var den bara halvt vid liv. Tills nu! Den lever och fungerar helt och hållet. Ungefär en månad senare. Men nu har jag kommit fram till att jag inte ska klaga på min telefon mer. Som jag behandlar den varje dag ska jag vara glad att den ens går att ringa och svara med.


"Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar"

Jag blev kopparfärgad i skallen, för den som nu är det minsta intresserad.
För övrigt är Ume bäst! Priscey har skaffat två söta kisse-grabbar som snart är bff's med Donna. Igår hade vi kräftskiva här hos oss och ikväll drar vi iväg till Jenkan för första festen i Ume efter sommarn. Dessutom har vi en vecka kvar att vara lediga och slösa bort dagarna på ingenting.


BTW - Jeeez, jag trivs som fisken i vattnet i min nya hårfärg!


What goes around comes around

Av ren frustration bokade jag en klipptid. Igår NATT!
Nu vet jag inte om jag ångrar mej eller inte. Jag vet ju inte ens vad jag vill göra med barret. Typiskt mej! Får se hur jag ser ut då jag kommer därifrån för jag kan hinna ångra mej och bestämma mej för vad jag vill 1234567 ggr innan jag ens sitter i frisörstolen.

Wish me luck!


I think I'm doing just fine, compare to what you've been doing

Bra dag idag! Anlände till underara Umeå igår kväll, plockade upp Anna och svängde hem till just - Mariehem. Blev bjuden på marängsviss och det kändes som barnkalas på nytt. Såg ngt avsnitt av HIMYM och sen kasta sej i säng. Bullens till frukost. Som jag varit sugen på bullens! Sen en vända på stan och storhandling. Avrundning med pizza och biobesök - Bridesmaids. Heltklart sevärd! Pinsam. Men sjukt rolig.

BTW - Pizza, bullens och snarra - Hej nyttig tjej!
Imorn tvingar jag mej och Donna på en joggingrunda.





P.S Sandra, då du kommer till ume (ja, nu MÅSTE du komma inom en rimlig tid efter ett du hunnit flytta och fixat i ny-läggan hehe!) ska vi se denna film! Sjuuukt pinsam och jag dog i biosalongen. Skönt att jag vet att du tycker att det är lika pinsamt som jag hehe! D.S


That's what you think


Yeah, it's bothering me!

Det stör mej att jag inte skrivit klart skit-listan "En annorlunda utmaning". Så mkt att jag måste göra klart den. Nån dag. Inte idag. Jag har haft super-duper-mega-how-i-met-your-mother-maraton, käkat massa fika då min baby brother fyller år och nu väntar jag på Saz för lite mer fika och en prommis. Som ni ser, jag har fullt upp! På tal om How I met your mother. Världens bästa serie! Fattar inte hur man INTE kan gilla den. Det stör mej en gnutta att folk inte fattar hur bra den är! Det stör mej också lite att jag väntat sjuuukt länge på den nya säsongen.

OCH det stör mej att det inte var 50 frågor i "Fifty questions" inlägget.


Ja, de var väl allt för nu.


Fifty questions

Utseende
1. Vilken ögonfärg har du: Blå/Blågrå typ.
2. Hur lång är du: Då jag mätte mej för mitt nya pass i somras var jag 176 cm. Fortfarande vill jag tro att mamma mätte fel med 1 cm. Mätte hon rätt borde det inte vara någon förändring sen dess.
3. Vilken hårfärg har du: Blondt med världens utväxt. Måste åtgärdas snarast!
4. Långt eller kort hår: Jävla konstig fråga. Vart går gränsen mellan långt och kort hår?! Kanske har halvlångt, eller halvkort, beroende på om du är optimist eller pessimist.
5. Piercingar: Jeeez, hela tre stycken.
6. Vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Jag tror att ögonfärg är det sista jag bryr mej om på min kropp, så jag skulle nog kunna säga att jag är nöjd med dom jag har.
7. Hur lång skulle du vilja vara: Någon cm kortare så jag iaf skulle kunna använda högklackat.
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha: Jag vill göra en förändring, kanske lite koppar men mer åt orange?! I vilket fall som helst går jag alltid tillbax till att vara blondie.
9. Vill du ha kort eller långt hår: Har nästan alltid haft kort hår och när jag väl lyckats få det långt vill jag klippa av mej det. Ska dock härda ut ett tag till och se vad jag vill göra med det.
10. Skulle du vilja ha piercing: Jag vill ha fler i öronen.
11. Har du lätt för att bli brun: Nope. Dock väldigt lätt för att bli röd!


Senaste du
11. Åt: Mammas hemmagjorda pizza.
12. Drack: Mjölk. Ja, man kan dricka mjölk till pizza.
13. Fick sms av: Frankie-boy.
14. Du kysste: Simpan.
15. Senast sa du: Näe, jag orkar inge mer. (?)
16. Kramade: Hmm, Elina tror jag.
19. Du spydde: Oj, de kommer jag inte ihåg. Dock har jag känt att kräkreflexen varit nära på senaste.
20. Du skrattade riktigt mycket: Då jag och Sandra var riktigt slöa och övertrötta efter helgens bravader. "Någon säger att man är bra på att grilla, så är man en stekare."


Kärlek
21. Är du singel: Jeeez, så singel man kan bli.
22. Förhållande med: Just nu? Ingen. Senaste? Vet inte om man kan kalla det förhållande?!
23. Ditt längsta förhållande: Varade i ca 6 år och 6 mån, för att få det att låta bra kan vi säga 6 dagar också. (666)
24. Med vem då: Chrille-pille.
25. När någon säger din första kärlek: Säger jag Aaron Carter. Eller pappa!
26. Har du varit/är riktigt kär: Har varit, ja!
27. Gillar du någon just nu: Näe, jag tror inte det.
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft: Ett. Tragiskt men sant.
29. Vill du vara singel: Ingen vill väl egentligen vara singel, förutom Barney Stinson.
30. Vill du gifta dig: Eftersom att jag aldrig fick gå på studentbalen ska jag självklart gifta mej och ha världens största puffklänning på mej.
31. Vill du ha barn: Jeez. Jag vill ha två kiddos, dock har jag kommit fram till att det ligger en aning fram i tiden! 
32. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän: Mr Rabbit.


Vänskap
32. Den som vet mest om dig: Sandra, helt klart.
33. Den vän som du har känt längst: Emma, känt henne sen blöjan!
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Skitfråga. Däremot hellre några få nära vänner ist för ett helt gäng med ytliga vänner. 
35. Någon du saknar att umgås med: Frankie och Pattis.
36. Tappat kontaken med någon du saknar: Näe, det skulle jag väl inte vilja säga. Däremot glider man ju isär med vissa, men det är ju sånt som händer då ens liv tar en annan ricktning.
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig: Alla muppar i norr. Som tur är så är allt som vanligt varje gång vi träffas, det är vad jag kallar för riktig vänskap!
38. Den du har mest minnen med: Hmm, näe jag vet inte om jag har det bara sådär med en specifik person.
40. Har du någon gång varit vän med någon du tycker om: Jag tycker om alla mina vänner! Dessutom, blir man inte först vän med ngn innan man får större känslor för personen?! Men som svar på frågan, ja.


Övrigt
42. Sport: Jag är ingen lagsportare så håller mej till gymmet och löpspåret.
43. Galen eller lugn: Det beror på. Däremot skulle jag kunna säga att jag är rätt impulsiv.
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra: Jag har aldrig fått höra att jag sjunger dåligt. 
46. Har du hört att du borde bli modell: Pfffttt, buuuuaaahahahhahaha!! Nej.
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag: Njae, inte vad jag kan komma på. Trosor är nånting som jag har på mej nån gång varje dag.
50. Vad tänker du på just nu: Snurrar av tankar i skallen. Men lyssnar på musik så tänker ungefär så här: "woooh, yeaaah, kickstart my heaaaart baaaby! Fan jag måste göra nått vettigt nu." Typ.

Yesterday we were laughing, today I'm left here asking



Skillet - Say goodbye


Jag älskar då man hittar låtar som passar in just för stunden.


Yesterday is gone we can't go back again

Just nu känns det som att en liten bit av världen går emot mej. Försöker tänka att turen snart kommer vända igen. Det måste den, är väl det som kallas karma?!
Får nog säga som Sandra brukar säga:


"Never regret anything that made you smile."


Annars då? Familjen är i soliga och kanske lite allt för heta Turkland just nu, medan jag sitter kvar här i kalla lilla Töre. Som sagt turen kommer vända och planer förändras. Sandra flyttar in i veckan så jag slipper vara ensam. Hon är ju för bra den Sandran! Sitter just nu och funderar på vad jag skulle ha överraskat med för middag, men jag och mat går ju inte så bra ihop. Kan bara se fram emot ett fullspäckat år i kära Umeå.
Kanske det är mitt år i år.


Lesbo-boots

Jag: I år vill jag hitta ett par riktigt snygga boots!
Sandra: Ja men se till att de inte är sånna som lesbiska har.
Jag: whaaaaaaaat?!



RSS 2.0