Cause you're amazing just the way you are


Bruno Mars - Just the way you are


Just nu är jag inne i någon period där jag nöter musik 24/7
Igår somnade jag till Spotify, utan att ens ha hunnit göra mej nattklar. Men jag måste ha haft den skönaste natten på länge och vaknade av att solen kikade in genom fönstret med min bästa (håriga) vän vid min sida. Känner mej fit for fight idag och redo att ta mej an högen av böcker som måste plöjas genom.


.

Idag är en sån där riktigt jobbig dag då allt bara går fel. En "tycka-synd-om-mej-själv-dag". Jag har varit så mitt uppe i allt nu i flera dagar (längre än så?) att jag inte hunnit stanna till och tänka efter hur jag egentligen mår. Hur lite jag vill göra det kanske det är en bra grej. Jag kommer inte alltid ha någon vid min sida så lika bra att bara andas nu?! Funderar på att skita i allt som behöver läsas ett tag och bara hoppa in i duschen, snöra mej på sängen och slå på en bra film (helst i den ordningen). Tror jag förtjänar de just nu. Helgen är fullspäckad med en massa kul så de är bäst man är på topp då. 
All I need is a hug.


You gotta love Barney Stinson!


Lägesrapport!

Har hänt en hel del sen jag skrev sist. Vart ska man börja?!

Zakynthos var förvånandsvärt bra så här i efterhand. På platts kanske de kändes lite knepit vissa gånger, med bla strul på hotellet och så. Men nu är de saker som vi tänker tillbaka på och bara kan skratta åt! Dessutom träffade vi några riktigt roliga människor där borta. Även om man vet att man aldrig mer (?) kommer träffa dessa människor igen är de roligt att vi fått chansen att göra de och dessutom nu ha några roliga minnen kvar. Zante kanske inte kommer locka oss tillbaka, men jag är säker på att de gett oss några minnen för livet!

Umeå känns hemma, som alltid! På ett sätt känns det skönt att börja plugga igen efter sommaren. (Även om de känns rätt surt nu med all text som vi har att läsa varje vecka.) De är en massa man saknat under sommaren och en hel del nya ansikten som man träffar varje dag. Nollningen är också i full gång och med mej och Priscey som faddrar kan de inte bli bättre hehe. Som KG sa "tur att inte ni hamna i samma lag, ni hade peppat sönder dom stackarna". Kanske finns en sanning i de?! Lägenhetsjakten är också i full gång, kanske inte kommer hitta någon lägga imorn, nästa vecka eller nästa månad. Men vi tare' som he' kommer och chillar på vägen!



Gruppbild Zante - 10'


(Okej, detta kan ev. vara ett försök i att slippa läsa den förbannade texten om demokratin i skolan!)


RSS 2.0