Tjugohundraåtta

Jag tänkte göra som alla andra muppar, sammanfatta de gångna året. Men i bilder.
Tömde hela mobilen på en massa skit och hittade endel roliga saker.
Nollåtta i bilder alltså.


 Januari: Jag och Crille är ute och snurrar med bilen i lilla Töre och möter upp detta spår. Någon som varit på väg hem efter en lyckad kväll kanske. Jag tyckte att de var lite smart att fylla i fotspåren med rött för att dom skulle synas bättre.

 Februari: Cheeze rings. Jag vet, mindre rolig bild men de var de bästa jag hade från Februari. De "roliga" med bilden är att dom har klibbat ihop i ostkryddekletet. Om ni undrar så åt jag dom inte själv, de hade ju varit äckligt. Jag gav dom till hunden ist.

 Mars: Vi var och åkte pulka en heldag i en slalombacke. Behöver jag säga att svanskotan värkte i en vecka efteråt och att träningsvärken satt i flera dagar. Jag tillbringade många och långa myskvällar med Donna i sängen. Hon är så fin.

 April: Jag fyllde 19. Jennan my darling målade fina saker på tavlan i köket. Jag skaffade min första tattoo och somnade allt för många gånger under mina, crilles, frankies och pattes filmkvällar. Kanske ser gulligt ut på bilden, men att dräggla på kudden är inte så jävla gulligt.

 Maj: Klassresa till STHLM vår hufvudstat. Många skratt, mycket tack vare käre Anders Durvall. Mitt lås till resväskan pajade och jag blev tvungen att bryta upp det med en hårnål. Ett klassiskt filmtrick som ser ut att fungera.

 Juni: Studenten, studenten, studenten. En super mysig studentfrukost i världens bästa lärares trädgård med live musik. Behöver jag säga mer. En härlig blandning mellan glädje och ångest.

 Juli:
Sverigeresa med Crille och båpen. Vi råkade ut för både åskväder och en trasig koppling som vi fick klara oss utan hela vägen från Stockholm hem till lilla Töre. Första bilden är tagen i Salas silvergruva. De kanske inte syns någonting men de är just för att de är 80m ner i marken och kolsvart.

 Augusti: På Nolia ville Crille att jag skulle fota denna minililla putte stridsvagn, vilket jag tyckte var helt idiotiskt och onödigt. Donna hade konstiga ställningar i soffan och jag spelade en massa volleyboll med brudarna och hade spakvällar i Cammys stuga.

 September: Rhodos med underbaraste Fia. Heta dagar, bad, mysiga nätter och en massa onyttigheter stod på schemat. En vecka av total avkoppling med världens bästa sällskap.

 Oktober: Jag och mammi var och käka god lunch på restaurang när vi hitta denna filur i maten, mums! Jag funderade även på kockyrket där ett tag. Planer som jag dock lagt åt sidan.

 November: Jag hade en riktig spakväll hemma som jag avslutade i sängen med mina favoritfilmer, alla tre Pirates of the caribbean filmerna. Jack Sparrow skulle gärna få mitt nummer. Måste komma ihåg att skriva upp de på "att göra innan jag dör" listan.

 December: Jag glömde att kasta soporna en dag innan jag gick hemmifrån, de påminde Donna mig genom att göra såhär. Vi var även en sväng och hälsade på frankieboy i Lule. Ja, han bor där.


Later!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det blir väl en utlandsresa i år igen? ;)

2009-01-03 @ 13:12:00
URL: http://idamariasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Lazy?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0