Sötsug



Jag sitter här och är väldigt sötsugen. Chokladsugen för att vara exakt. Men guess what, jag orkar inte fara iväg och köpa nån. Jag behöver inte ens gå, jag har ju bil. Snacka om höjden av lathet!


Later!


Bad hairday..

Idag fick Donna ett bad. Synd bara att hon ska håra så jävligt efteråt. Och sen bara lämna de på golvet. Hon ska veta hut den ungen, vänta bara!




Later!

Lipfinity

Igår drog jag och fia en luletripp, mest för att jag skulle till tandläkaren. Men vi fixade lite till halloween också. Bland annat köpte jag ett rött läppstift/gloss från Max Factor och på kvällen fick jag för mej att testa de för att se hur färgen såg ut. Bad mistake! Tydligen var de ett sånt där som ska hålla i 8 tim eller liknande. Och de satt verkligen som berget! Jag gnuggade med vatten, inget hände. Jag gnuggade med ansiktstvål, inget hände. Jag gnuggade med makeup remover, nånting hände. Men ännu är mina läppar röda. Kanske för att jag inbillar mej eller kanske från allt gnuggande.




Later!

Synd.

Jag har märkt att statestiken minskar ganska mkt under helgen. Kan ju bero på att alla som läser min blogg är partyprissar som är ute fredag, lördag och är bakis söndag. Synd att jag inte har lika kul liv! Dessutom ökar statestiken på måndagarna. Troligtvis för att se hur min helg har varit. Synd bara att jag aldrig gör nått. Men på lördag blir de ju utgång. Så kolla på måndag då om jag inte ligger i koma för att kvällen blev så muppad! De skulle vara nått va!?


Later!

Viva la vida


Coldplay - Viva la vida

Älskar låten, älskar videon. Har fått den på hjärnan.
But that was when I ruled the world.


Later!

Hänt på IKEA

Mamma gräver i fickan..
Mamma: Vill du ha den här? (Håller upp en hundbajspåse)
Jag: Nä, varför de?!
Mamma: Men om de händer en pinsam situation nån gång..

Två tanter blänger surt på oss och vi brister ut i ett asgarv.


Later!

En gång för alla!

Okej, nu tar vi de här en gång för alla. Jag har slut pengar på mobilen så nu får alla sluta snålringa och skicka sms till mej! Jag hatar att vara utan pengar på mobilen och jag är dessutom för lat för att kuta ner till draggen och fylla på den. Nämnde jag att jag bor ca 300 m där ifrån?!


Later!

I'm broke

Happ, jag visste väl de. Ikeatrippen gick på ca 300:- och de sorgliga är ju att jag vet inte vad jag har köpt! Jag kommer inte ihåg grejerna nu när jag sitter här. Och då kan de ju inte ha varit så viktiga grejer, alltså saker som jag inte behöver. Jag har alltså slösat 300 spänn på helt onödiga saker. Typiskt mej!


Later!

IKEA tripp



Jahapp, ser ut som att jag har lovat mammi att följa med till IKEA idag. Jag som hade tänkt ligga och mysa i pyjamas hela dan. Hon ringde för ett tag sen och säger "nu är jag i rondellen". Jag flög upp och gjorde mej klar på 5 min, de ni! Tror att de var en pers eller nått. Nu ska jag bara gå ut med Donna så är vi redo att åka. Ser ut som att denna resa kan bli ganska dyr för mej, jag har ju nada money!


Later!

Rädd

Jag har just kommit på att jag hatar att vara ensam.
Jag är ju van vid att ha folk omkring mej 24/7 och nu kan jag inte sova. Jag vet inte om det är för att jag är mörkrädd, för de är jag ibland då jag börjar inbilla mej saker. Som nyss då inbillade jag mig att de var någon på balkongen som ville äta upp mig, när de egentligen var Donna som låg och kliade sig. Eller om de är att jag känner mej så liten då jag ligger själv i sängen och försöker sova. De är sånna här nätter som Donnis får komma upp i sängen och mysa!


Later!

Look-alike

   



Orlando Bloom - Justin Bobby från The Hills
Jag vet, jag kunde ha hittat en bättre bild men orka!


Later!

Is'nt he lovely

Jag talade just med Crillepille i telefon.

Jag: Ja, du ska veta hur trött jag är i benen från spinn.. (blir avbruten)
Crille: Mmm, vänta..

Jag hör hur han lägger undan telefonen och håller på med mat. Och inte vilken mat som hellst, han använder mikron. Jag måste vara jävligt tråkig..


Later!

Are you ready

Igår blev de chokladbollsbak med Fia och oj, gissa vad jag åt till frukost. Shame on me!
Nu kommer snart mammsi hit och ska släpa med mej på spinning och torso. Hur jag ska orka med de vet jag inte riktigt ännu. Blev helt slutkörd från Justins pass igår. Man tar alltid ut sej till max på hans pass och jag har kommit på endel anledningar till varför de är så.

1. För att han ser ut och låter som en amerikansk fältsoldat när han ropar "READY!! HU, HU, HU!!"

2. För att han ser på en då man kan skruva upp ett snäpp och säger de åt en. Hur många instruktörer gör de liksom?! "HEY YOU, MORE RESISTANT!"

3. Då han ropar "KOOOM IGEEN!" så måste man ju liksom göra de, step it up helt enkelt. Även om man håller på att svimma för att man är så andfådd.

4. Vi kalixbor är inte så bra på andra språk och följer hans order bara för att han är stor och skriker höggt. Jag menar, vem vill komma i bråk med en sån!?


Later!


Humsan


Titta vad jag har fått av söta mormor! Undra om hon har hört om min korvinsident?..
Nu blir de spinning hög med Justin, wish me luck.


Later!

MTV

Har ni någon gång tänkt på hur tillgjorda alla mtvs program är. Jag menar kolla bara på dom, de är precis som att alla har fått sina små repliker och allt låter skit fult bara för att ingen kan spela.

Next: Måste nog vara deras ytligaste program. Killen väljer alltid tjejen som ser bäst ut med minst hjärna och störst bröst. Tjejen väljer alltid killen med störst muskler och de sämsta ordförrådet. Hela programmet går ut på att den som visar mest hud och är mest utmanande av alla vinner en date med den andra, eller tar pengarna som motsvarar en dollar för varje minut som daten varar. Med andra ord, ett helt meningslöst program.

The X effect: De här är lite krångligt så försök hänga med nu. Två ex kommer till ett hotell med sina nuvarande partners men det är bara exen som får stanna kvar och tillbringa semestern med varandra medans deras nuvarande partners skickas hem. Men i själva verket får dom stanna kvar och spionera på exen. Hela programmet går ut på att man ska få se vad som händer mellan exen, om gnistan tänds igen och om dom kommer välja varandra i slutet. Men yeah right! Som att dom inte fattar att deras partners stannar kvar och ser allt. Totalt meningslöst de med!

Pimp my ride: Jag blir less varje gång jag behöver se en överlycklig tjej eller kille skutta omkring då Xzibit kommer och knackar på. Dom vet ju tom att han kommer, man ser ju fan sladdarna som händer ut under tröjan på vissa. Sen har vi ju då alla killarna på garaget som ska komma med coola repliker, som är allt annat än ballt. Och vad är dealen med att visa hur bilen ser ut när den är färdig när dom visar "dehär kommer efter pausen"!? Och varför proppa bilen med en massa små tv apparater överallt. Dom som sitter på utsidan kommer ju ändå bli bortpillade av någon klåfingrig unge.

Detta är resultatet av för mycket fritid och tv tittande..


Later!

Krupp.

Är jag ensam om att tycka att ginatricots webshop är superseg?!  De suger. Jag var just på väg att klicka hem ett par lack leggings som jag ska ha till halloween då hela sidan kruppa ihop. Btw, jag ska vara fears på halloween. Jag är en tråkig jävel som aldrig klätt ut mej men i år ska det bli ändring. Mest för att Fia tvingar mej hahah!


Later!

Somnussom



Jag har börjat få sömnproblem. Jag kan inte somna, jag bara ligger och hör klockan ticka och räknar minuterna som jag har kvar att sova. De är jätte jobbigt och jag har aldrig haft de problemet tidigare. Och varför har jag fått de just nu. Kanske för att jag går och stressar upp mig för allting.. Jag googldae sömnporblem (ja, jag vet att jag har väldigt lite att göra) och fick upp detta;

Ungefär var tredje person har då och då sömnbesvär - Okej, jag är inte ensam!

Man kan få sömnproblem av sena måltider, värk eller av att man själv eller någon annan snarkar - Sluta med nattmacka, skaffa bättre kudde och putta ner Crille från sängen?!

Det är främst kvinnor som har svårt att sova - Döh! Varför ska vi råka ut för allt..

Stress (både positiv och negativ) är en vanlig anledning till sömnproblem. När kroppen går på högvarv är vi inställda på vakenhet och aktivitet, då är det inte konstigt att det blir svårare att sova - Jag visste väl de!


Later!

Beslutsångest

Nu är jag farligt nära att beställa en blixt. Till kameran alltså. Valet står mellan en speedlite 580EX och en 430EX. Så om de är någon som har en av dom eller båda, säg gärna vad du tycker!

Jag hatar överhuvudtaget att behöva välja mellan saker. De gäller nästan allt, tvättmedel, godis, lakan, kläder. Och jag hatar att behöva välja mellan två sorter. Tänk om jag ångrar mej, eller ännu värre, om den andra var mkt bättre än den jag köpte! De är ju liksom nånting som jag aldrig kommer att få veta. De som brukar följa med mej och handla vet vad jag menar. Hur många ggr har inte jag och Jennan stått på coopan i 1,5 tim bara för att välja ut lördagsgodis (vad liten jag fick känna mej då jag skrev "lördagsgodis").

Nä, nu är jag rädd att Fia och Sassa skjuter mej om jag inte tar på mej kläderna och går ut på en promenad mej dom.


Later!

Träning

Vad skulle jag göra utan min spinning och torso?! Förmodligen ingenting. De är ju så skönt att fara och ta ut sej riktigt ordentligt, rensa hjärnan. Och sen bara komma hem och koppla av.

Men de jobbigaste är ju faktiskt att ställa sej i duschen. Jag menar man kommer hem helt utpumpad i hela kroppen och så ska man stå och hålla på och joxa med schampo och balsam. Som att man inte var nog trött i armarna. Och att behöva böja på benen för att komma upp i badkaret, fy fan! Slutar alltid med att man somnar till i soffan och får panik då man vaknar, kastar sig in i duschen och stressduschar på 5 min och hoppar ner i sängen. 
Nä, om man kanske skulle ta en dusch nu?!


Later!


Cravings!

Jag har fått sådär löjligt mycket habegär. De gäller tom nästan allt jag ser.

Denna prinsess-kjol vill jag ha. Kommer från topshop och är wonderbar! Men fia säger att sen är skitlätt att göra själv. Yeah, right säger jag! Ni vet ju hur händig jag är vid dehär laget. Men men, tydligen ska detta bli mitt nya projekt. När jag får tid. Wish me luck, eller nått.


Later!

Update!

Hey my lovely friends! (eller nått) Med önskemål om uppdatering kommer här ett nytt inägg. Anledningen till dålig uppdatering kan bero på att de händer nada i mitt meningslösa liv, eller av lathet.. Välj själv! Men men, en update av lördagens utgång kan väl sitta fint?!

Förfest hos fialotta, vin och roliga muppar. Kan inte sluta annat än superb! (Mammi kan sluta läsa här om du läser ;) På väg till hotellet blir de lite småsuddigt och tydligen ska det ha varit så mkt folk att alla inte fick plats, kan detta hända i lilla Kalix tro?! Jag och emmpoo tappar bort fia i vimmlet, vilket jag tycker var lite synd. Dålig planering där. Shaka rumpa on tha dancefloor med söta muppar. Kaos i jackkön och sen hem och nanna.

Nu ska jag käka färskpasta och sallad. Jag vet många kanske tvivlar på att jag kommer klara av de, men kom igen. De är ju pasta, jag klarar av de herre gud liksom!


L-l-l-lateer!

Blötdjur

Nu liggert jag och käkar mini-morötter och diggar Lady Gaga. Den är riktigt pra, jag har hört den så många gånger att jag tom börjar tycka att p-p-p-poker face låter bra. Var nyss på en promenad med Donna som nu mera är ett bjötdjur. Hur svårt ska de vara att få henne torr?! Funderar nästan på att köpa mej en lövblås till henne, borde funka. Right!?


Lady Gaga - Poker Face


Later!

I told you so

Guess what, guess what, GUESS WHAT?!
Var till tandläkaren idag och jag hade inga hål, har aldrig haft och kommer aldrig att få. Eller ja, de kanske var att överdriva lite, men ett hål har jag aldrig haft. Nevvah! Har tom hunnit vara på min första skoldag imorse med Fia. Excitening! Dock hade vi inte mkt att göra där, gick bara igenom lite om kursen, vilka böcker som behövs osv osv. Känns riktigt soft iaf. Imorgon är de utgång och Fia är så taggad att jag tro att hon snart kommer måla fejan röd och kuta omkring och gapa hejaramsor. Ni tror mej kanske inte nu, men då du ser en huligan som står och hoppar på din bil så kommer jag stå där och säga;

"Ha-Ha I told you so!"


Later!

Revenge!

Idag fick jag min revenge med maten. Tror nog att spagetti och köttfärssås är en av mina specialitéer. Men lite butter blev jag då jag såg att Crillepille hade bränt fast gröt i pannan som jag skulle koka pasten med. Jag ljuger inte, de satt som bärget. Ännu har de inte låssnat helt.

Jag, irriterat: Fan vad klantingt Crille, de går ju inte bort!
Crille: Ska du säga, din jävla korv igår var ju inte speciellt smart gjord!

Jag har en kännsla av att jag kommer få höra de ett tag framöver..


Later!

Närarostupplevelse

Happ, min dag har inte börjat bra. Efter att jag har följt med Crille på power-walk upp för slalombacken (japp, hör och häpna) så tänkte jag hoppa in i duschen. Jag slår på kranen och håller handen under för att känna hur varmt vattnet här. Då plöttsligt börjar den att hosta för att sendan spy rostvatten på min arm, jag skriker och hoppar bakåt för att nästan svimma på badrumsgolvet. Eller ja nästan, jag slog hälen i ett skåp, men iaf! De var nog en nära "näradödenupplevelse", tänk om jag hade stått inne i duschen då de hände. Huvva! Donna tyckte iaf att jag var ganska knäpp som börja skrika. Men de var ju en ren reflex.

Sen nu för ett tag sen då jag skulle rosta mackor attackerade brödrosten. Jag hade stoppat ner två bröd och tyckte att de hade tagit för lång tid, så jag kollade ner i brödrosten för att se om bröden var färdiga. Och i samma sekund som jag gör de så hoppar bröden upp i ansiktet på mej. Samma skrikreflex startar här och denna gång börjar Donna att hoppa på mej. Jag visste väl att detta var ett tecken! Nu vågar jag inte börja med maten, tänk vad som skulle kunna hända om spisen attackerar!


Later!

Use your imagination



Detta lyckades jag med då jag och Crille skulle laga middag. Hur man kan misslyckas med att steka korv vet jag inte riktigt, men tydligen så gjorde jag det. Crille stod för moset som dock blev något bättre, trotts att jag inte erkänner de.

Jag: Varför häver du inte din mjölk i moset? (Crille dricker laktosmjölk)
Crille: Nä de behövs inte
Jag: Varför inte, mår du inte dåligt då?!
Crille: Nä, de gör jag bara om jag skulle dricka en liter mjölk innan jag går och lägger mej
Jag: Men vem skulle INTE göra de!?


Later!

sexhundrasextiosex

SMS-saldo: 666
Är detta nått slags tecken?!


Later!

Bita i de sura äpplet

Igår då jag for och tränade gjorde jag ett av the big no no's i en spinninghall. Jag kom utan vattenflaska, den som varit på spinning förr vet vad jag snackar om. Innan halva passet höll jag på att dö för att jag var så törstig, men jag är för tjurig för att hoppa av och gå ut och dricka. Så de var bara att bita i de sura äpplet.

Igår kom min bok Fashionista som jag beställde så jag tänkte börja läsa den lite småttt nu. Den var inte alls som jag hade tänkt mej, men de var bara positivt. Donna har nu mera övergått till att vara Spider Dog, men mer tänker jag inte säga. Nu ska jag ta en kopp te och lägga mej i soffan för att läsa.


Later!

Can't sleep

Jag kan inte sova! Jag hatar de. Jag tror att jag har försökt med allt nu, men ingenting hjälper. De jobbiga är att jag ska stiga upp tidigt imorn. Jepp, kl 9.15 ska jag och Donna stå utanför mammas dörr i Töre. Why? Vilddjuret ska föras till veterinären för att kolla snoken. Stackarn!

Anyway, ska övergå till att räkna får nu. Lite svårt bara att höra mej själv tänka då Crille snarkar så jävla högt..


Later!

My life as a rockstar


Just nu beter jag mig som Angus Young från ACDC


Livet är inte lätt med fyra killar, blood and rock ´n roll.

Jag talar så klart om spelet rockstar. Ni vet samma som guitar hero fast med trummor och hela kittet, superkul. Dock har jag blivit lite ut mobbad just nu, men de kanske inte är så konstigt då jag spelar med fyra grabbar som spelar musik irl. Men jag klarar mej, jag har fått höra att jag var bätter än Pattis och de kan jag leva länge på. Hah!

Schemat idag har varit allt annat än fullspäckat. Men de är ju skönt ibland de me. Nyss har jag och mupparna lekt pizzabagare och gjort pizzor här hemma, men nu till de roliga - vi har köpt degen hos pizzabagaren så detta blev inget annat är suuper! Vem som ska diska är dock ett mysterium. Nä, nu ska jag övergå till rockstar. Ville bara meddela Emma att jag lever ;)


Later!

Blondie har gjort de igen

Eftersom att jag var en av de som missade Blondinbellas debatt igårkväll med Janne Josefsson har jag sett den nu imorse. Jag måste bara börja med att säga, fy fan vad pinsamt. Verkligen. Det skulle vara en debatt mellan ordföranden för Ungdomens Nykterhetsförbund och Blondinbella. Men de hela kom ingen vart.

Blondie satt bara och lät som en tjurig unge och killen som skulle debattera emot henne hade ingenting att säga. På något sätt hade blondie lyckats flirta in sig hos honom, klyftigt. Ett glas vin till maten är inte okej om man ska vara en förebild för unga tjejer. Det som Bella också säger, att man inte kommer kunna få ungdomar att sluta dricka är bara bullshit. Det måste bara vara någon som tar första steget. Och i hennes fall som ung förebild så tycker jag att hon kan ta de steget. Visst, hon dricker mindre än tex Kissie, men hon har ju inte heller utnämnt sig själv till någon sorts förebild. Besviken blev jag också på killen som bara satt där och sa att problemet inte ligger på Blondinbella utan på vuxenvärlden, vill man få tag på alkohol så gör man ju de utan att en vuxen behöver fixa de åt en. Debatten skulle ju handla om Bellas alkoholvanor, de var ju därför båda var där. Nä, dom skulle ha skickat en tjej istället så hade de blivit en catfight av de hela.


Later!

Fashionista



Just nu ligger denna i ett paket på väg hem till moi! Jag vet de är inte en "bok,bok" men jag hittade inget annat intressant. Dessutom, hur snygg kommer den inte att bli i bokhyllan här hemma. Fashionista är skriven av Martina Bonnier som också är moderedaktör för Damernas Värld. Du hittar den på AdLibris för 218 pix.


Later!

Man kan inte alltid ligga på topp

Vissa dagar känns det som att man har hela världen emot sig. Och andra dagar ligger man på topp. That's life. Men just nu vill jag bara gå och gräva ner mej. De känns som att allt jag gör just nu blir fel och bakvänt.

Idag tänker jag bara pyssla om mej själv, göra sånt jag gillar. Bara för min skull och ingen annans. Tänkte nyss lägga mej för att läsa nån bra bok. Men hey, jag har ju inget att läsa. Så nu ska jag försöka hitta mej någon bra. Förslag?! ;) Sen tänker jag traska runt i myskläder och favvobyxorna hela degen. Dock vet jag någon som hatar dom byxorna, men man kan ju inte vara fab varje dag.


Later!

Roses



Denna skulla passa perfa på tjejpartyt. Kommer från Forever21 och jag säger ja tack!
Jag vill, vill, vill ha...


Later!

"You learn faster if you're willing to blow it"

Haha, jag trodde att näsflöjten var ett skämt då den var med i en reklam för nässpray för nått år sen. Men så hittade jag den här sidan. De går att bli medlem gratis och då får man en näsflöjt. Fatta jag har hittat lyckan, inga tråkiga dagar längre!







Ojoj, hur coolt är de inte att Hammerfall också spelar näsflöjt. Statusen höjdes ju enormt!
Jag har tråkigt, jag vet...


Later!

Snorfakta

Snor eller nasalt mucus är det slem som bildas av slemhinnorna i näsan. Slem bildas även av sammlad vätska, vilken ökar i omfattning vid ett inflammationssvar. Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem.

Snor består till övervägande del, runt 95%, av vatten. Resten utgörs av olika proteiner, lite kolhydrater, fetter, med mera. Mängden snor när man är förkyld känns ofta större än vad den är, en undersökning har visat att förkylda personer snyter ut cirka 14 gram snor per dygn i genomsnitt.

Kamomill har visat sig kunna förebygga och lindra förkylning. - Nu ska jag skicka Crille att köpa kanomill te!


Vid förkylning är det bra att dricka mer än vanligt. Feber, hosta och snuva innebär att man tappar mer vätska. Varm dryck kan lindra halsont vilket även gäller kall dryck eller glass.

Många studier har visat att C-vitamin kan förebygga och lindra förkylning.

De besvärligaste nässymtomen vid de flesta virusförkylningar går normalt över på några dagar men symtomen kan ibland sitta i upp till en vecka. Behandlingen vid en vanlig förkylning är nässköljningar, nässpray om nästäppan/rinnsnuvan blir uttalad och paracetamol (t ex Alvedon©, Panodil©) eller ibuprofen ( t ex Ipren©) vid feber och/eller smärta.


Locket för öronen beror på att örontrumpetens funktion inte är riktigt återställd (örontrumpeten är den kanal som går mellan örat och svalget).


Happ, här fick jag svar på endel av mina frågor och ännu ett bevis på att Google är min vän.


Later!


Nothing to do..

Nu sitter jag här i sängen igen med mitt te och en apelsin (c-vitamin boost). De finns ingenting att göra och då menar jag nada, asgjë, لا شيء, ništa, ei mikään, τίποτε, ništa, tu kesek, هیچ‌چیز, ничего, ништа, waxba, هیچ, hiçbir şey..

Ja ni ser ju själva. jag har tom tid för att söka vad "ingenting" heter på alla språk som finns på lexin. Tragiskt. Men nu kan vi ju köra en liten lek, typ "gissa språket" haha! Japp, lättroad blir man då man inte har nått vettigt för sej. De här med att vara sjuk är inte alls roligt, jag har aldrig gillat de. Vissa längtar efter att få vara sjuk, ligga i sängen och bli ompysslad. Men jag har aldrig gillat de. Det kryper bara i benen på mej, jag kan inte ligga stilla så här länge. Dessutom rinner näsan hela tiden, Fia tror att de kommer från min hjärna och att de är därför som jag är mer trögtänkt än vanligt. Kanske stämmer då jag tänker efter.. Men jag har funderat på vissa saker.

1. Hur mycket snor finns de i näsan egentligen?
2. Vad kommer de ifrån?!
3. Finns de någon mirakelkur så att jag blir frisk på en gång?
4. Varför får jag lock i öronen hela tiden?!


Later!

Habegär



Eftersom att jag har haft väldigt mycket för mej idag (ironi, för den som inte förstår de) har jag hunnit leta omkring efter en klänning. Bara för att göra min situation ännu bättre hittade jag två nästan likadana från stylebystars som jag vill ha. Dessutom biter plånboken tillbaka varje gång jag närmar mej. Men är dom inte fina?! Snacka om i-landsproblem..


Later!


Magnus Betnér



Jag älskar den grabbens humor!
"Min dotter fyller 2 nu, vi funderar på att ge henne en fittpiercing i födelsedagspresent"


Later!

Snotty-nosed

Asså, jag börjar bli riktigt less på denna förkylning och då har jag inte ens hunnit vara sjuk i 24 tim. Jag nyser hela tiden, halsen jävlas och de tåras i ögonen. Inte kul alls..

Dessutom hade jag inte tålamod att ligga stilla i sängen hela dagen. Jag har bäddat sängen, klätt mej och diskat. Oj oj, snacka om att ha myckt att göra. Jag tänkte göra chokladbollar till då Crille kommer hem, men ändrade mej ganska snabbt då de inte skulle vara så fr¨äscht om jag är där och snorar. Usch nej! Dock ett bra argument till att slippa laga middag denna vecka ;)


Later!

I have a cold

Happ, så har även jag råkat ut för en förkylning. Idag är de riktigt illa och jag är glad för att jag hoppade över träningen igår, undrar just hur jag hade mått om jag hade farit. Har legat här i sängen hela morgonen och försökt att lindra halsen med halstabletter och honungste, men ingenting hjälper. Lovern har lovat att komma hem med glass idag, för de får man faktiskt då man är sjuk! Har egentligen en tvättid idag, men jag tror att jag skippar den. Tänker inte kliva upp ur sängen i onödan idag inte.




Later!

Housewife

Jag har varit lite slapp i min housewiferoll här hemma, tycker Crille iaf. Så idag har jag varit riktigt huslig och gjort middan klar på bordet då han kom hem. De ni! Korvstroganoff var beställningen och de ska ju vara en första gång för allt, dock tror jag inte att detta kommer kunna stå på min meritlista, men Crille åt de iaf. Blir nog ingen träning för mej ikväll då jag har lyckats dra på mej förkylningen som Crille hade. Fuck! Jag som trodde att jag skulle klara mig, men inte de. Dock har den inte brutit ut helt ännu så jag ska testa med att propp mig med c-vitaminer. Borde funka, right?!

Jag har hunnit rensa ut en massa kläder från garderoben som kommer hamna på Tradera eller Rödakorset. Endel har tom prislappen kvar, shame on me! Nu är de bara kvar att fota allt och lägga ut..


Later!

Shop-online

Dehär med att shoppa på nätet är ju ganska farligt egentligen. De damp just ner en avi på hallmattan om att hämta ut ett paket på posten och när jag väl har gjort de är jag P A N K. Inte bra. Dessutom har jag lovat crille-pille att rensa ut gammalt och sälja de som går från garderoben innan jag köper nytt. Så de ska jag ägna mej åt idag. Städa garderoben och kanske lägga ut lite på tradera?! Låter väl som en bra plan..


Later!

Lär från mästaren

Jag måste bara säga en sak, killar se och lär!
"Det är viktigt att skämma bort sin tjej."

Sagt och gjort från kära Bingo Rimér. Säga vad man vill om den snubben, men hans blogg äger. Den är super rolig att läsa, lite annorlunda och helt galen.


Later!

10,000 Nights


Alphabeat - 10,000 Nights

Den som inte blir glad av denna låt är troligtvis en sorglig jävel. Jag får alltid ett leende på läpparna från den, samma med fascination. Lyssnar alltid på den då jag går ut med Donna, den får mej liksom att öka på stegen lite. Helt klart ett lyckopiller.


Later!

Test

Hittade de här testet i Fias blogg och tänkte att de skulle vara kul att testa. Och nope, jag har inte fuskat.

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.


Later!


You rock my world

Om de finns en tävling om vem som är den gulligaste pojkvännen så ligger Lovern farligt nära en seger. Igår då jag kommer hem efter fotograferingen möter han mej i dörren. Lägenheten är fylld av tända ljus och de luktar gott. Medans jag har varit borta har han totalrengjort HELA lägenheten. Då snackar vi dammsugit, diskat, skurat, you name it! Min favoritlåt spelas och vi börjar dansa, yes ni läste rätt. Crille vet hur han kan få mej att le, spelar ingen roll vad som hänt och hur mitt humör är. När vi står där och dansar runt och har de super mys säger han "Nä, nu måste vi sluta. Jag blir så yr.." Allt de jobbiga som jag har kännt släpper plöttsligt och båda skrattar tills vi grinar.
Allting var sådär fånigt gulligt, precis som jag gillar de!

Hela dagen har jag gått runt med ett leende på läpparna och jag känner mej inte ett dugg stressad över saker som ska göras. De behövs nått extra då och då som gör att man får glömma alla bekymmer som man har runt omkring sig så att man bara kan slappna av.


Later!

High five!

Hela min morgon/dag har spenderats i sängen med Donnis. Riktigt mysigt har vi haft de. Dessutom har jag lärt henne high five, något som jag tycker är väldigt viktigt för en hund att kunna. Vi har också sett på repriser av Idol, men ännu har jag inte kommit till fredagens program så våga bara säga vem som går vidare!

Jag måste också haffa ett tillfälle att hacka på idol-stylisten. Vad tänker han med då han klär 16-åriga tjejer som gammla tanter och alla grabbar ser ut som att vara uppklädda för julafton och Arne Weise. Och sen har vi ju då Idol-Elias. Han såg ju ut att vara bakis, som att han dragit på sej de första bästa han hitta för att sen ta sej ner till donken för lite bakismat. De såg ju allvarligt ut som att killen stod och sjöng i pyjamasbyxorna och en ful jacka.. Nope, de gillas inte mina damer och herrar. Nu ska jag återgå till mitt Idol-tittande.




Later!

The Dress

Jag har ett problem! Eller problem och problem, men jag och Fia har nu suttit och spånat om en kommande tjejkväll och då vill jag ju ha en fancy klännig. Men jag vet inte vart jag ska hitta nån. Dessutom har jag ju lite brist på money just nu. Jobbigt! Nåja, om de är någon som vet vart jag kan hitta en fancy, billig klänning kan du ju höra av dej ;)

Nu ska jag hoppa in i badet. mysigt med tända ljus och bra musik. Ser ut som att jag kommer bli där länge. Om jag inte uppdaterar imorgon så har jag förmodligen drunknat och ni kan börja skicka presenter till min begravning.


Later!

Kanelbullens dag



Kanelbullens dag och inte en jävla bulla har jag fått! Vad är detta..
Ikväll ska jag fota så jag hoppas att folket är snälla med mig! Har "råkat" beställa lite nya undis som jag nog inte kommer ha råd att hämta ut, fuck. Har varit vääldigt tankspridd idag. När jag skulle stoppa fram mina kläder som jag ska ha på mej ikväll så märkte jag att jag har ingenting som är rent. Så jag sprang ner till tvättstugan och nappade en tid och snörde in två maskiner, trodde jag. När jag kommer ner och ska hänga in kläderna i torkskåpet så har jag bara stoppat igång ena tvättmaskinen. Duh! Och nu har jag glömt mina byxor i torkskåpet och min tvättid har gått ut. Jag törs ju inte gå dit nu, tänk är de nån sur kärring som ska tvätta nu och bara väntar på att strypa mej med en socka då jag kommer ner. Nä de är nog bäst att vänta 10 min till..


Later!

Lite Rhodos

Kanske på tiden att jag lägger upp lite Rhodos bilder. Här är från en flottig dag på starnden. De roliga är att vi den här dagen snikade oss ett parasoll från en hotellstrand. Vi är gangstahs!




Flottig av all solkräm, men det är en obligatorisk resebild.



Måste bara säga att jag skämms över att ha fotat så lite under resan. Shame on me!


Later!

Utmaning

Jag har tydligen blivit utmanad, så här kommer en lista.

5 saker i min frys:
- Wokgrönsaker
- Kyckling
- Fläskfilé
- Bröd
- Glass 

5 saker i min garderob:
- Jeans
- T-shirts
- Hundmat
- Smycken
- Tvättkorg
(Allt i en jävla oreda)

5 saker i min bil:
- Filt
- Donnas sittdyna
- Skivor
- Godispapper
- Glajor

5 saker i min handväska:
- Börsen
- Tuggummi 
- Nycklar
- Antibakteriell handgel (Kvar från Rhodos)
- Läppglans

Personer jag utmanar:
Den som orkar :)

Jag erkänner, jag blev tvungen att gå och kolla vad som fanns i vissa saker. Jaha, nu ska jag kolla om dom svarar hos veterinären. Hur svårt kan de vara att lyffta en lur? Mitt vilddjur är faktiskt sjuk!


Later!


Update: Jag utmanar FIA!!

I'll always miss you


Om du bara visste hur mycket jag saknar dej..

Vekling

Crille den veklingen har gått och blivit sjuk och då kommer de inte ta lång tid innan han smittar mej. Fuck. Men de kommer inte att stoppa mej ikväll för då är de spinning/torso som gäller. Och så ville empo-pempo ha lite hjälp i studion också. Med andra ord, jag har lite att göra idag. Tänkte ringa lite samtal idag igen och sen har jag lovat C att gå ut och fota, har man lovat så har man lovat. Även om de känns lite jobbigt då de inte är superväder.


Later!

Jason Mraz


Jason Mraz - Wordplay

En av mina favoriter just nu. Ingen har väl lyckats missa I'm yours som blev årets sommarplåga. Konstigt bara att han inte blivit upptäckt förrens i sommar. Har lyssnat på han ett bra tag nu känns de som. Men men, bra skit iaf!


Later!

Foam

Just nu ligger jag i soffan med laptopen på magen, höjden av lathet alltså. Dock ligger jag i en dålig ställning så de går bara att skriva med ena handen. Dåligt.

Tog ett bad tidigare idag. Tänkte att de skulle pigga upp mej lite. Vanligtvis så kan jag ligga i badet i flera timmar, men inte idag. De började med att jag inte hade badskum, så jag använder schampo, tänkte att de är same shit liksom. Men nope, de var de inte. Schampot skummade som satan och berget växte och skummade över badkaret. Kul att torka upp de sen. När jag väl kliver i och har legat där i max 3 min börjar Donna gnälla och klösa på toa dörren. Så klart har hon gått och blivigt pissnödig. Jag vet att då hon gnäller och klöser på dörren så är de panik. Så jag kliver upp sveper morgonrocken om mig och tar ut henne genom porten och låter henne pissa, i hopp om att ingen ska komma. Som tur var så kom ingen men då jag kommer tillbaka hinner jag bara ligga i badet en kort stund innan vattnet har hunnit kallna.

Kan ju bara konstatera att de inte är min dag idag. För att pigga upp lite extre fick jag för mej att beställa lite nya underkläder. När jag ska klicka vidare och bekräfta får jag se att mina underkläder inte kommer komma förrens v 46. Duh! Nu ska jag kolla på generation fett, alltid bra med lite tränings inspiration.


Later!

Just vad jag behövde

Idag är de en sån dag då allt jag gör skiter sej. Då ingenting funkar och allt bara känns jobbigt.
Jag har dessutom missat en till tid från jobbcoachingen, lyckat Marie. Just nu måste jag ju frammstå som världens mest oengagerade person. Eftersom att jag är en perfektionist så hatar jag då jag inte kan göra bra ifrån mej. De gör mej super frustrerad och de är de enda jag kan gå och tänka på. Vilket resulterar i att allt annat också strular. Bah!

Denna dag har som sagt inte börjat bra. Nu ska jag gå och ringa 1000 samtal till en massa snubbar och snubbor. För att sedan göra denna dag ännu sämre får jag säkert cancer i örat från att tala i mobilen så länge..


Later!

RSS 2.0