I'm seeing red

Kenza och Armani kan slänga sej i väggen. Yes, ni hörde rätt.
Donna kan kicka Armanis ass any time. De slår jag vad om haha!



Så här ser vi alltså ut på morgonpromenaderna. Fab!
Lägg också gärna märke till hur röd min hall är.


Later!

Tystnad, tagning..

Action!

Nu har de varit tyst här allderles för länge. För att summera de hela kan jag väl säga så här:
Jag har haft fullt upp, varit busy helt enkelt. Julstök, julhandlande, julafton, party, sena filmkvällar (som pågår till nästa dag). Ni ser ju själva. I love my life just nu, de flyter på helt enkelt. Eller som Petter skulle sagt "de går bra nu!".

Men just nu i denna stund sitter jag och har de jävligt tråkigt. Gå och lägg dej kvinna kan ju vissa tycka, men nejdå. Här sitter jag och är sömnlös efter att ha tryckt i mej en kladdkakebit. Okej ett X antal kladdkakebitar, så jävla petigt måste de ju inte vara. Im high on sugar, kanske ni fattar. Och vad gör man inte då man har tråkigt och har fått i sej en aning för mycket socker. Jo, man klickar hem kläder från Asos för 800 spänn. Just snyggt där Marie.


Later!

Julstämning

Julskivan spelas för fullt, massa ljus är tända och lussebak pågår. Snacka om att jag har fixat jul i stugan (läggan, men de lät bättre med stugan.) Men ni kan vara lugna, än så länge ser allt ut att gå bra. Eller så försöker jag intala mig själv det. Hör av mej då detta är avklarat, har en plåt i ugnen och de börjar lukta lite mysko.





Later!

Klagomål

Jag har tydligen fått klagomål från olika håll om för lite bloggande. Så nu tänkte jag göra det.
Blogga alltså.

Tänker...

10 min

15 min

Nu ser ni hur de går, jag kommer ingen vart.
Sluta klaga för fan!


Later!


RSS 2.0