MTV

Har ni någon gång tänkt på hur tillgjorda alla mtvs program är. Jag menar kolla bara på dom, de är precis som att alla har fått sina små repliker och allt låter skit fult bara för att ingen kan spela.

Next: Måste nog vara deras ytligaste program. Killen väljer alltid tjejen som ser bäst ut med minst hjärna och störst bröst. Tjejen väljer alltid killen med störst muskler och de sämsta ordförrådet. Hela programmet går ut på att den som visar mest hud och är mest utmanande av alla vinner en date med den andra, eller tar pengarna som motsvarar en dollar för varje minut som daten varar. Med andra ord, ett helt meningslöst program.

The X effect: De här är lite krångligt så försök hänga med nu. Två ex kommer till ett hotell med sina nuvarande partners men det är bara exen som får stanna kvar och tillbringa semestern med varandra medans deras nuvarande partners skickas hem. Men i själva verket får dom stanna kvar och spionera på exen. Hela programmet går ut på att man ska få se vad som händer mellan exen, om gnistan tänds igen och om dom kommer välja varandra i slutet. Men yeah right! Som att dom inte fattar att deras partners stannar kvar och ser allt. Totalt meningslöst de med!

Pimp my ride: Jag blir less varje gång jag behöver se en överlycklig tjej eller kille skutta omkring då Xzibit kommer och knackar på. Dom vet ju tom att han kommer, man ser ju fan sladdarna som händer ut under tröjan på vissa. Sen har vi ju då alla killarna på garaget som ska komma med coola repliker, som är allt annat än ballt. Och vad är dealen med att visa hur bilen ser ut när den är färdig när dom visar "dehär kommer efter pausen"!? Och varför proppa bilen med en massa små tv apparater överallt. Dom som sitter på utsidan kommer ju ändå bli bortpillade av någon klåfingrig unge.

Detta är resultatet av för mycket fritid och tv tittande..


Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Lazy?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0