Idolfeber



Jag kan inte rå för de, men varje gång jag ser Idol-Jesper Blomberg så tänker jag på Kalles Kaviar-killen. Sjukt, jag vet men visst är de likt?! De kan ju vara den blåa färgen men jag vet inte..

En annan sak som jag heller inte förstår är varför Petri Vehviläinen åkte ut från idol, den snubben var ju kung! Om ni undrar varför jag helt plötsligt börjar snacka Idol nu är för att jag har spenderat hela dagen i soffan med Idol och mys med Donna. Eller inte hela men nästan. Jag har gjort nyttiga saker också. Jag lovar. Städat, diskat lagat mat och sånt onödigt skit. Men ännu har jag inte tagit bort blommorna från balkongen som moder har tjatat länge på.


Later!

Onödigt vetande

Jag råkade komma över en sida med en massa onödigt vetande. Vad sägs om detta;

Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.
Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare. (Nu är de bevisat, jag tänker aldrig mer gå dit!)
En struts öga är större än dess hjärna.
Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge. (Nästan alla som läser detta kommer att försöka)
En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
En kackerlacka lever i 9 dagar utan sitt huvud tills den slutligen dör av svält.

Hoppas att detta gjorde er lika äcklad som de gjorde mej.


Later!

Clinique



Jag måste bara tipsa om en jävligt bra mascara - Clinique High Impact Mascara.
Den gör allvarligt under med mina fransar utan att klumpa, I love it!

Man behöver inte heller stå i flera timmar för att få dem perfekta heller. Bara att dra ett par gånger, perfekt för mej som alltid är lite sen då jag ska börja med att sminka mej. Den gör inte heller så att man ser översminkad ut, utan de blir mer som ett naturligt resultat. Nä, jag kan inte mer än vara nöjd över mitt köp. I'm lovin' it!


Later!

Food

Varför är de så att då man går hemma och inte har nått att göra så blir man hungrig hela tiden? Jag har käkat fibergröt till frukost så jag borde inte ens kunna tänka på mat. Har heller aldrig varit en person som kan äta på morgon, så att jag nu har börjat göra de med Lovern innan han sticker iväg på morgonen är en pers nog. Men har ni tänkt på de, då man är på jobbet/skolan eller bara har saker att göra kan man hålla hungern borta ända fram till lunch. Men nu när jag inte har någonting att göra så blir jag hungrig hela tiden. Inte blir de bättre av att de enda som finns på tv är matlagningsprogram som Rachel Ray.


Later!


Jag har haft roligare dagar

Happ, då sitter man här igen och har nada att göra. Crillepille for till jobbet för ett tag sen. Ingenting finns på tv och Donna ligger och snarkar. Slår man upp ordet tråkigt i ett lexikon kommer de säkert upp en bild på mej just nu. Yes, så kul har jag de. Tänkte bara att allmänheten skulle vilja veta de..


Later!


Pix



De är många på hotellet som tycker att jag också ska bli fotad då jag springer omkring och leker paparazzi. Denna vackra bild tog patterix på moi igårkväll. Kan ju meddela att jag trivs bäst BAKOM kameran...


Later!

Update

Oj oj, dålig uppdatering jag vet. Här kommer en liten sammanfattning om helgen

Fredag - utgång i Lule. Förfesten hos Tessan Johnsson var lyckad, sen bär de av mot Cleo som hade en kilometerlång kö. Vi skippar alltså Cleo och styr stegen mot Heroes, ganska intressant val kan man tycka. Träffar en trevlig snubbe som känner mina kusiner, världen är allt bra liten ibland. Får mej en cider och sen sticker vi därifrån och traskar bort mot MAX sen hem och sussa. De roliga är att jag när vi väl är hemma får jag kvällens sämsta raggningsreplik på sms.
Sammanfattning: En ganska intressant kväll.

Lördag - Jobb och "utgång" igen. Mycket och trevligt folk på Valhall. Hade rätt kul och släpade tom hem en karl. Men pattelicious var lite bångstyrig så jag fick följa han hem och natta han. Sen var jag snäll och gjorde en kanalinställning på hans tv, hatar då man får leta som ett psyk för att hitta 5:an.
Sammanfattning: Om möjligt, roligare än gårdagen.

Söndag - Slappa framför tv:n med en Ben & Jerrys. Mina bästa vänner just nu. Än har de inte hänt mycket och tror inte att de kommer göra de heller. Skönt!


Later!


Party

Ikväll är de party som gäller och jag har inget att ta på mej.. Känns de som.
Jag hatar då man står och trampar på samma ställe varje helg. Vad fan ska jag ta på mej! De känns ju urlöjligt att komma i samma outfit flera helger i rad. Hur långt jag än gräver mej in i garderoben hittar jag inget vettigt. Antingen är det för gammalt, för "vardags", smutsigt eller använt förra helgen.
Nä nu ska jag sluta klaga, jag har nog nått jag kan snöra på mej. Får satsa på smink och hår.
Nu ska jag kuta ner på coopan och köpa mej ett par strumpisar.


Later!

Chocolate



Jag är så sugen på att choklad att jag snart går och gör mej chokladbollar bara för att käka smeten!
skämmes ta me faan..


Later!

Självdisciplin

Det är allvarligt nån mupp i detta hus som äter spagetti och köttfärssås till lunch varje dag. Nu luktar de i trappuppgången igen. Något annat som också är sjukt är att världsrekordet på att hålla andan under vattnet är på 17 min och 4 sek och slogs av David Blaine. Fatta, jag blir snurrig i skallen av 30 sek! Han lär ju ha världens bästa självdisciplin.
Nu ska jag tvätta, kan ju säga att jag inte har de minsta lilla självdisciplin i kroppen.


Later!

Do's and Don'ts

Det finns vissa saker som irriterar mig riktigt mycket och nu måste jag bara få skriva av mej.
Det var då jag och moder var på spinning igår. De finns vissa "do's and don'ts" i en träningshall.

1. Kom inte sjuk. Ingen i salen är speciellt sugen på att få en förkylning då man har kommit igång med träningen. Dessutom, hur fräscht är de då man har någon bakom sig som hostar en i nacken.

2. Gör som instruktören säger! Jag vet att de kan vara svårt om man är ny, men om du märker att du inte fattar stanna upp och kolla NOGA på hur hon/han gör. Hur svårt kan de va.

3. Be om hjälp om du inte vet hur man ska ställa in cykeln, du skadar bara dej själv om de är fel.

4. Försök inte "tävla" med någon annan i salen. Du är ju där för din egen skull och inte för någon annans. Dessutom ser de bara fånigt ut om du är ny och inte klarar av övningarna.

5. Kämpa för fan. Har du tagit dej dit så är de väl ingen ide att sitta och söndagsåka! Du kommer känna dej superduktig efteråt om du riktigt tar ut dej.


Later!


Sötsug

Oj oj, snart kommer mammi och då ska vi gå och strosa på stan. Kanske kan övertala henne att ta en fika. Är sjukt sötsugen! Efter blir de spinning/torso och de kommer bli sjukt skönt. Har varit sugen på torso enda sen vi for till Rhodos, jag vet lite konstigt begär. Nä, nu måste jag skynda. Ska hinna hoppa in i duschen innan hon är här.


Later!


Happy Birthday!

Happy birthday patteboy!
Jag får inte tag på kiddot så att man kan gratta han. Typiskt!




Later!

Kattstrypare

Inatt då jag och C ska sova börjar han att prata i sömnen. Och jag brukar försöka prata med han då han gör de, bara för att de är så kul att höra vad han har att säga. Detta fick jag ur han igår.

Crille: De är så man gör med kattstryparna
Jag: Kattstryparna?!
Crille: Ja, straajpseen du vet
Jag: Jaha, vad gör man med dom
Crille irriterat: Men, sätter dom i fönstren...
Jag: Jaha, varför de?
Crille: Äh! Gå och sov..

Mitt uppdrag idag är alltså att kolla upp vad han menade. Nä va fan, idag hade jag ju tänkt ordna till i garderoben. Men jag har inte börjat ännu och de ser inte ut som att jag kommer at göra de heller. Den största anledningen till att jag skjutit upp det är att jag inte fick någon tvättid förrens imorn. Men det kanske inte är någon ursäkt. Borde nog fota en bild på helvetet så att ni får se hur allvarligt de är.


Later!


Varför?!

Varför är de ingen som har berättat för mej att jag har missat en massa då jag har varit borta!? Asos har fått hem en massa som jag bara sitter och drägglar över och tom Nelly hade endel som jag vill han. Brukar aldrig hända. Dock ligger min ekonomi just nu på golvet, skriker och kastar hårtussar på mej. Inte en rolig syn. Jag vet knappt om jag har pengar till att gå ut i helgen och ännu mindre till att nätshoppa. Suck!

Jennan har hört av sej med en hel del uppdateringar och de gillas. Jaja, vad ska man säga. Vad har hänt med lillalilla Kalix?! Just nu ser det ut som att alla har hoppat på trend-tåget och det går utför...
Nä nu ska jag tillbaka till Top Model, jag vet jag är beroende!


Later!

Lluvy Gomez



Har suttit och slökollat på reprisen från Top Model 4. Varför vann inte Lluvy Gomez, hon är ju supervacker! Jag vill också ha stora läppar och stora ögon. Hon påminner lite om en fisk. Men de bryr jag mej inte om. Hon är fin ändå.


Later!

Ingenting

Idag har jag inte gjort någonting. Och då menar jag ingenting. Nada.
Jag har vaknat, käkat müsli och bäddat sängen. Sen har jag legat i pyjamasen halva dagen och tyckt synd om mej själv. Imorgon ska jag ta mej i kargen och organisera om i garderoben. Ut med gammalt skräp och göra plats för nytt. Och tvätta! De behövs. Nu ska jag börja med middagen så den är klar tills Lovern kommer hem.


Later!

ANTM

Igår hade jag och Fia en riktig Top Model kväll. Vi satt och sträcksåg i fyra timmar utan att märka något. Snacka om att vara inne i programmet. Jag träffade världens sötaste kille då jag var där, Axel heter han. Men jag kallar han för Bäbis. Nä nu måste jag göra lite nytta!


Later


Rhodos



Här kommer första bilden från Rhodos. Har inte orkat fixa den och såg just att jag hade kunnat fixa horisonten rak iaf. De stormade den kvällen och gick jätte stora vågor. Ska se om jag har en bild där man kan se hur stora dom var och lägga upp en senare.


Later!

Hungry

Någon i huset håller på att laga lunch och det luktar spagetti och köttfärssås. De som är en bland mina favoriträtter. Snacka om att vara kvar i barnmatsstadiet. Ska ta de efterlängtade badet nu och sen ska jag kuta ner och handla. Ska vara duktig storasyster och ta hand om bror Viktor idag!


Later!

Hot and Fluffy


Gabriel Iglesias

Haha, han är helt hilarious den snubben! Hoppas bara att ni orkar kolla in klippet för han är rolig. Nu ska jag rasta mitt vilddjur och sen ska jag spola upp ett hett bad och ligga där och dega. Mysigt!


Later!

Honey I'm home!

Då var man hemma igen. Har inte orkat blogga igår för jag var suuuper trött! Hade inte sovit på  mer än 24h. Vi har iaf haft de supermysigt. Varma dagar på stranden och goda middagar. Hahah, en riktig pensionärsresa har de varit. Mys! Har dessutom lyckats med att bränna mej, inte ovanligt dock. Mitt ansikte ser bokstavligen ut som att det har smällt bort. Så bli inte rädda då ni ser mej på Coopan då jag kutar ner och handlar sen. Bilder lägger jag upp sen då jag orkar, men eftersom att jag har varit så lat har de inte blivit många.

Nä, nu ska jag ladda hem de avsnitt jag har missat av Top Model och sen ska jag tvinga Fia att se dem med mej. Jag måste ju kolla in hemmes nya boy friend också. Har hört på ryktesvägar att de ska vara en riktig heting! Ska kolla in alla bloggar jag missat också. Tänk vad man har mycket att göra som arbetslös!


Later!

I'm off to Rhodos

Yes, avklarade första dagen på jobbet igår. Lite blandade kännslor, men helt klart superkul! bilderna ligger uppe på efterfesten. Nu är de inte många timmar kvar tills vi åker. Ska kuta ner till coopan och köpa mej mej lite viktiga saker som måste me. Så klart kommer jag ta med mej laptopen och blogga varje dag, NOT! Vi kommer slappa varje dag och pressa som fan.

Nu ska jag kolla igenom så att jag har allt med mej. Pass, pengar och pilett!
Will miss you sunshines!
Jag har namnsdag idag!


Later

Anna Bergendahl



Finns de btw någon chans att hon inte kommer vinna Idol i år? Jag vill höra henne på skiva!


Later!

Countdown

Nu är de bara ca 20 tim tills planet mot Rhodos lyfter, 16 tim kvar tills planet från Lule går mot sthlm, ca 1 tim kvar tills jag börjar jobba. Snacka om att jag är nervös! Men jag har iaf packat allt nu tror jag. Förutom saker som behövs imorn. Dock har jag inga sandaler/flip-flops. Jag har bara ballerinaskor. Varför har jag kastat mina flip-flops som jag haft i sommar?! Finns säkert att köpa ett par billiga där..

Nu ska jag klä mej och göra mej i ordning. Var snäll mot mej på min första dag!


Later!

Packning

Okej, nu har jag fått ordning på alla badgrejer + tabletter som är bra att ha med sej. Men de jobbigaste är ju att packa kläderna. Jag är så dålig på att rensa och tänka vad jag kommer använda. De kommer ändå sluta med att jag tar med mej halva garderoben och bara använder ett par shorts. Nåja lika bra att vara förberedd haha :)
Måste nog snika en tvättid ikväll också, har som inte så mkt vitt rent...



Later!

Stress

Hjälp, jag har panik! Jag har inte börjat packa ännu och vi far redan imorn. Jag måste dessutom packa allt idag eftersom att jag jobbar ikväll från 23,00-02,00. Panik alltså. Jag vet inte vad jag ska packa, vad behöver jag?! Ska bege mej mot apoteket nu och köpa sånt som är viktigt:

Magsjukepiller, inte kul att ligga på hotellet med de
Solskyddsfaktor, 30 och 50. Jag bränner mej alltid

Ett stort lager med pronaxen!
Tandkräm (kan ju vara bra ;)
Hudkräm
After sun

Har jag glömt nått?!


Later!

Rhodos



Nu har vi en resa bokad till Rhodos! Detta betyder alltså att jag kommer att bli brun i sommar (höst). Jag kommer inte vara blekast av alla. Jag är glad. Jag ska packa..


Later!

På G

Nu är de snart fixat ;)


Later!

Vitt



Jag älskar min nya datastol! Eller jag älskar vit inredning överhuvudtaget. Snyggt men ack så opraktiskt. Speciellt då man har en bortskämd knähund. Eller hon är inte en knähund egentligen, hon är ett vilddjur som får sitta i soffan för att hon är så söt. Ni som har sett ett par tiggande Cocker ögon vet nog vad jag menar. De går bara inte att stå emot. Och Donna är specialist på att tigga. Som tur är har jag skaffat henne en egen filt som hon får ligga på om hon vill vara i soffan. Synd bara att jag är super pedat och vill ha allt städat, snyggt och rent. Jag kan inte sova ordentligt om de är mkt stökigt och jag har tom städat i kylen och frysen. Ja, de är tillåtet att tycka att jag är lite mysko.


Later!


Klantigt

Kommer inte ihåg vilken tid jag skulle vara hos tanten på banken. Inte bra. Mamma svarar inte på mobilen heller. Typiskt. Iofs är de ju super tråkigt att gå dit. Hon talar bara en massa goja som jag ändå inte orkar med just nu. Om hon nu måste flytta en fond hit eller dit så är de ju lika bra att göra de. Jag fattar ju ändå ingenting.


Later!


Babyskalle

Woo, hade btw glömt att jag hade så här mjukt hår. De känns helflummigt utan den jävla manen jag haft på skallen. Naket på nått sätt.. Kommer säkert ta för mycket shampoo när jag ska duscha sen ikväll. Men de var iaf skönare på träningen, inte lika varmt i nacken. höhö..


Later!

Super!

Fullt upp idag alltså. Varit till lule hela dagen kom hem kl 19 och då var de bara att dra på spinningbyxorna och dra ner till TC. Har dessutom stora planer med fialotta, hoho kommer bil super! Har btw märkt att jag använder ordet super ganska ofta. Men de är just vad de är super!

Nu blir de CSI med Lovern och sen sängen.


Later!

Everywhere



Jag måste bra säga att jag tycker denna tjej är super duktig! Mia Rose heter hon.
Orginal låten sjunger Michelle Branch, men jag tycker att Mia sjunger den mycket bättre.


Later!

Sax & Maskin

De flyter på bra idag! Imorn får jag komma till Sax & Maskin för en att ta ur håret. Ska klippa mej lite också, kan ju inte komma ut därifrån och se ut som fan på skallen. Dock vet jag inte hur jag ska göra. Ska inte klippa så mkt eftersom att jag ska vara med i Jen & Cams projektarbete. Klipper jag för mkt har dom ju som inte så mkt att jobba med. Bara jag får tillbaka min lugg så att jag kan se nått. Nu ska jag gå och vara en duktig housewife och göra middag åt karln min som är hemma vilken sekund som hellst.


Later!


Hyper!

De blir ganska många inlägg på raken nu men jag är så hyper!
Har fått ett jobb som vimmelfotograf på hotellet och jag är superglad. Tack, tack söta Fia som tipsade mej! Men jag är fortfarande avis för att du får jobba på Dressman!
Varför svarar inte Crille när man behöver han..


Later!

Zipper


Var och åt lunch med mor på lyktan tidigar idag och så klart gick vi runt och flummade på affärer. Hittade dessa på euro skor. Har aldrig gillat den skoaffären, fråga mej inte varför. Men när jag såg dessa blev jag kär direkt. Så bra med låg klack till mej och dragkedjan är ju super fab!


Later!

P.S I love you



Om ni inte sett filmen P.S I love you ännu så gör de, tror faktiskt att de är den bästa filmen jag sett på länge. Men kom ihåg att bänka upp med en hel del näsdukar för jag grina som en gris. De är sant, väldigt länge sen jag gjorde de till en film så de ser jag som ett gott tecken. Lovern gillade dock inte filmen och satt mest och muttrade..

Medans jag sitter och snyfftar och knappt ser någonting för alla tårar i ögonen sitter C och suckar
Jag: Vad är de?
Crille: Inge.. Jag blire bara så irriterad...
Jag: Vaddå då?!
Crille: Men åh.. Om du hade dött, inte skulle jag vilja bli tsm med nån annan då..

De är alltså hör jag börjar lipa som fan. Jag är nog kanske lite överkännslig men de var så himmla gulligt sagt. Och speciellt i de sammanhanget.


Later!

TopShop

Haha, just min vanliga otur. De blev inte att jag beställde hem sakerna från TopShop då Crille kom hem, utan jag tänkte göra de idag ist. Nu när jag sitter och kollar igenom sidan är nästan allt som jag hade valt ut slut. Typiskt. Får väl sitta och spana på sidan och klicka hem resten då de kommer in igen. Om de nu gör de..


Later!

Tjuvlyssnat

Malmö Centralstation

Två killar ~19 gör armhävningar inne på Centralen. När de är klara reser de sig upp igen.
Kille 1: Så, nu får vi äta.


Systembolaget, Stockholm


Systembolaget har precis öppnat för dagen. En man ~40 står i kassakön med minst tio boxar vitt vin. Framför honom står en ganska berusad skäggig man som köper en enda burk starköl.

Den berusade mannen (tittar storögt på alla boxar med vin, vänder sig till man ~40 och säger): Trött på livet?


Hansa Companiet, Malmö


Två tjejer ~15 går omkring och shoppar. En kille kommer fram till dem.

Killen: Du är för söt för att bo i Malmö.
Tjejen: Jag bor inte i Malmö.
Killen (besviket): Min första raggningsreplik någonsin gick åt helvete.



Haha, tjuvlyssnat äger! Just ja, tvätten var de...


Later!


Städångest

Sitter och talar med fia om städning och kanske måste slita mej här ifrån nu. Har en del disk att ta hand om, för att inte tala om tvätten som måste vikas. På tal om tvätt, sist då jag hade bokat tvättid behövde jag hjälp av C medans jag var hos sjukgymnasten. Hans uppgift var då att snöra in en maskin tvätt vilket gick jätte bra. Men då han skulle hänga tvätten i torkrummet fick han problem med ett lakan. Han tyckte att de vart för jobbigt att hänga det på sträcket så istället rullar han ihop det till en boll och lägger det uppe på torksträcket, smart tyckte han. När jag kommer hem och ser det skrynkliga lakanet ligga där får jag så klart ett raseri utbrott, ja jag får de ibland. Crille tyckte att jag skulle berömma han ist eftersom att de var första gången han gjorde de själv.
Hur tänker killar?!

Jag säger iaf som Fia, de är bättre att inte ge dom uppgifter alls. Bättre att bli överraskad ibland, right?


Later!

De kokar över

Ringde till arbetsförm. för att höra lite mer om dom kan fixa en lärlingsplats hos en fotograf eller iaf hur jag kan göra för att fixa en själv. Dom gav mej ett nr till arbetsförmedlingen kultur, som det så vackert heter. När jag ringde dit vart jag kopplad från den ena till den andra. Tillslut kommer jag fram till en tant som sitter och talar med nån snubbe från norge (?) så hon ropar åt en gubbe att ta luren. Här kommer de roliga - han bröt på så dålig svenska och hade världens basröst att jag knappt fatta vad han sa. De jag kunde uppfatta är att jag blivit kopplad till sthlm och att han tyckte jag skulle tala med dom i kalix igen. Åh, less!

Är dom helt jävla störda, nu orkar jag inte ringa mer idag. Fick dessutom ett brev från dom om att jag kunde söka ett demojobb. Nä! Där drar jag fan gränsen. Fatta, stå där som ett fån i kockmössa, le och bjuda på äckliga korvar. Nä fy fan!
Varning idag är jag arg!


Later!


Typiskt

Nu när jag har suttit och kollat igenom hela TopShops sida och hitat en massa fint som jag vill ha så funkar de inte att betala med mitt kort. Fuck! Chrisse sa att jag kunde vänta tills han kommer hem så att vi kan kolla om de går med hans kort. Men tänk om allt jag vill ha är slut då! Jag tänker ringa dit och kräva att dom ska lägga ner sidan tills chrissepisse kommer hem för jag ska ha dom jävla plaggen.. Hur var de med tålamodet nu igen?..

Idag har jag inte tänkt göra ett piss, har lite tetefonsamtal att ringa men inget mer. Kl 20 är de dags för Top Model 10 och då kommer jag sitta bänkad, traditioner är svåra att bryta.


Later!

Kate Moss love TopShop



Imorgon tisdag lanseras Kate Moss höst/vinter kollektion för TopShop. Gissa vem som kommer sitta klistrad framför datorn imorn, har ju ändå inget annat för mej ;)


Later!

Situps

Som vanligt så ser jag och Crille på CSI innan vi går och lägger oss. Och som vanligt så somnar han alltid och missar slutet. Igår kväll började muppen att prata i sömnen..

Jag sätter mig upp för att rätta till min kudde
Crille mummlar något som jag inte kan höra
Jag: Haha, vah?!
Crille irriterat: Gör 15 situps sa jag!
Jag: Meh! Varför ska jag göra de..
Crille: Jag tycker att de skulle vara rätt åt dej
Jag: HAHAAH!!!
Crille sätter sej upp i soffan: Vad vill du?! Du skrämms..


Later!

Rut m.fl

Var en sväng på stan tidigare idag med Jen & Cam. Lyckades hitta en kjol från Rut m.fl. med söta fickor. Gillar den skarpt!

Nu - spinning/torso med Jen!


Later!

Ingenjören

Hur duktig är inte jag då. Nu har jag skrivit klart och de låter nästan som att jag är en utbildad ingenjör eller nått. Det är väl bra antar jag. Men jag tror inte att söt-anna kommer kunna läsa de eftersom att de enda skrivprogrammet jag har är WordPad. Kanaske ska försöka hitta nånstans där jag kan ladda hem en testversion av Word.


Later!

Havregrynsgröt

Fiberhavregrynsgröt är bäst på morgon efter en joggingtur. Hellst ska man ha mammas rårörda lingon till, mumma!
Any way, de lite stressigt just nu. Ska snabba ihop en CV + personligt brev åt söta anna på jobbcoachingen. Har inte börjat med den ännu, men så är ju jag en sån som gör allt i sista minuten. Egentligen förstår jag inte varför jag ska göra de då hon redan tyckte att den jag skrev tidigare var super. Nåja, hon kanske inte hade nått vettigare att prata om..


Later!


Old habits die hard

Ikväll tänker jag tvinga Crille att se en av mina favoritfilmer, Alfie. En helt underbar film som lockar fram några snyftningar här och där. Jude Law kan inte vara bättre och Sienna Miller kan inte vara vackrare. En bra kombo helt enkelt. Här är iaf en superbra låt som också är en favorit, nämnde jag att den är från världens bästa film.




Later!

Cupcakes!



Jag är helt sjukt sugen på att baka. Fatta hur mumma de skulle vara med denna muffin. Choclate on choclate, min favorit! Nä men helt allvarligt, jag vill ha. Men då är de ju de att orka baka. Fatta disken efteråt. Kanske blir en enkel kladdkaka och vaniljglass då Lovern kommer hem. Jag är btw kung på kladdkaka, kan receptet utantill i huvudet.


Later!

Sax & Maskin

Efter att vi nu har suttit och slitit i en timma har vi kommit fram till att detta går bara inte. Det första jag kommer göra imorgon är att ringa till sax och maskin för att beställa en tid till att ta bort mina extentions och kanske klämmer in en klippning på samma gång.. Är bara lite rädd för att detta kommer sluta ganska dyrt.

Fuck. Jag som hade räknat med att beställa in en helt ny höstgarderob. Men men, de är sånt man får ta. Är kanske ändå lika bra att köpa lite eftersom. Jag är ju inte en sån person som kan sitta och vänta på saker, jag hatar det. Vill jag ha någonting så ska jag ha allt på en gång. Jag har inget tålamod helt enkelt.


Later!

Copyright



Kanske dags att lägga ut lite bilder som jag själv tagit. Hade ju tänkt ta tag i fotningen förra veckan men de har inte blivit av. Har liksom inte haft nån inspiration. Kanske tar med mej kameran på morgonpromenaden imorn. Bilden är tagen på strandpromenaden förra året, måste jag säga att det är copyright på denna?


Later!

Skunk!

Jag undrar vad det är med mitt vilddjur! Donna luktar allvarligt som en skunk. Det kommer helt utan förvarning. Nu undrar jag vad detta kan bero på. Jag har aldrig hört att en Cocker kan lukta så...


Later!

Pimp my hair

Så klart fick jag ju inte bort slingorna igår. Satt med sörjan i håret hela kvällen och det hände ingenting, vart snarare rädd att hela håret skulle falla av. Så idag ska jag få experthjälp av Jennan. Super!

Morgonen har jag spenderat i soffan tillsammans med reprisen av Idol och varm choklad. Varm choklad är egentligen bäst med marshmallows i, men nu hade jag ju så klart inte de hemma. En kul nyhet som jag just märkte då reklamen trilla in är att dom börjat sälja Rut mfl på Chili. De var inte dåligt. Undrar bara vad dom har börjat köpa in för någonting, får kanske kika in där imorn eller nått. Om det är nån som undrar så har jag inte börjat skriva på min CV och det personliga brevet ännu. Får kanske ta det senare ikv..


Later!

Honey I'm home!

Då var Lovern hemma igen. Mina favorit chips hade han med sej hem också, mys! Nu håller han på att laga hemmagjorda hamburgare som är supergoda. Hur kommer det sej att ni killar är bäst på sån mat?
Nu blir de iaf CSI som vanligt. C håller på att bli tokig på mej. "Maten blir kall!"


Later!

Jenna Jameson



Jag har börjat läsa böcker igen, vilket är ganska bra. Just nu håller jag på med Jenna Jamesons bok. Trotts att den är väldigt tjock så känns det inte jobbigt att läsa den. Man fastnar lätt i hennes berättelser som handlar om allt från förbjudna nätter till mordet på hennes bästa vän. Jag har inte kommit så långt med boken men än så länge älskar jag den. Ett hett tips alltså! Ett plus är ju att vi fyller år samma dag ;)


Later!

Problem!

Jag har stora problem. Först får jag inte upp flaskan. Jag förstår inte vitsen med barnsäkert. Och varningstexen bakom flaskan sen, som att man inte redan fattar att man inte får skölja ögonen med produkten likom. Bara lukten från den får det ju att sticka i ögonen. Nu har jag haft i den illaluktande soppan i tre min, som det stod. Men slingorna har fortfarande inte rört sej. Jobbigt. Men dom lär väl fala av snart. Hoppas jag.

Sitter och kollar på MTV Cribs. Snacka om att knösarna har snygga hus. Jag vill också ha fönster som går från golvet till taket och som har världens snyggaste utsikt. Har suttit och kollat runt på Asos och TopShop hela kvällen också. Eftersom att jag inte kom hem med någonting från shopingen med mammsi igår, har jag bestämt mej för att beställa från dem. Men jag hittar ändå ingenting som jag vill ha. Jag blir tokig.


Later!

Superstar Saturday

Det är lördag och jag har inga planer inför kvällen. Sad eller hur?
Jag hade en date med en riktig heting, men hon var tvungen att jobba så vi får ta det en annan kväll :) Hade sett fram emot en riktig chick flick kväll men jag kan ju ha en för mej själv då lovern inte är hemma. Blir mys de me. Kan passa på att måla naglarna eftersom att de aldrig blir av annars. Tänkte även testa få bort förlängningen själv. Blir de fel får Jen fixa de. Yes, så är de att ha en BF som är frisör.


Later!

Din lilla tjuv!

Japp haha, vad tror ni inte att muppen har gjort. Han har så klart varit och nallat från MIN choklad. Är kanske halva kvar, jag som hade sparat och allt. Men jag kan inte annat än skratta åt det när jag hittade en lapp också.

"Förlåt älskling, blev så sugen"


Later!

Puh!

Fy fan vad ont jag har i kroppen! Efter att ha kutat runt med mor på alla affärer som finns en hel dag är jag nu lika mör som en bankad köttslamsa. Känns nästan värre än efter ett träningspass. Vi har kutat runt från 11 - 19 och knappt suttit ner. Tänk er att hålla jämna steg med en som är 180 cm+, inte lätt kan jag meddela. Nacken värker nått för bannat och jag har redan snört i mej två Pronaxen. Kan dom inte bara ge mej en jävla spruta så att allt blir bra igen. Börjar bli sjukt less på allt daltande just nu.
Fan vad jag svär!

Nu tänkte jag slå mej ner i soffan med en Marabou som jag fick från lovern igår. Jag har tom lärt mej att spara på godis! Förr hade jag smällt i mej den så fort jag fått syn på den. Framsteg.


Later!

Svettigt

Puh! De var de träningspasset. Nu ska jag hoppa snabbt in i duschen och sen kuta ner för att köpa skinka. I love källar rökt skinka. Äter ingen annan. Jag vet kanske lite kräset, men va fan. Hårdbrömackor med skinka och te är ett måste efter träning!

Nä nu ska jag stressa!


Later!

Jobbcoaching 2.

Söta anna från jobbcoachingen visade sej inte vara så söt som hon värkade. Jag ska skriva två CVs till två olika jobb tills på måndag då vi ska snacka igen. Jag menar, tror hon inte att jag har ett liv. Ska jag allvarligt sitta och göra detta på min lediga helg.. Eller ja, jag är ju ledig hela tiden men iaf. Jag kanske har annat för mej!

Hur som hellst så har jag nu börjat blöda näsblod varje dag. Undrar vad det kan bero på. Hjärntumör kanske. Så länge jag inte får det på ofentliga platser så är det lugnt. Tänk vad pinsamt det skulle vara om jag får det på spinningen ikv. Vad ska jag göra då liksom. Ska jag bara fortsätta mitt eget race som om inget händer och hoppas på att ingen ser, eller hoppa av. Hujja, hoppas jag kommer på en bra nöd plan.


Later!

Jaha.

Happ, som det ser ut just nu så ska jag söka jobb till Billerud. Synd bara att det luktar bajs där...


Later!

Master plan

Yes, min master plan funkade. Med lite försening dock. Vaknade 7.30 fick kuta ner och sortera snabbt och sen slänga in två maskiner. Sen var det lugnt, jag och C hann jogga. Men rädd som tusan vart jag när vi såg ett BJÖRNSPÅR!! (tror iaf att det var de). När vi kom tillbaka hängde jag tvätten som var blöt, körde igång med två maskiner till. Hoppade in i duschen och brummade iväg mot sjukgym. Puh! Hade två revben som han fick poppa på rätt plats också.

Om exakt 5 min ska de ringa från arb.förm. för mera jobbcoaching. Vi ska tala om min CV, sen vette fan vad jag ska hitta på att säga. Känns som... fånigt på nått sätt.


Later!

Nostalgi



Jag vet inte om det är min dåliga humor eller att jag är trött, men detta är hilarious!
Finner inga ord, klippet talar för sig själv :)


Later!

Idol

Första dagen av Idol är nu avklarat och det invigde jag med jen, cam och 70% mörk choklad. Synd bara att det inte är så jävla gott som det ser ut, att jag har ätit 1/4 del och att de nu smakar bajja i munnen. Usch, tror att jag får skänka resten till C.

Imorgon ska jag upp kl 7 för att tvätta. Det har jag aldrig gjort förr. Stigit upp så tidigt för att göra det. Tvätta alltså.
Sen kl 10 ska jag till sjukgymnasten. Får se om jag hinner jogging på morgonen. Blir väl att kuta ner till tvättstugan snöra in de första maskinerna. När jag kommer tillbaka lasta ur och hänga upp snöra in två maskiner till, hoppa in i duschen och köra som en tok till sjukgymnasten. Stressigt? Ehm, jo. Men det ska väl gå..

Nu - CSI
Sen - Sängen


Later! 


Jack Black, sunkigaste pappan i Hollywood

Kanske det, men han är då också den största kick ass pappan i Hollywood. Han är ju as ball den snubben!




Later!

Cravings!



Vet någon vart jag kan hitta denna stickade skönhet från H&M? Så klart är den ju slut på hemsidan. Om någon vet vart den finns, har en att sälja eller bara vill skänka den till mej. Hör av dej!


Later!

Nosebleed

Här sitter jag och kollar runt på min favoritbloggar och så helt plötsligt får jag näsblod :O
Har inte haft det på... jag kan inte ens komma på när. Mysko!


Later!


Solarium

Nä nu går jag och lägger mej i cancer-lådan och skaffar mej lite rynkor. Är allderles för blek. Usch!


Later!

Höst önskningar

Gör som söta Michaela och skriver en lista av vad jag vill/kommer inhandla nu i höst

Klänningar  - vill hitta två stycken, en svart som går till allt och en söt i någon snygg färg gärna med spets.
Kjol - en söt jeanskjol som jag spanat in från Asos.
Skjorta - måste hitta en snygg rutig, en från second hand skulle sitta fint.
Långärmat - en lång stickad sak som jag kan ha till tights och en lång kofta att mysa i. Spetstopp från Monki!
T-shirts - snygga t-shirts med rockiga tryck.
Byxor - ett par tighta snygga jeans, kanske ett till par svarta. Passar ju till allt!
Jacka - kanske en ny trenchcoat och en snygg kavaj. En till skinnjacka skulle inte vara fel.
Skor - är för lång för att kunna bära ankelboots med kilklack.. Kängor kanske?
Väska - har fortfarande inte fyndat någon söt liten i skinn. Hittar jag 20 000 i diket så köper jag nog en Balenciaga Motorcycle bag också
Övrigt - tights och strumpbyxor i roliga färger och spetsmönster (Crille kommer inte bli glad). Hatt, finns snygga från H&M som jag vill testa. Transparenta glasögon(?). Stickad oversize vest.

Det var väl allt som jag kommer på nu...


Later!


Disturbia

Happ, nu tror jag att jag går och gräver mej ett hål och ligger där resten av dagen.. När jag väl bestämmer mej för att beställa Blazern som jag velat ha länge från Forever21 så är den SLUT! Får det vara så orättvist..

Nu ska jag poppa Rihanna och ta ut min ilska så att grannarna blir sur.. Fuck.




Later!

Jogging

Yes, då var man tillbaka på gamla banor igen. Vaknade kl 7 i morse och följde med C på en joggingrunda runt elljusspåret. Nu känner jag mej super pigg och kommer säkert sova super i natt. Donna de vilddjuret var helt hypet och har säkert sprungit dubbelt så mkt som vad vi gjorde. Token. Jag fattar inte hur hon orkar.

Sitter just nu och kollar på Asos, är mega sugen på att beställa. Men jag får se. Vill ju beställa från Forever21 också.. Mor ringde  för ett tag sen och hörde om vi skulle hitta på nått kul på fredag då hon är ledig så de blir väl shop til you drop i Lule antar jag. Mys!


Later!


Good morning!

Då var alla morgonsysslor gjorda. Duscha, frukost och ut med hunden. Nu är det bara att invänta klockan som ska bil 13 så jag får fara på min sjukgymnastik. Förut tyckte jag att det var hur meningslöst som hells att fara dit och töja nacken, men nu börjar jag känna lite resultat. Helgen var hemsk men nu känns det bättre. Jag kan inte förstå att jag gått och haft ont så länge utan att ha gjort nått åt det. Kanske ännu ett bevis på att jag inte tar itu med saker förren i sisa stund.

Mamma har också hunnit vara förbi en stund. Hon har varit och fixat en parkeringsplats åt mej. Den sötisen, utan att jag ens visste om det. Vad skulle jag göra utan henne? Nu ska jag iaf fara och lämna in kontraktet. Synd bara att det är nån annan idiot som snott plattsen. Ska också fixa en intresseanmälan om större lägenhet. Ser ut som att jag kommer stanna i hålan ett tag till..


Later!


Sista minuten

Varför är det så att jag alltid ska göra saker i sista stund?! Eller, ja nu har jag ju inte gjort saken i sista stund. Men det brukar alltid vara så... Som nu, gubben på JULA har inte svarat en enda gång. Fatta, inte en enda och jag har ringt minst 5 ggr. Han undviker mej, det kan jag svära på. Klockan börjar bli mkt och han har säkert gått hem för dagen. Fan.

Hämtade btw ut mitt paket från Rapunzel tidigare idag. Dags att ta bort löshåret nu. Iaf så hade dom skickat FEL remover. De gjorde ju min dag ännu mer, tack! Nu ska jag ta och göra mej iordning för träning.


Later!

Besviken

Jepp besviken är vad jag är. Så där löjligt besviken som man blev då man var liten och inte fick dockan man ville ha då man följde med mamma för att handla. Det blev inte jag och klänningen. Men jag bara kunde inte, 780 pix, det går bara inte. Men nu ångrar jag mej, starkt.

Men jag hade säkert ångrat mej om jag hade köpt den också. Den blev helt enkelt för dyr.
Nu håller jag på att planera en stor beställning från Asos bara därför. Men jag kan inte hitta nån klänning som är lika snygg som H&m klänningen. C förstår sej inte alls på mitt problem. "Så snygg var den ju inte" säger han hela tiden.

Nu ska jag ta och ringa ett samtal till Jula, måste söka jobb you know. Sen ska jag hämta ut lite paket.


Later!


RSS 2.0