Jerk it out

Jag känner mej hyper och glad idag, kan det bero på det fina vädret kanske?! Så nu tänkte jag iaf fylla mp3n med lite nytt och sen dra fram cyklen och ta med Donna på en tur. De tycker hon säkert är kul. Hon är ju lika hyper som mig den trasselsudden. Senare ikväll blir det Yoga med mammi. Hennes påhitt. Vad man gör på Yoga och vad man har på sig har jag ingen aning om. Men det lär jag säkert se då jag är där. Om det är värt att gå dit en andra gång meddelar jag senare.


Later!

Slow

Varför står tiden stilla på banken?!
Påminn mig att komma 10 min sent nästa gång jag ska dit. Då är jag nog i rätt tid. Och dessutom, varför ska dom tala så lååångsamt och tråååkigt. Jag fick sitta och försöka hålla mej från att inte gäspa under hela tiden och le och nicka åt allting som tanta sa. Tala så att vanligt folk fattar och förstår! De var bara de, jatack.


Later!

Puts väck

Jag tappar en halv macka på golvet. Orkar inte böja mej ner. Väntar 5 sec. Borta.
Jag älskar att ha hund!


Later!

Knäckebrö

Knäckebrödsdansen Talang 2009

Hur härliga grabbar är inte detta, snacka om att våga bjuda på sej själva.
Wasas nya maskots kanske?!


Later!

Dilemma

Crille spalea gitarr. Jag vill se på tv. Dilemma.
Jag vet, jag ska vara den där som uppmuntrar och säger att de låter bra. För de gör de ju. Men inte då jag vill se The City på tv. Om jag avbryter han "bara" för det är jag nog inte den populäraste här hemma.


Later!

Im still alive!

Ni kan vara lugna jag lever fortfarande. Just nu har jag stulit dadårn av Fia medans hon är och besöker sin polle. Eller som vissa kanske säger, leker med maten. Idag har vi varit på bio - En shopaholics bekännelser. Riktigt bra måste jag säga. Imorn väntar utgång och det ska bli redigt kuligt!

Nu är jag hyper och sla leka med Sassa.


Laaaater!


Bye suckers!

Idag lämnar jag Kalix för en minisemester i Umeå. Ska våldgästa Fia & Sassa med andra ord. Gissa vilka som kommer vara less mig efter en vecka, hehe! Och så har vi ju de här med att packa. Varför är de så svårt att komma på vad man ska ta med sig OCH varför glömmer man alltid någonting?! Dessutom har jag lyckats slarva bort min mp3 så jag tänker inte fara förrens jag hittar den. Annars kommer jag få världens längsta och tråkigaste 6 timmars bussresa på vägen hem. Inte kul.



Later!

TACK!

Först vill jag bara passa på att tacka alla underbara som grattade mig på min födelsedag! Jag hade en superbra dag/kväll, det är sånna gånger som man påminns om vilka fina människor som man omges av. Ni är bäst helt enkelt.

Trotts att jag inte passade ihop med kvällens tema då jag inte hittade något rosa i happis, så var jag ändå drop dead gorgeous efter att Jennan hade fixat barret på mig. Kvällen började här efter en massa om och men och med klädbyten hit och dit. Sedan begav vi oss till hotellet som var smockat med folk. Men kul var det. Nu ska jag snart hoppa in i bilen för att åka hem mot mammi. Favoriträtten numero uno väntar!


Later!


(Jag vet att detta inlägg knappt hänger ihop på något sätt.)

Nakenfins

Imorgon är min stora dag. Min birthday. Och av någon konstig anledning längtar jag som ett litet kiddo. Inte över presenter, det stadiet har jag kommit ifrån. Men efter själva åldern.
Jag vill fylla 20 helt enkelt!

På kvällen blir det pink party för de som jag bryr mig om. Det är väl också något att längta efter. Mitt problem där är att det enda rosa jag har är i underklädesväg. Det hör man ju är dömt att misslyckas.
Så nu bär det av mot happis på jakt efter något rosa.
Wish me luck!




Later!

Lookie lookie

Jag ser en viss likhet mellan bilden som Emma tog på moi då vi kladdade på i studion och Milows musikvideo. Inte för att jag är så noga då. Men jag tycker ju att den där Milow kan vara lite bättre på att komma på egna idéer. Låten är ju btw för jävla bra!


Milow - Ayo Technology



Pic snodd av Emma


Later!

Huvudet på skaft var det

Crillepille sitter och övar på ett korttrick.

Crille: Coolt! Ja lura mej själv


Later!

Skitigt var ordet

I fredags mötte vi ett par välkända grabbar på Shell.
Dom hade oturen att ha kört i ett gödsellass på vägen.
Såklart, elak som jag är kan jag inte hjälpa att bli lite skadeglad.
Men ni behöver inte oroa er grabbar. Det var inte gödsel.




Later!

I believe it when I see it!

Dom säger att när det byter till sommartid är det dags att stoppa fram utemöblerna och grillen. Och att sommaren dessutom är på väg. Yeah, right! Det tror jag inte på då det ser ut så här utanför mitt fönster. Kanske inte syns så där jättebra, men det snöar faktiskt!
Sommaren kommer alltid 2-3 veckor innan studenten. Punkt.
Hoppas vi har det avklarat nu?!




Later!


Jewel Wing Jacket



Nej glöm allt jag sa om mockajackan!
Eller nja, inte glömma. Men tänk på något annat en stund.

Som på denna jacka tex!
Kate Moss + Topshop = WONDERBART
Jag vill ha. Synd bara att den ska kosta en halv förmögenhet.
Inte kul.


Later!

Vem bryr mej?!



Lille Hugo från "Den rätte för Rosing" har gått och skaffat sig en blogg.
Någon som undrar varför han ligger på topplistan?
Nä. Trodde väl de.


Later!

April fools

Ooh yes! Har klarat mig genom hela dagen utan att bli lurad.
Dock har jag inte lurat någon annan heller så de jämnar nog ute sig.

Nog för att tvättdagen idag var ett jävla jobbigt skämt.
Ett som aldrig ville ta slut.


Later!

RSS 2.0