Stek!

Yes, schteek är bara förnamnet. 43 grader på balkongen och där har jag legat hela eftermiddan, behöver jag säga att jag håller på att smällta bort. Käkar äppelhalvor och lyssnar på asbra musik. Det är sommar nu, på rikt!


Later!

Stand up and shout

Har varit lite (läs MYCKET) off på sista tiden. Men det är sommar och jag har hittat annat att fördriva tiden med. Har tex redan hunnit bränna mej rejält i solen, hoppas bara att de är borta till på lördag. Det talas nämnligen om rajtan-tajtan med brudmaffian då. Men nu siktar jag bara på att hoppa ner i soffan med Saz och Chrillthepill tillsammans en stor skål popcorn. Vi ska mysa ner med en av de bästa filmerna evah, Rockstar. Känns som att jag kan citera Pontiak just nu "80-talet, vart tog du vägen".


Rockstar trailer


Later!

Oh my..

Här pojkar och flickor har ni någon med stake! Jag har inte alls någon aning om vem personen i fråga är eller vart han/hon vill komma. Men de var ju jävla modigt att slänga iväg en anonym kommentar.



Tillåt mig att skratta. HAHAHA! Tack.
Då har vi fått de sagt, eller?!


Later!

Eurotrip vs hemmahäng

Jag har tråkigt så därför sitter jag här igen. Crille fick ju Sweden Rock biljetter i julklapp så jag har läggan för mig själv nu i en hel vecka. Oh yes, I'm the greatest girlfriend evah! Grabbarna har hyrt sig en liten bil och är just nu långt inne i Tyskland. Målet är att hinna till Paris och toppen av Eiffeltornet innan konserterna börjar. Fy fan vad fusk! jag hade gärna kunnat besöka Frankrike en gång till. De hade jag absolut inte dött av! Att dessutom bila dit låter ju ännu roligare.

Jag får bara se till att jag har en massa saker att göra nu i en vecka frammåt för annars lär jag ju gå i taket. Igår var jag hemma hos mamma och åt god mat, idag kommer nog Jennan och då ska vi bara snacka en MASSA skit och inte göra något viktigt alls. Resterande dagar får jag se vad som sker. Umeåborna kommer nog hem till i helgen också, så då måste det bokas upp nått roligt. Nu ska jag ut och jogga en runda med vilddjuret.


Later!

RSS 2.0