Earthquake

Crille drömde att han var mitt inne i ett krig och vaknade av att hela huset skakade. Sorry honey, men det var en jordbävning. I Kalix?! Och så klart så sov jag som en stock. Typiskt.




Later!

Marabou Sommar

Jag måste bara få säga en sak.
Marabou Sommar, vilken jävla besvikelse. Jag vet inte om jag hade för höga förväntningar eller om de var jordgubbsbitarna som inte smakade jordgubbar. Nä, Amigo ska de va!




Later!

Nattbad is the shiet

Igår kväll var det dags för premiärdoppet. Lite kallt men inte farligt. Hålle btw på att tvätta upp lite kläder så jag har nått att ta med mej till Umeå imorn. Sandra ville att jag skulle börja packa redan igår, men alla som känner mej vet att jag inte funkar på de sättet. Jag kommer få kasta ner dom sista sakerna i väskan imorn 5 min innan bussen går och sen kuta ner och vara framme vid bussen just innan den sura busschauffören stänger dörrarna. Jepp, that's me.


Later!


Oh sunny day

Yes, då var det bokat och klart. Me & mammie lämnar gråa norr och beger oss till betydligt varmare Turkiet, närmare bestämt Side. De kommer bli super najs, kanske tom hinner fixa mej en skaplig bränna innan skolstarten (oh my, vad jag fick känna mej liten där).

På tal om något helt annat. Igår kväll (natt) fick jag, chrillepille och chebabian för oss att baka kladdkaka. När man umgås med dessa muppar så hitta man alltid på nått kul. Vi gjorde inte en vanlig enkel kladdkaka, inte en dubbel, utan en trippel sats. De blev ta-me-tusan den maffigaste pjäs jag någonsin sett. Den innehöll bla 6 ägg och 9 dl socker. Behöver jag säga att fast än vi åt som grisar finns fortfarande hälften kvar.


Later!

I don't know 'bout you but I'm down

Sitter och taggar inför en kväll med favvisgrabbarna, ser ut att bli ganska lyckat än så länge. Har fått frillan fixad av Jennan också så nu ser man inte ut som en svamp uppi skallen haha! Klädval är som alltid ett problem, får väl kanske göra som Sandra och jag alltid säger. Gå naken, eller i underkläder. För de har jag fan inte ont om.

Nu, duschen.


Later!


Back to school

Det är inte förrens nu som det har slagit mig att jag måste flytta inom en månad. Att skolan och pluggandet ska börja på allvar. Att jag ska lämna alla här hemma. Visst, det känns super med en ny start men samtidigt, väldigt läskigt. En månad kommer gå fort, speciellt då jag har en massa saker inplanerat. Stressigast av allt är ju att jag måste hitta en lägga. Tur att jag har världens bästa Fia & Saz som säger att jag får slagga på deras soffan hur länge jag vill.

Från en sak till en annan.
Jag måste jag säga upp bredbandet och ta reda på hur lång uppsägningstid det är på den skiten.



Later!

Svammel

Hela dagen har gått åt till att söka lägenheter, blir alltså flytt till umeå för min del. Ju snabbare desto bättre. Tröttnade på allt sökande för ett tag sedan och började leta utlandsresor ist. Försöker locka med mig mammi till varmare breddgrader och det ser ut att lyckas. Har dessutom bokat in en umeåtripp till veckan. Måste ju besöka Fia & Saz innan jag själv blir umebo.

Nu ska jag följa med Pattis och hjälpa han att hitta lite grejs till puppisen som kommer imorn.
Åh, jag vill ju också ha en till baby!


Later!
(Oh, yes! Ovärt inlägg.)

Hey Mama, look at me, I'm on my way to the promised land

Nästa vecka får jag veta åt vilket håll mitt liv ska ta sin vändning.
De är lite läskigt om man ser det från den synvinkeln.


Later!

Revenge of the fallen

På en timma drar moi och favvisgrabbarna iväg på bio.
Transformers, en stor popcorn i famnen och kvällen är räddad!


Later!

Marie i ett nötskal

Jag har lånat ut min nyckelknippa till Patteboy och inte förrens jag är på väg ut genom dörren med hunden kommer jag på att jag behöver en nyckel för att kunna låsa dörren. Duh!


Later!

Nostalgi

Jag har just tagit mig en nostalgitripp tillbaka till 2:an på media och om inte lite längre. Hittade en mapp på datorn med en massa bilder och musik från förr. Riktigt kul att se allt skräp som jag trodde var borta för länge sen. Ska försöka rota igenom alla bilder så kanske jag kan hitta några vettiga att hosta upp här senare. Har mest lyssnat igenom all musik som jag lyssnade på förr, en massa gamla favoriter som jag hade glömt bort har jag öppnat ögonen för igen. Men en av de roligare sakerna som jag hittade var en intervju från sommarradion 06 (varför jag hade den på datorn har jag ingen aning om.). Sanna intervjuade några småpojkar på dagis om kärlek och vänskap. Så himla sött!


Sanna: Har ni varit kär nån gång?
Kiddo: Jo!
Sanna: Har du, vad hette hon då?
Kiddo: Mamma
Sanna: Jaha, hur känns de att vara kär i mamma då?
Kiddo: Hmm.. Hon är jätte gullig och mjuk


Sen tänkte jag bara passa på att bjuda på lite nostalgi-musik innan jag hoppar ner i sängen. Hade gärna lagt till många, många fler, men jag orkar inte sitta och leta upp alla på youtube så jag har tagit några av de som betyder mest. På ett eller annat sätt.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Later!

RSS 2.0