"No, we've already seen that shit..."

Vart tag fran Chiang mai till Bangkok blev tre timmaar forsent. Inte for att vi klagar, vi har fortfarande nio timmar kvar att fordriva har i Bangkok innan vart nasta nattag till Surat thani avgar. Men vad kan man gora forutom att kaka och sitta pa internet nar man har en tung rygga att slapa pa?! Haller dessutom pa att odla dreads i haret just nu. Har nog aldrig varit sa har risig i skallen. Som om vi inte redan vore hardade fran djungeln. Taget var for ovrigt helt okej. Battre an djungeln och jag somnade som en stock. Vad som daremot ar lite mindre kul ar att de thailandska tagen verkar ta langre tid att ta sig fram med an om man jamfor med buss. Men tag ar mu mysigt och kan man ligga uppe i slafen och lasa bok och lyssna pa musik ar de helt okej.

Sista natten i Chiang mai var helt okej. Vi forfestade pa Tips Guesthouse dar vi fick traffa Conor och var guide Lee innan vi drog vidare. Vi akte ner till Inter bar, basta rockbaren. Nej, basta stallet i Chiang mai! Sa kul att den lilla kvinnan som jobbade dar ropade "MALIII" nar vi kom in och bandet spelade AC/DC och vinkade at oss. Sen holl jag pa att bli bortgift till en av hennes fyra soner. (Var lugn mamma, jag flyttar inte till Thailand.) Tuk tuk farden hem var nagot i varldsklass. Har de dessutom pa film som kommer laggas upp nan gang da jag kommit hem igen. Vi sitter och skrattar konstant i 8 min at den lilla thaisnubben i mossa som fortvivlat forsoker hitta till Na Nas innan han stannar och later oss ga resten av biten. Na Na ar forovrigt den sotaste lilla thaikvinnan vi hittills stott pa. Igar blev hon orolig for oss nar vi kopt mackor till hotellet och fragade om de var de enda vi skulle kaka till middag.



Avslutar med resans hittills basta citat fran arets storsta bakisdag i Bangkok:

Tuk tuk-driver: "To the temple, to the temple?!" 
Sofie: "No, we've already seen that shit!"

Kommentarer
Postat av: Anna. E

Hahaha "No, we've already seen that shit!" verkar som om du umgås med lika smarta vänner där som här hemma :P jag vill se den där filmen alltså, måste va hysteriskt roligt! puss o kram!

2012-01-20 @ 08:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Lazy?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0