Svennebanan invaderar - Koh Samui

Vi anlande till Koh Samui igar kvall. Ikvall ska vi pa Re:earth och armbagas med alla svenskar som kommer vara dar. Movits! och Timbuktu ar vad vi ser fram emot just nu. Vi har dragit med oss var lilla amerikanare Conor sa hoppas han kommer gilla den svenska musiken lika mkt som oss. I ovrigt kan jag erkanna att vadret inte ar de basta har pa Samui idag. Molnigt och solen skiner med sin franvaro. De gor iofs inte sa mkt, hade en tanke om att dra ivag pa en joggingrunda snart. Med sockar denna gang! Man maste ju lara sej av sina misstag.

Hade dessutom tankt att ladda upp en massa bilder och en video, men usb-ingangen pa skruttdatorn ville inte funka sa de far bli en annan dag helt enkelt. Nu ska vi pa jakt efter en festival-outfit. 

CIAO!


BTW - Horde att de ar KALLT hemma hehe! ;)

Kommentarer
Postat av: Anna.E

Asså sluta klaga på molnigt väder! Vi har de faan kallt.. -24 står termometern på just nu.... Och igår hade de bildats is inne På våra fönster så du har ingen rätt att klaga på molnigt väder;) njut i stället din skrutt ;) hoppas de kommer lite bilder snart och ha de så kul ikväll!! Dansa för mig med :)

2012-02-03 @ 08:33:51
Postat av: Prisca

Åååh så avis!!!!! här är det värsta vädret jag kan tänka mig, Schefiiie!!! Man kan ju inte ens ta sig ut, får ju halsont direkt av kylan, och om man nu måste ta sig ut, ser man ut som en michelin gubbe!!! Njut nu av värmen, för du verkar ha det kung!! Vad roligt att se lulebandet Movits där då! haha HA skoj!

2012-02-03 @ 10:29:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Lazy?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0